Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
KPE csöveknél mennyit veszítek a nyomásból, ha a kanyarokba könyökelemeket rakok és nem csak hajlítom a csövet?
-
csudri
őstag
Sziasztok! Szombaton és tegnap vetettem fümagot. Elég sok eső esik most felénk, lehet neki túl sok vagy örüljek, hogy nem kell locsolni?
-
csudri
őstag
válasz justmemory #2656 üzenetére
Tegnap talaltam egy ilyet [link] , de akkor ezek szerint siman hegeszthetek is magamnak egyet zartszelvenybol.
A rogoket mivel csapjam szét? Elvileg daralt földet fogunk venni, azt remélem igy kisebbek a rogok. Ez hiú ábránd?
500nm, egy darabig biztos elleszek vele.
[ Szerkesztve ]
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Mivel érdemes egyengetni a talajt? Kell hozatnunk plusz földet a telkünkre, a teherautó ugye csak leönti egy kupacba. Gondoltam széttalicskázom kisebb kupacokba, de mivel lehet ezt szépen elegyengetni? Alkalmas erre a gereblye vagy kell hozzá valami speckó szerszám? -
csudri
őstag
Sziasztok!
Profigarden Kft-vel van valakinek tapsztalata? Szükségem lenne kb. 50m3 földre, ezek az árak jónak számítanakt? Darált, trágyás földet kellene vennem, 4,5k/m3. [link] -
csudri
őstag
Sziasztok!
Öntözéssel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A víz forrása felszín feletti esővízgyűjtő (Garantia Lanzarote), a kérdésem az, hogy milyen szivattyút érdemes használni ezekhez?
Én első körben Kärcher BP 1 néztem ki, van esetleg valami költséghatékonyabb megoldás vagy csak ennyiért tudom megoldani?
Feltétlenül hordószivattyú kell vagy bármilyen szivattyú jó? Van most valami best-buy?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest