Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e különbség a memóriakártya és a pen drive kezelésében , egy adott eszközön,ami usb-n keresztül csatlakoztatható(nem belső sd kártyára gondolok). Pl. sdhcx-ből nem lát akkora méretet mint pen driv-ból stb? Egy olyanról tudok, hogy pl firmware frissítést csak pendrive-ról tud az eszköz.
+ kérdés mi lehet ezeknek az eltéréseknek az oka, mert ha valóban több is van a memóriakártya hátrányára, akkor pen drive a jobb választás külső csatlakozó használatához.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz Donki Hóte #6387 üzenetére
Köszönöm A posta az sima mezei postai feladás? Ezt azért kérdezem,mert van amit itthonról sem kézbesítenek, eltűnik a süllyesztőbe .. Postán maradó lenne a jó ..
-
arcitec
addikt
válasz Donki Hóte #6385 üzenetére
Innen amit javasolsz : [link] , ez honnan jön, milyen vásárlásnak számít és mi hozza, futár, vagy posta.. Az áfát beépítik az árba, vagy hogy kell azt fizetni? (Mint pl Amazon) Köszönve
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Donki Hóte #6383 üzenetére
No igen , fel is merült bennem, hogy a fotón is nagy az a kártya, akkor az nem microsd?
No igen microSD már jóval drágább, az olcsó 20eft -os akkor ebben a méretben nem ok?
Lehet marad a pen még is csak...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Donki Hóte #6381 üzenetére
Az ok csupán annyi, hogy a jelenlegi 128GB pen , most ha memória lenne , mehetne a telefonba.De így csak a helyet fogja foglalni.Tehát ha majdan esetleg cserére szorulna a 256-os pen, szintén nem tudnám mire használni. Csak ez az ok semmi más , pl ezzel szinte : - Kingston MobileLite G4 USB 3.0- PenDrive ként lehet használni. Egyébként nem lenne hurcolászva, mert erősítőre lenne kötve...
Tehát a memória más készülékekben is használható akár, szemben a pen-el.
Szerintem. Persze ha van ellen indok megfontolandó.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
The Best readers : [link]
-
arcitec
addikt
APROPÓ
Ha egy bármilyen készüléknek van USB bemenete, akkor annak lehet-e korlátja, hogy mekkora tárhely van csatlakoztatva? Tudom pl a telefonokba helyezhető SD kártya mérete telefon függő. De az USB csatlakozás talán más. Pl lehet-e olyan, hogy 128GB memóriakártyát tud olvasni, 256GB meg nem. Azt is tudjuk, hogy nyilvánvalóan magának a kártyaolvasónak kell felismerni és olvasni a memória kártyát, ami az USB-re van aztán csatlakoztatva, de mindezt a készülék tudja -e nagyobb tárhely esetén is értelmezni?
Köszönve...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Ciccuka #6377 üzenetére
Jogos.Találtam ezt : [link] Gl2 - Gl3 van, azok beváltak.
Kártya meg ez lehet akkor : [link]
Amazonon elérhető EvoPlus kb 20-21eft körül, nem tudom az jobb lehet-e, bár zene tárolására és lejátszásra Transcend is jó lehet szerintem..... 5 év a garancia.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Sziasztok
MicroSDXC ( HC) kártyát 64GB keresek telefonba lenne. Hátértárolónak, (mint eddig) illetve a méret a zenei állománynak kellene , erről hallgatok DLNA keresztül zenét.Párat néztem ( Nem feltételen Ipon ha van olcsóbb hely)
[link]Ezen kettő itt alant nem tudom mi a különbség
[link]
[link]Ezekre 5 év a garancia
Jelen állás szerint a Samsung S4 mobilba lenne használva.Apropó ha lenne megbízható nem kinai Ebay azt is megköszönném....
Köszönve..[ Szerkesztve ]