Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
totron
üzenetére
Nem a szépet kell benne látni , hanem a jót
, vegyük példának az őszi barackot , azt általában 4-5 karágra kéne metszeni és az volna a jó ha ezek arányosan egyforma távolságra vannak egymástól , de ez nem mindég jön össze
, de metszésel lehet irányítani , több metszési teknika van a korona alakítására !!
Három napja csináltam valakinek ezt a képet
5 éves őszi barack fám , 4 karágas , erősen nyitott katlan korona ( 2,5-3 méter az átmérője ), 75% ban meg metszettem , de hagytam rajta ipszilon elágazásokat , két éves letermett veszőket , mert nem tudtam , hogy fog elfagyni , de szerencsére még idáig megúszta ( remélem nem lesznek már fagyok ) , úgyhogy még a hétvégén ha nem esik bele nyúlok még a metsző ollóval és még úgyis sokat fogok rajta hagyni , azért mert a múltkori hideg miatt ( és most se nincsen meleg , reggeli ködök ) sok lessz az iker barack és a kézi ritkitásnál azokat fogom leszedni !!
Egy öreg 15 éves őszi barack fám van , két darab 5 éves , kettő három éves ( azokon már hagyok egy pár szemet , nem sokat ) és az idén ültettem még egyet Paraszt barack névre hallgat és egy nektarint ( mert az még nincsen ) !
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, vegyük példának az őszi barackot , azt általában 4-5 karágra kéne metszeni és az volna a jó ha ezek arányosan egyforma távolságra vannak egymástól , de ez nem mindég jön össze
, de metszésel lehet irányítani , több metszési teknika van a korona alakítására !!
5 éves őszi barack fám , 4 karágas , erősen nyitott katlan korona ( 2,5-3 méter az átmérője ), 75% ban meg metszettem , de hagytam rajta ipszilon elágazásokat , két éves letermett veszőket , mert nem tudtam , hogy fog elfagyni , de szerencsére még idáig megúszta ( remélem nem lesznek már fagyok ) , úgyhogy még a hétvégén ha nem esik bele nyúlok még a metsző ollóval és még úgyis sokat fogok rajta hagyni , azért mert a múltkori hideg miatt ( és most se nincsen meleg , reggeli ködök ) sok lessz az iker barack és a kézi ritkitásnál azokat fogom leszedni !!