Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Atomgeszi #28716 üzenetére
Dagi Cicámnak én törtem el kisebb korban. Ment ki az ablakon, akkor még nem volt macskaajtó az ablakon (igen, képzavar, tudom, de mostmár van 😸), majd a párkányon leült, én meg csuktam az ablakot, hirtelen, erősen. Nem vette jó néven, a doki sem, de összeforrt neki és azóta is így használja. Igazán csak esztétikai probléma, de nem nagyon látszik.
Dömper Cicám meg véresre vakarta, de doki nem talált semmit sem, hiába próbáltunk mindent, a végén már egész nap kergette, nyávogott és harapdalta, már csontig. Így a doki úgy döntött, hogy csonkolja. Kis farok maradt Neki csak, de utána ugyanúgy egyensúlyozott a tetőn, bárhol, mint előtte.
Dagi Cicám:Dömper Cicám:
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest