Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Atomgeszi #22717 üzenetére
A picinek a szeme nem igen akar rendbe jönni.
Amióta nálunk van, 3 hete teszek a szemére az orvos által ajánlott szemcseppet. Ő 2x1 cseppet írt, 10 napig... de mivel 10 nap után sem javult, azóta is kenem neki, de csak a könnyes szemét(előtte mindkét szemét kentem 14 napig).. A használati útmutatója viszont napi 4 kenést ír 5 napig, azt is kipróbáltam, most már nem kentem, de másnap megint elkezdett könnyezni a szeme.
[Amicol oogzalf/eye ointment] írt felchlooramfenicol 20mg, vitamin A 15.000 IE van benne.
Most nem tudom, hogy mivel próbálkozzak még vele. Kenegessem el az egész tubust , lesz ami lesz?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Atomgeszi #22717 üzenetére
Nem kell sürgetni az összeszoktatást.
Teljesen más vérmérséklet a két cica.
Cirmos ráadásul érzi rajta az orvosi szagokat is (kenőcs, miegymás), majd ha ezek csökkennek akkor meg fog békélni vele.
Azzal, ha te emberi tempót diktálva próbálod összeszoktatni őket pont az ellenkezőjét érheted el: annyira megutálja hogy még támadni is fog rá.
A fújással és a kaja védelemmel csak a területét akarja jelezni az új jövevénynek, ebben semmi kivetnivaló nincs. Elvégre ő volt itt előbb és a kicsi egy betolakodó az ő szemszögéből (és még ráadásul neveletlen is).Amúgy meg rengeteg irodalom van ebben a témában, olvastál már ilyeneket? [link]
Jackson Galaxy blogját is ajánlom, elég profi a témában: [link] (5 részes angol ismertető)
Első szabály pont az etetésről szól. Már itt el lehet rontani a dolgot ha nem figyeltek oda![ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest