Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
addikt
van valakinek most d600 a csapatban ?
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Elektrosokk
addikt
Mivel itt tapasztalatban és szakmai hozzáértésben a színvonal az eget veri, ezért itt is megkérdem. használt már valaki 85mm 1.4 samyang obit ? nyilván nem lóversenyt szeretnék vele fotózni, de azért érdekel mennyire kényelmes vagy nem az.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Elektrosokk
addikt
válasz Kleroo #15041 üzenetére
lehet hogy igazad van, az 50mm 1.4 ais-el nehéz volt ét 2.8 alatt, azt gondoltam ezzel könnyebben ha már eleve digitálisra készült, láthatóbb a fokusz. a képi világi egyszerűen bámulatos.
-
Elektrosokk
addikt
válasz Gulyopapa #15083 üzenetére
a 10.000.- forint egyáltalán nem sok, ha leteszel valamit az asztalra. Nem jó ha túl olcsón csinálod, mert nem fogják értékelni. valahogy úgy kell nézni ezt a dolgot szerintem mint egy szolgáltatást ami a Te tudásoddal párosul.
Én mondjuk az ilyen felkéréseket mindig visszautasítottam, mármint ami közeli ismerőstől jött.
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
válasz Chance #15659 üzenetére
Én használtam a sigma korábbi verzióját, azon a fókusz lassabb jóval, bár téveszteni nálam nem tévesztett, portrézni is szoktam vele, kevés fényben nem túl acélos a fókusz, de azért bőven használható szinten van, a képminősége meg brilliáns. szóval árérték arányban a legjobb szerintem. (a nikont nem próbáltam)
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
-
Elektrosokk
addikt
válasz imyourfriend #15796 üzenetére
hidd el Én ugyanezt éreztem , addig a percig amíg meg nem vettem az első milc gépemet és rájöttem hogy mennyire kurvajó hogy mindig el tudom vinni bárhová. az A7-re meg van böhöm nagy markolat opció.
Eperkutyus: azért a hybrid sem lehet olyan szar, nagyon dicsérik, a7r meg még drágább... meg amúgy is félek még a nagy szenzortól... és amúgy a zeiss optikák... hmmmm ))
-
Elektrosokk
addikt
válasz #40935168 #15806 üzenetére
igen valóban, annyira nem ismerem a zeiss üveget, csak pár régebbi fixet, azokról is annyi véleményem hogy már nyitva is karcol némelyik, ami nem rossz, de élesben gyors munkára manuál, hát igen
viszont sokan cseréltek külföldön canikon vázat a7/a7R-re, és konverterrel használják az üvegeiket.
a sigma meg mindig is nagy szerelmem volt
-
Elektrosokk
addikt
szerintem az Ő fotói nagyon jók.... )
-
Elektrosokk
addikt
meg tudlak érteni )
-
Elektrosokk
addikt
válasz JohnyBlue #16431 üzenetére
Én meg tudlak érteni. imádom a nikont, bár a váz mint nikon meg a fókusz rendszer szerintem sokkal jobb, a canon l-es üvegei nagyon pengék, az FF vázam nekem is canon.
-
Elektrosokk
addikt
válasz flash- #16529 üzenetére
A Nikon az APS-C méretű szenzoraihoz (DX formátum) kifejlesztett, színre korrigált, általában ED lencsével felszerelt, a párhuzamos beesési szögre optimalizált objektívjeinek jelölése. A DX (tehát a 35mm-nél kb. 1,5-szer kisebb) képkörét rajzolja ki, ezáltal az előállítás költségei alacsonyabbak.
-
Elektrosokk
addikt
válasz aleister #16701 üzenetére
Én mostanság elég sokat próbálgattam meg kérdezgettem az A7 A7r után. azt mondták a sony-nál hogy a szenzor ugyanaz, de a sony vázakban mutatja meg a méregfogát. Nekem amúgy nagyon bejön a cucc. brutál a sorozat sebesség meg az a sok kereszt szenzor. már csak az kéne hogy kicsit jobb áron legyenek a natív üvegek. Azt is mondták hogy a sony már egy 54 mpx-es érzékelőn dolgozik.
-
-
Elektrosokk
addikt
válasz #40935168 #16746 üzenetére
a túlzott izgalom teszi
meg nem akarom verni a fejem a falba hogy nem d610-et vettem, most kb 50.000.- lett volna a különbözet, de persze obikkal jobban állok canon oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs