- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolo76
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő, van egy Sony KDL40-ex402-full hd TV és egy új lenovoG570-es
laptop Radeon hd 6370m videó kártyával. Ezt össze kötöttem hdmi kábellel de kb 20 perc
után elzöldült a kép.A tv használati utasításából kiderült,hogy pc-t hdmi kábellel csak
1280x1024 felbontásban enged, 1980x1080-at csak a pc-in bemeneten keresztül.
Vásároltam d-sub kábelt hozzá és összekötöttem, de az istennek nem lehet beállítani
1600x1200-as felbontásnál nagyobbra.Letöltöttem mindenféle frissítést de nem jó,
a TV-t általános nem PnP készüléknek ismeri fel. Kérlek ha tudtok segítsetek
Előre is köszi rolo76 -
FoLey-v
addikt
válasz
DJ WOKKY #7174 üzenetére
hát hallod ez hihetetlen feltettem vga-hoz kapott eredeti drivert és müködik igaz,h nvidia vezérlőpultnál ezt csinálja,de a felbontás beállításnál nem és 1024x768 85hz-en megy semmi vibrálás ez hogy lehetséges? talán annyira régi a monitor,h a win 7 felsem ismeri? vagy a vga driver?
-
DJ WOKKY
addikt
igen, de egy mezei tv szerelő is meg tudja oldani, ha ez a hiba. Az ára pedig alkatrész függő, ha kondenzátor, vagy egyéb ilyesmi ment tönkre, akkor 1-2 ezer Ft javítással.
Nyilván ha valami komolyabb, akkor drágább, de akkor is meg szokott állni 6-8 ezer Ft-oknál. De ezt nagyban befolyásolja a szerelési költség, sokszor a drágább. -
csabám
addikt
Üdv mindenkinek. Volna nekem egy Fujitsu Siemens Scaleoview c19-8 monitorom (elég öreg szegénykém), ami a napokban megbolondult. Hol kikapcsol magától, hol pedig bekapcsol (van mikor alig tudom visszakapcsolni). . . Táp kábelt ma cseréltem egy vatta újra. VGA kábel vagy monitor a hunyó? Ötlet esetleg? Köszönöm előre is a helpet.
-
axlrose32
őstag
-
Whaazzup
senior tag
-
petikex
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy dell u2311h-t, és asztali használatnál tökéletesen működik, viszont, mikor játszom valahogy "vibrál". Föleg fekete háttérnél látszik, és rendkívül zavaró, mit lehet ellene csinálni? Lehet, hogy VGA hiba? -
mate1990
csendes tag
előfordulhat h a kábel a rossz?
v mi lehet a probléma? -
mate1990
csendes tag
nem, ez a legújabb aida 64 extreme edition
ja és az everest is ugyanezt irja -
mate1990
csendes tag
sziasztok
ma vettem eggy 1.3 -as hdmi kábelt
az eggyik vége mini hdmi dugós ez megy a videókártyámba gtx 460
a másik vége pedig normál hdmi dugós ez pedig megy a lg e 2260v monitoromba
a gondom az lenne hogy most az aida analog jelként érzékeli az összeköttetést
de amig dvi kábelt használtam addig digitális jelet írt ki
ez fura nekem ,mitől lehet?
köszi a válaszokat -
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
Hali!
Van egy Belinea 10 70 65-ös moncsim,igaz,h régi,de tökéletes állapotban meg minden fasza tetszik csak az lenne a baj,h bios boot alatt van kép win 7 logo után a monitor fogja magát és lekapcsol(narancsárga fény) és sehogyan nemtudok mit kezdeni vele ha leszedem a drivert akk nemcsinálja,de ha felteszem akk igen.
Felbontással próbálkoztam már a legkisebbel is,de ugyanazz az eredmény másik driverrel nem próbálkoztam csak a legfrisebbel valaki tudja,h mit tudok vele kezdeni?Update: Amikor gép megy akkor úgy cserélem ki a monitort és úgy megy,de ha beállításnál rákattintok az észlelés gombra akkor kikapcsolódik.
Oprendszer: Windows 7 Home Premium SP1 32 bit
VGA: PNY Geforce 7300GT 512MB AGP
Driver: NVIDIA Forceware 280.26 -
nyenyeC
csendes tag
Hy!
Van egy régi Videoseven monitorom. Általában este le szoktam kapcsolni az elosztót amiről megy, viszont az egyik reggel hiába kapcsoltam vissza a monitor nem kapcsolt be. Aztán kipróbáltam ugy, h elsőnek csak az adaptert dugtam be a konektorba, vártam kicsit, majd ugy a monitorba és ugy meg működött. 1-2 hónapig nem volt vele gond, most viszont már sehogy sem megy. Ha az adaptert bedugom magában, fura "kattogó" hangot ad, ha csatlakoztatom a monitorhoz is, akkor a panel felvillan és lehal az egész, letilt az adapter is, kialszik a led. Nekem hozzá nem értőnek úgy tűnik, hogy az adapter adta be a kulcsot, Nektek mi a véleményetek?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
hardtechno92 #7165 üzenetére
érdekes. sajnos nem tudok több beállítást rá.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
hardtechno92 #7162 üzenetére
sem az asztalról tulajdonságok -> beállítás -> speciális -> monitor fülön nem találsz ilyet, sem pedig a vga driver-ében ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
hardtechno92 #7160 üzenetére
milyen xp ? sp3 ? mert nálam sp3-nál engedi azt a felbontást tft-n amit win7 32 bit-en.
-
hardtechno92
tag
Sziasztok! Az volna a problémám, hogy windows xp-n csak 60hertzen frissít a monitor, win 7en pedig 75ön. hiába LCD elég zavaró az a 60hertz... Feltettem a monitor drivert de akkor is csak 60 hz. Van valakinek valami tippje, hogyan orvosolhatnám a problémámat ?
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Minden szerviz más és másképp számolnak van aki kijelző méret után a legtöbb így számol,de lehet egy átlagos elő ár is.Csak a tied tudom 5,5-6,5K között a táppanel javítás.Az inverter trafó ára 1/db 1500-és 2500ft között mozog milyen típusú a Samsungba nem mindig a gyári a legjobb a 9xx-sekbe.ÜDV.
-
Displayport kábellel akarom a videókártyára rádugni a monitort, mivel van ilyen bemenet a monitoron, de a gond az, hogy nincs jel, mikor bedugom. DVI-D-vel van...de azt másra szeretném használni.
Valami ötlet, hogy miért nincs kép? -
Whaazzup
senior tag
-
aszti93
aktív tag
-
tyan
senior tag
Sziasztok!
Samsung Syncmaster 940BF monitor kb. két hete azt a hibát produkálja, hogy nem kapcsol be, csak a bekapcsoló gomb ledje villog. Közben hallatszik egy sípoló hang (talán valamelyik kondi lehet?).
Néhány ki-be kapcsolás után van kép és minden rendben, akár több órán keresztül is szépen üzemel a monitor, még a sípoló hang is eltűnik, a kép is rendben.Mi lehet itt a probléma?
Garancia már nincs a monitorra, mert több, mint 3 éve vettem. Ettől függetlenül érdemes szakszervízbe vinni? Ott gondolom javítás előtt adnak árajánlatot, hogy ne érjen meglepi, amikor fizetni kell.Üdv.
T. -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van egy HP LP2275w típusú monitorom. A probléma: bekapcsolásánál, vagy alvó állapotból nehezen tér magához, nem egyből jelenik meg a képe. Van amikor azt írja ki, hogy nem kap jelet, ekkor kikapcsolom, majd be és már működik is. Hideg indításkor sokszor zöld csíkos a kép, de egy-két villanás után helyreáll a dolog. Főleg a Windows asztal megjelenésekor csíkozódik hideg indításkor.
Videókártya kizárva, a régi gépemnél is ez volt, most az új gépemnél is ezt csinálja. Játékoknál semmi gond.
Elég régóta fennáll már ez a probléma (egy pár éve már xD) és igazából nem foglalkoztam még különösebben vele, mert nem annyira zavaró a dolog és mint említettem a csíkozódás mindig helyreáll, meg nem is mindig fordul elő a dolog. Tíz alkalomból kb 2-3 alkalommal csinálja.
Vélemény?
-
ujhlac
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy kaptam egy monitort aminek dvi-d csatlakozója van, és a gépemben van is ilyen típusú csatlakozó, viszont ha összedugom ezzel a kábellel nem jelenít meg semmit, azonban ha a régebbi d-sub típusú kábellel dugom össze, akkor működik....
a videokártya típusa: maxtor parhelia lx (64MB)
az alaplap típusa pedig: asus p4pe-x
Esetleg valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv: ujhlac
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Bocs hogy csak most válaszolok,de nem értem rá mostanában,teljesen korrekt amit írtál nincs is vele gond csak reagáltam rá.Jó értelmes higgadt és nem sértődős tagokkal válaszokat cserélni erről szól az egész értékelem a hozzáállásodat.Csak kérdezz (etek) segítek ha tudok ezért is vagyok itt is.Üdv.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #7131 üzenetére
szervizbe érdeklődj esetleg, hátha van elfekvőbe egészséges. Vagy dobj fel egy apróhirdetést, bár azt több helyen, mert arra nem sok esélyt látok.
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdvözlet.
Sikerült jó áron szert tenni egy 23"-es Samu 230TSN-re, de a tartója az halott.
Szeretnék érdeklődni, hol kaphatok hozzá pivot-os talpat.
A gyári VESA100-al csatlakozik.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy ki problémám. Én a Tv-n gépezek, felraktam egy új játékot (metro 2033) és és mmikor elindítottam a játékot a kiírta a tv hogy nem támogatott üzemmód és ezek után a gép nem is csinált semmit. Újraindítottam és továbbra is kiírta hogy nem támogatott üzemmód, volt már rá példa hogy elindítottam egy játékot és kiadta a tv hogy nem támogatott üzemmód, de olyat hogy újraindítás után sem tomogatta olyat még nem. Van egy igen régi monitorom amin bejön a kép és nagynehezen beállítottam a 800x600-as felbontást (mert a tv ennyin ment) de még így se jött be a kép. monitor pedig 640x480-at tud. valaki tudna segíteni hogy hogyan lehet visszaállítani a képet a Tv-n?
-
emitter
őstag
Sziasztok,
egy kb 7-8 éves (még a Sulinetben vettük ) Samsung LCD-monitoron besárgult a kép, egyszerűen mintha sárga szemüvegen át nézném.. nem a színbeállítások állítódtak el, megnéztem. Reseteltem a gyárira, ugyanolyan maradt. Mi hibásodhatott meg benne? Szerintetek javítható (esetleg házilag), vagy érdemesebb újat venni?
köszi! -
Xiol
csendes tag
válasz
DJ WOKKY #7125 üzenetére
ez a pontos száma , de ha esetleg vki tudna egy ollyan oldalt mutatni ahol le van irva hogy mely monitorokban milyen lcd van beszerelve akkor kiválasztanám a monitor tipusát ez mevenném azt.
-
Xiol
csendes tag
válasz
DJ WOKKY #7123 üzenetére
igazábol azt nem tudom hogy vajon hány fajta 21,5 ös lcd panel létezik
ha biztosan tudnám hogy az adott monitorban ilyan van ami nekem kell akkor megvenném azt
talán van valami szerviz amit tudsz ajánlani , egy szerviznek volt egx 80 ezres ajánlata de mondtam annyiért nem kell, -
Xiol
csendes tag
skacok ebben tud vki segiteni?
-
bepew
csendes tag
Sziasztok.
Van egy ~3,5 éves LG Flatron L192WS monitorom.
Garija januárban járt le.
Eddig működött ahogyan kell. Aztán jött a baj:
Bekapcsolásnál 1mp-re mutatja a képet (pixelhiba nincs, se semmi rendellenes képhiba) aztán fekete lesz a kép. A monitort ismét bekapcsolva u.a. a hiba. Hidegen is, melegen is.
10próbálkozásból eljutottam egyszer addig hogy 6-8mpig életben tartottam, aztán elsötétültValami olyat csinál elsötétüléskor, mint amit a notebookok szoktak, akkor amikor leveszik a töltést a hálózatról. Kicsit visszaveszi a fényerőt.
Valami táphibája lehet?
-
fero02
nagyúr
válasz
Whaazzup #7117 üzenetére
Szia!
Sztem félre értettétek. Engem nem zavar abszolút, csak úgy voltam vele, h inkább én szólok, mint egy modi jöjjön ide pöffeszkedni és hsz-eket törölni.
A szabályzatból:
amit tiltunk fórumunkban:
a saját apróhirdetéseken kívül bárhol hirdetni (saját apróhirdetés, vagy bolt linkelése), vagy bármilyen terméket, szolgáltatást eladásra kínálni
az ingyenes hirdetést vállalatok, vállalkozások vagy üzletszerűen hirdető magánszemélyek részére. Számukra Médiaajánlatunk itt elérhető!
Hangsúlyozom még egyszer, engem nem zavar, nem vagyok irígy, semmi hasonló. Sőt, hamarosan 1-2 egyéni problémámmal is zaklatni foglak, ha nem gond.
Üdv!
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Ez már nem szakmai fórum csak bájcsevegés nem a nagyon problémás monitorokról szól az egész.Csak segíteni akar ami értékelhető nem adott meg semmi olyan dolgot amitől reklám ízű lenne,ez olyan mintha azt írnám hozd el Pestre a XXI -kerbe.Nem kell mindenben szálkát keresni,többek között ezért nem szólok hozzá mert ennek a fórumnak teljesen másról kéne szólnia.További jó fórumozást neked és a többieknek is.ÜDV.
-
Flips
csendes tag
Sziasztok! A számítógépem szervízben volt és tegnap este hoztam haza. Kaptam új videokártyát, mert a régi rossz volt, de nincs képe a monitornak. A legelején ment amikor először bekapcsoltam, de ott frissítés miatt újra kellett indítanom a gépet és azóta csak a "no signal" feliratokat kapom a pofámba. A gép megy meg minden, csak kép nincs valamiért. Megpróbáltam másik monitorral is, másik videokártyával is de azokkall sem tudtam sok mindent kezdeni. Hogyan tudnám kiküszöbölni a hibát? VTX Radeon HD 5450 1GB DDR3 típusú videokártyám van.
-
alain72
csendes tag
sziasztok.
volna nékem egy nem igazán fiatal monitorom, de talán pont ezért a szívemhez nőtt.
ő egy belinea 10 80 35 / Art. No. 122103, ami 1920*1440-es felbontáson dolgozik nálam kb. 3-4 éve.
sajnos kb 1 éve egyre rosszabb a helyzet. a képernyő alsó negyedében több balra elcsúszó szellemkép és időnként a bal alsó sarokból induló elszíneződés a tünetek. utóbbi eddig egy antimagnetizálásra elmúlik, viszont a szellemkép szinte! állandósult. ettől mára már én ne igazán látok tisztán és egy szódásüveg vastag szemüveg is kevés lenne a gyógyításomra, de ez csak szövődmény.néha, egy-egy különleges napon a kép néhány percre viszont olyan, mint rég. csillogó, tiszta és színekkel teli. sőt a színek, még a helyükön is vannak!!!
szóval ... "van egy álmom!" arról szól, hogy ezután minden szín egyenlő és minden szellemkép egy képben egyesül!
akar valaki a közös célért velem együtt küzdeni? itt az idő jelentkezzetek!
én hiszek bennetek!
a vaksi, -
válasz
DJ WOKKY #7110 üzenetére
mármint a játéknak? még a régi crt monitoron 1024x768
az is megoldotta volna ha újratelepitem a játékot mert bead egy beálitás menüt játék előtt és ott belőhettem volna csak én úgy szedtem le előtte hogy mikor kérdezte megmaradjon e a save akkor igenre nyomtam amivel együtt minden más beálitást is megtartott azaz mikor visszaraktam nem lettem előrébb semmivel.. -
csak nem bírtam ki és rákötöttem a régi monitort beállítottam a játékokba wide felbontást aztán vissza az új és a probléma megoldódott!
köszi a segítséget! -
nincs sehol semmi opció. megpróbálom még azt h újratelepítem mer ha jól emlékszem játék előtt van beállítás opció
-
akkor ebbe kell segítség.
merthogy játékon kívül nem tudom állítani a felbontást a játékba meg ugye nem látom mi van.
de egyébként én is erre tippeltem.
kipróbáltam hogy rárakom a régi monitoros felbontást osz majd jól belépek és ott majd átlövöm mert lesz kép. lehet ez amatőr ötlet de nem is vagyok guru. -
sziasztok.
sagítség kéne.
most vettem egy acer v193hql 18.5colos monitort.
tök szép tök jó minden fasza.
konkrétan csak arra nem tudom használni amire legjobban szeretném.
konkrétan ha elinditok egy játékot pl assassins creed vagy dead space akkor elmegy a kép sötétség van és azt írja ki egy kis mozgó szürke keretbe hogy "input not supported"
na ez mi a rossebb? biztos valamit be kéne állítani hogy jó legyen csak vagy hüje vagyok hozzá vagy nem találom hol és mit.
egyébként sima D-sub csatlakozós.
gigabyte gt 220 kártyára van rákötve. -
fero02
nagyúr
"sikerült eltüntetnem némi körömmel való nyomkodással"
Helytelen...
"mennyi esély van hogy ujra előjön ott?"
50-50%
"mivel jön le a tinta amivel nem lesz baja a képernyőnek"
Lehet egy kis Clin is lehozná. Esetleg seb/foltbenzin, körömlakk lemosó (amit utána gyorsan áttörölsz Clin-el), stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest