Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZX7
tag
A15-ös távtartóhoz képest mennyivel bővebb a 25-ös? A x-squared-hez 15-ös jött gyárilag, de felvételkor egy kicsit szoros volt. Felvéve abszolút passzentos volt, de kivettem a távtartókat, és így most tökéletes. 25-ösnél amúgy létezik nagyobb? Gondolom a távtartó nélküli használatnak nincsen semmi negatív következménye. Azt vettem még észre, hogy a lencséket összeogó közdarabnak van egy minimális "rugalmassága", ez nem fog idővel kikopni, és lötyögőssé válni?
alkalmaz,elhárít,improvizál
-
harryls
aktív tag
Ha a 15-ös szoros volt ne akarj attól nagyobbat beletenni mert még szorosabb lesz. A 15-ös 1,5mm vastag, a 25-ös 2,5mm vastag, tehát ha vastagabbat teszel bele annál jobban kitartja a szárak azt a rövid részét ami nyitáskor a távtartónak ütközik, ezáltal a szárak másik végei közelebb kerülnek egymáshoz.
Összegezve, a golyó fejűeknek vékonyabb távtartó kell a balta arcúaknak vastagabb
Idővel ki fog kopni, de 2500ft-ért cserélik a LAB-ba -
tomtrial
tag
Irt az elado de nem teljesen tiszta.
Well damn. I thought they were in great condtion for being worn for 6 months. Minor scratches that never gave me a problem when wearing them. You are obviously not happy with them. Thats the risk you take buying items without looking at them. I will credit you the amount of $77.00 Once received.
Mar csak egy problemam van, mikor adja vissza a penzem? Ha neki is megerkezett? Vagy hogy? Nem fogok kifutni az idobol?
-
radi8tor
MODERÁTOR
$350 ez a szekrény. Akinek csak ez hiányzik cuppanjon rá FB-n.
⭐ Stella
-
tomtrial
tag
Irtam meg neki egy levelet mielott paypal-ra viszem, hogy mondjon valamit mikor lesz a visszafizetes. Irtam azt is, hogy azert kerdezem mert nem akarok kifutni a 45napos paypal vedelembol.
Koszi, hogy segitetek ... Nem szennyezem tovabb a topicot az ebay dolgaimmal.
-
Shamat
aktív tag
Ezmiez? [link]
DEAD LIKE ME
-
B.Ricsike
őstag
-
XSiGma
aktív tag
ha már felmerült az ebay,hogyan érdemes küldetni hogy nagy valószínűséggel ne akadjon fent a vámon?giftként kevesebb összeggel számla nélkül?csak azért kérdezem,mert ekkora értékben még nem rendeltem.köszi
-
B.Ricsike
őstag
Segítségeteket kérném!
Mivel nem találok ilyen beállítottságú topik-ot, így itt is felteszem a kérdésem.
Vettem egy dolgot csütörtökön, és a futár pénteken hozta is! (Royal Sprint). Viszont nem a megfelelő árut kaptam. Az eladó azóta nem veszi fel a telefont. Elméletileg Hétfőn 12:00-tól van kifizetés ennél a futár cégnél. (Gondolom Pénteken már nem tudják ezt megoldani, legalább is remélem.) Na most, ha a futár céggel beszélek ez ügyben, akkor valahogy menthető még a pénzem? Szóval ha Hétfő délelőtt felhívom őket, én mondom, hogy rossz terméket kaptam, akkor visszahívhatom őket (persze kiszállási díj ellenében), és visszavitethetem a cuccot, valamint visszakérhetem a pénzem?
Vagy ők innentől nem tudnak mit csinálni, kifizetik az eladónak, és azután nekem kell az eladóval ezt rendeznem?Bár gondolom, valami nyoma csak marad az eladónak a telefonszámon kívül.
-
MODERÁTOR
Ha kérhetem akkor legközelebb az ebayes/vaterás dolgokkal (a kiszemelt szemüvegek és egyebek kivétel) fáradjatok át a megfelelő topikba.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
bandus
veterán
ha megválnék a jupiter rootbeer/bronze szemüvegemtől mi lehet érte a reális ár? kb egy éves, hordva volt, de nem karcos. doboz, papírok, zacsi mind megvannak.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
brosser
újonc
Üdv!
Ducatis Monster Dog napszemcsimbe szeretnék ilyen lencsét:[link]Kérdésem lenne:csak külföldön beszerezhető-e, valamint milyenek a tapasztalatok az ilyen lencsével, milyen különbségek vannak az eredeti lencséhez képest? Ja és nehéz-e kicserélni?
Kösz!
Másnap az ember mindig okosabb, s ez így megy holtig mindennap.
-
venge
aktív tag
Csak tudnak ezek a zsidók (nem rosszindulatúan mondom) valamit! Nem semmi áron ment el!
-
Jojo5
őstag
Sziasztok!
Napszemüveg vásárlása előtt állok, mivel már tényleg nagyon zavar a nap és az évek alatt ez mit sem javult napközben és most már elhatároztam, hogy beszerzek valami szemüveget ami nem áll rosszul.
Az oakley mint márka régóta ismeretes előttem, de mint napszemüveg nem volt hozzá szerencsém saját tulajdonban.
Szóval, először gondoltam, hogy Ray Ban-t vagy Randolph-ot veszek vagy valami Polaroidot, de valahogy ezekről nincs annyi infóm mint mondjuk egy Oakleyről, így szerintem ha találok a fejemre megfelelőt akkor Oakley lesz
Finnországban voltam az elmúlt 3 hétben és felpróbáltam pár szemüveget, köztük Crosshair 2012-est, Oil Drum-ot, Dispatch-t, Pit bull-t, Fuel Cell-t, A-wire-t, és a Jupiter-t, ha jól rémlik.
Mivel hosszúkás fejem van (kb. mindenki megjegyzi, hogy Vin Dieselre hajaz az fejem, csak nekem a fülem nagyobb meg eláll) ami elfogathatóan állt haverok és mindenki szerint az a Jupiter volt csak, pedig a képekről Oil rig tetszett nagyon meg a Batwolf valamint az Antix
Szóval, Ilyen fejre: > fej1 fej2
Milyen (lehetőleg polarized) napszemüveget ajánlatok, hogy nézzem meg a Lab-ban?
Segítségeteket Előre Is Köszönöm !
Üdv
Jhttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz B.Ricsike #20381 üzenetére
A kinti ismerősök alapján mondom ezt szerintem is túlzás de ez van...
koxx: még nem tudom mikor lesz időm a Lab-ba elnézni, de azért szeretnék kicsit tudatosabban odamenni, hogy mit is szeretnék megnézni legalább
Amúgy, amik tetszenek azok az Inmate, Deviation, Plaintiff, Probation meg a Jury csak az utolsót nem találtam meg az oakley weboldalán csak gaborcsu kínálatában
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Brownie0306
csendes tag
Valakinek nincs elado fire iridium polar lencseje NSJ2be? eredeti oakley kene. sehol sem talalok. rendes aron erdekelne, nem olcsobban... csak legyen mar
[ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
Vegre valahara sikerult jo aron elpasszolni a piros NSJ-met
Ebay-en kutyanak nem kellett. Itt ph-n vettek meg.
-
X-metal
tag
Valakinek Dobozos hibátlan Carbon-Black Iridium R2 minden gyári papírjával és alkatrészével?
Plusz van egy Red-Black Iridium MFrame is eladó.
Esetleg cserélhetőek is.
Érdeklődni privátban.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
TayRol
nagyúr
jól gondolom hogy a polished clear kereten átsüt a nap?
tehát nem a legelőnyösebb választás ha tényleg napszemüvegnek használja az ember? -
TayRol
nagyúr
okes, köszi!
-
TayRol
nagyúr
válasz Brownie0306 #20396 üzenetére
nekem is van brown smoke keretem. ahhoz képest a clearen mennyire szűrődik át a fény? jobban, kevésbé, ugyanannyira?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest