- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #21010 üzenetére
Hát, ha ezzel arra célzol, hogy a ramokkal esetleg gond volt, szerintem nem így van... (de lehet, hogy félre értelek - nem akarlak megbántani) Szinte százas, hogy a hibás R2E lőtte ki az egyik modult. Pl. 1,6 voltnál nagyobb feszt nem is kaptak, mert ezen a feszen tudnak mindent... Nagyon jó kis kit volt ez - jó áron. A kisker gar? Hmm, valami pécsi bt-hez szól... Hát nem is tudom...
Mellesleg megnéztem Memtest 4.0-val DOS-ból. Érdekes, ő is látja mind a három slotban, mind a három modult, s be is tudja azonosítani a hibás modult is (teljesen helyesen). Viszont a tesztet ő is csak 4 GB-vel futtatja...
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest