- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A linkkel elkéstem, természetesen ott lehet folytatni.
Továbbá megjegyezném, hogy az off-topic logout kategória alá értelemszerűen az off topik logout írások topikjai nyílnak. Az ilyen topikoknak ott a fáradt gőz. -
sgergi
veterán
Gyerekek, már van egy Főzőcskés topik, az nem jó?
-
Crystalheart
őstag
Ide sem fogok gyakran beírni. Még a pirított kukoricadarát is elbénáztem a múltkor, mert elfelejtettem az olajba tenni a darát.
Kis híján felégettem a házat.
-
csyo
senior tag
KERESEK nekem lenne gey kérdésem:
"citromos szelet" a neve a sütinek, amit szeretnék csinálni, de a neten nem lelem a receptet.
Olyasmi, mint a püspök kenyér. (őzgerincben szokták sütni ezt is)
"csészetészta", vagy kevert tészta az alapja
Annyit tudok, hogy egy csésze ez, egy csésze az kell bele... De nem ártana tudni az arányokat.Valakinek van jól működő csészetészta recept a tarsolyában?
elsősorban citromos szeletet vadászom, de ha van diós,mákos, stb, szivesen megcsinálom azt is:-P -
mephi666
nagyúr
ez a topik tetszik
szombaton főztem 2személyre marhapörköltet... 1kg20deka jó sovány combból... dobtam bele pár paradicsomot és paprikát is... elég jó lett
kb 2adag megmaradt, amiből az egyiket ma délután pusztítom el... elég rendszeresen főzök amúgy... gyakori látogató leszek itt
-
csyo
senior tag
Kedvenc ételek, receptek, jó tanácsok,
és kérdések topikja - a konyha világából.
..
Ha valami kérdésed van, itt felteheted
vagy tanácsot szeretnél adni valakinek, szívesen látjuk.
Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest