Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
ArthurShelby #5464 üzenetére
Lehet hogy igazad van. Én arra alapozom a megállapítást, hogy kb egy éve a face csoportban volt egy szavazásos felmérés, hogy hányan digiznek és hányan tolják analógban. Ott jött ki kb fele-fele arányra. Én a magam részéről maradok analóg vonalon, a digiben nem találtam semmi olyat amiért váltanék vagy hajlandó lennék többet fizetni.Pillanatnyilag szinte minden modell kijön analógban is(előkészített). Nem beszélve róla, hogy egy halom olyan típus van amit már nem gyártanak és csak analóg változatban lehet hozzájutni.
-
YanezTTrain
tag
válasz
ArthurShelby #5464 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest