Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
inf3rno #10185 üzenetére
Lehet.
Bár ha "kezdet kezdete óta" olyan, akkor erre kicsi az esély, különösen ha csak bizonyos alkalmakkor.
Ha a gazda eddig sem foglalkozott vele rendesen - értsd: tanította és egészségügyileg is rendben tartotta; lásd: ennél sokkal többet kellett volna megtennie -, akkor mindegy mi az ok, mert javulni nem fog a helyzet, erőből (jogilag) kell megoldani. -
H-Zol
senior tag
válasz
inf3rno #10185 üzenetére
Pont ma volt kint a tanyán állat doki, az egyik kutyámnál, láttam rajta, hogy ideges ugat , amit nem szokott és aztán vettem észre, hogy ahogy evett ilyen megfontoltan , de határozottan nyelt utánna figyeltem egy darabig de sehogy sem tetszett , hívtam a dokit és jól tettem mert mandula gyulladása van , szerinte kutyáknál elő fordul !
Most kap tablettát és szerinte pár nap múlva kutya baja se lessz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest