- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
válasz
Szilágyi84 #21542 üzenetére
Láttam róla videót, annyira nem fogott meg. Sokkal nagyobb a szervesanyag tartalma, mint a többinek, viszont egy masszát kapsz, amit nehéz bedolgozni, így inkább higítva, trágyalénak ajánlják. És 5 kg többe kerül, mint 25 kg Tribu.
-
totron
addikt
válasz
Szilágyi84 #21542 üzenetére
Nincs konkrét tapasztalat, de alapvetően nincs bizodalmam ezekben ettől neked még lehet. Ha nincs állat, egy megfelelőre érlelt saját zöldtrágya/lé inkább. Gondoljunk csak bele a ma uralkodó alomtisztítási gyakorlatba, nem cicóznak, ott bizony fertőtlenítő vegyszer kerül bevetésre, annak maradványa is vagyon nem kis mértékű, az szépen belekerül a következő kör szarszettbe. Azt alkalmazod aztán te magadnál. Ez persze úgy is értelmezhető, hogy a paranoid totron már megint riogatja népet, ráér, leállni nem bír, szegénynek így kell leélnie egy életet. Mindenki lássa be a belátnivalót belátása szerint.
Lidl-s paradicsomból 2 ezer értékűt kellett kidobni!!!, olyan elvetemült mértékű és eltüntethetetlen plasztik szaga volt, pont, mint a szatyruknak már egy ideje. Áztattam több kör vízben, mostam, dörzsöltem, forgattam, nem javult meg. Hogy átvette ilyen szinten a szatyor leeső molekuláit vagy ugyanúgy botrányosak, az jó kérdés, de ez tarthatatlan. Termékkritikusért kiált, de mi van, ha az ő kezébe nem ilyen jut.
Szerk.: ja, instant migrént és szédülést okozott a szagként is megjelenő vegyszertartalom. Egyetlenegy bogyónál éreztem klasszikus paradicsom illatot, azt is csak egy bizonyos pontján.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest