Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
YanezTTrain #3274 üzenetére
igen keveset használt.
egy kereke hajtott gondolom mert az a nehezebb keréksor.
szerintme az áramszedő csak dísz.a világitás müködik.
Én a Piko sínen hazsnáltan ezt a vasutat régen volt asztalom.
volt tucatnyi kocsi is hozzá voltka más vasutak is.de eltüntek.ez maradt meg emlékbe.
ha valaki érdekel a kocsikról is feldobok képet és szívesen eladom.nekem csak porosodik egy dobozban meg van sínem is ha érdekel valakit.ElTomi>>köszi az infot majd lehet elnézek.jo tudni van ilyen is.
-
dragonfx
veterán
válasz
YanezTTrain #3268 üzenetére
na lemértem
a vonat alját
a 2 éle a keréknek 15mm
a 2 kerék széle 21mm. -
dragonfx
veterán
válasz
YanezTTrain #3259 üzenetére
vagy van olyna hogy piko?
-
dragonfx
veterán
van nekem egy TT szabványú Lima márkájú vasutam érdemes foglalkoznia ze aldásával avgy semmit nem ér?régről....
abszolut müködik.
2 áramszedős mozdonyrol van szó.
ha igen hol és emnnyiért lenne érdemes -
dragonfx
veterán
Nekem is volt régen, nem tom ez mit mond hogy piko méretű sínnel.
Kb olyna volt mint a 3. képen szereplőú asztal csak picit egyszerűbb.
Ágykarnis méretű, sajna későb helyhiány miatt fel kellett számolni...én próbáltam a dolgot újraéleszteni de addigra már nagyon drága lett.
Pedig el lehetet nézegetni órak hosszat is.Meg zongoráznia váltókkal mindig cisnálni hozzá valamit.
Na majd 1x talán a tété méretű vel ujrakezdem ha elsz rá kes meg hely.Mert ugye manapság piszok drága lett.
Nekem még egy LIMA márkájú frankó áramszedős vonat mindig megvan kis vitrinbe 2100ft volt anno..most szerintme egy nullát mögérakva sem kapnám meg
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest