Új hozzászólás Aktív témák

• Jorus

nagyúr

Erre mondjatok pls vmi okosat... Lecseréltem a monitornak használt tv-t egy újabb típusra. Bekötöttem az eddigi kábellel (DVI-HDMI), beállítgattam, és használtam is pár órát. Ezután a PC házát visszatoltam a falhoz, a helyére, de kicsit közelebb ment, mint szokott, a gép (Win7 x64 Ult.) kiadott egy olyan hangot, mint amikor USB eszközt csatlakoztatok hozzá, a kép a monitoron meg ugyanebben a pillanatban összement. Vagyis körben fekete szegély van, és értelemszerűen ótvar ronda a kép is, mivel nem natív a felbontás. Nah, azóta sehogyse tudom visszaállítani, és azt sem értem, mi történt. VGA probléma vajon vagy monitor vagy beállítás, vagy mi? Elég bosszantó. Monitort már visszaállítottam gyári beállításokra, gépet újraindítottam, próbáltam HDMI-HDMI kábellel, de semmi. BIOS is "kicsiben" jelenik meg, szal nem gondolom, hogy OS beállítás mehetett volna el. Egyébként a monitor felbontása 1920*1080, OS alatt a felbontás szintén. És mondom, órákon át semmi baja nem volt, egészen az eseményig. A monitor saját menüiben lépegetve használja a teljes képernyőt, csak PC-re kötve nem. Megnéztem DVI-VGA átalakítóval és normál VGA kábellel is. Ebben az esetben a teljes képernyőt kihasználja, és jó a felbontás is, csak picit el van csúszva a kép jobbra, és a készüléken sehol sincs olyan opció, amivel a képet lehetne mozgatni. Bahh. Bármi ötlet esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák