- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #351 üzenetére
A tavalyi ~60 cm-ről idén már 140 körül járnak a ciprusok, egész szépen fejlődnek. Ma megvolt az első oldalirányú metszés is - megpróbálok belőle gyökereztetni, hátha...
Tavaly mikor megvettem az első adagot utána jöttem ide, mert volt néhány, ami máshogy nézett ki. Azokat végül tavaly kicseréltem, de sajnos azok se egyeztek meg azzal ami nekem tetszett. Idén azt az 5 db-ot ismét kicseréltem. Ez kb. 2 hónapja volt, akkor voltak 60 cm-esek, most már mindegyik 90 cm fölött van, van, amelyik az 1 méteres magasságot is meghaladta már. 2 hónap alatt 40+ cm az talán nem olyan rossz.
Mobillal csináltam néhány igen rossz minőségű képet, de azért a lényeg talán látszik (pláne a tavalyi képekkel összehasonlítva)
-
Rive
veterán
válasz
Winner_hun #351 üzenetére
Besürüsödik.
Érdemes utánanézni, ezeknek kellhet valami spéci tápsó, ami nélkül nehezen fejlődnek/indulnak be.
A növényvédelmüknek is érdemes utánanézni, ezek pont azok, amik mostanában szakmányban barnulnak/döglenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest