Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz Donki Hóte #6695 üzenetére
A seregben anno eredeti fókazsír volt, persze a hetvenes nyolcvanas években már a szintetikus katonaboxot adták. De a bajonetteket a gyárban fókazsírral kenték meg, bár lehettek kivételek is, mivel sok helyen készültek Anno én is valamilyen katonaboxot kaptam, de csak arra emlékszem hogy valami óriási tubusban volt és olyan sárgás lehetett a színe
#6690 petipetya
Én a fókazsírt és a birkafagyút nem a mindennapos ápolásra értettem, ha nem amikor hosszútávra elteszed évekre konzerválod a késeket. Az egyik ismerősöm veterán motorokat gyűjt, ő pl. felolvasztott vazelinbe babahintőport kever és alvázvédő pisztollyal telibe fújja azokat a motorokat amiket évekig nem használ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Új légpárásító 6hó jótállással!
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest