- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Cyberpunk #11736 üzenetére
Nálam ott csak 1.5 cm lehet max (hát ugye a Z600 nem apró, és minden irányban kiterjed), éppen rá tudtam pattintani a ventit a Z600-ra, a 4 ill. 3 centis sávot a ventik elhelyezkedésére értettem, szemből nézve.
Hát, az előző, modolt házam is relatíve elég jó hűtést produkált már, de a HAF932 -15-20°C volt 20k ráfordítással anno (nézd meg a tesztemet a honlapomon v. logouton). Nekem ennyit megért, hogy biztosan ne menjen tönkre egyetlen drága alkatrész sem a gépemben, és nem mostanában kell házcserén gondolkodnom. Egyébként olyan halk a 14 cm-es, de még a 23-asak is (3 van), + még most 2 12cm a Z600-on, hogy kimondottan zavaró a zaj, amikor adatokat olvas/ír valamelyik vinyó, szóval ilyen házban a zaj miatt sem kellene aggódnod.
Lauda: Mi az, neked is HAF932-d van?
(Adatlapodon nincs.)
Sárpac: Aztán jönnek ám majd a kérdések a titokról!
Ja, harmadjára berakva hirtelen meglátta a gépem a tunert a PCI-EX4 slotban, pedig eddig is rendesen benne volt. Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest