-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kooc
tag
válasz
YanezTTrain #3969 üzenetére
Nos, érdelődöm ismét......
-
kooc
tag
válasz
YanezTTrain #3433 üzenetére
Üdv!
Nos, én még mindig várok..... -
kooc
tag
válasz
YanezTTrain #3015 üzenetére
Szia.
Nem feledkeztél meg velem kapcsolatban valamiről? -
kooc
tag
Alakul szépen...tetszenek a képek.
Jó kezekbe kerültek a cuccok. -
kooc
tag
Nos, feltettem végre az összes képet.
Képek -
kooc
tag
Tettem föl még képeket, folyamatosan bővitem....
-
kooc
tag
Pár kép próbának, remélem müködik a hivatkozás.
-
kooc
tag
Probálok majd képeket feltenni, úgy könnyebb lesz.
A vagonok tipusait én nem ismerem.
Meg össze is kell majd szednem öket, a fele a telken van, a fele itthon. -
kooc
tag
Üdv mindenkinek!
Azután érdeklődnék töletek, hogy itt a topikon belül árulhatom-e pár régi TT-s cuccom?
Néhány vagon, pár sín, ez-az....
Természetesen töletek kérnék segítséget a dolgok beárazásához is.
Köszönöm előre is a válaszotokat.
Tisztelettel: Kooc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest