Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Atomgeszi #23707 üzenetére
én személy szerint -azok alapján az anyagok alapján amit láttam/olvastam- nem igazán veszem be ezt a jajj de egészséges, ártalmatlan dumát
szerintem igen is megvannak a kockázatai, de ezek nem oylan nagyok hogy adófizetői pénzből kellene üldözni a használókat
szerintem valahol ott lehet ártalmasságban mint az alkohol, csak nem a májat rombolja, hanem inkább az agyat, idegrendszert (legalábbis az alapján amit én láttam régóta füvező embereknél)egy szóval hadd szívja aki akarja, meg kell adóztatni és kész
cryptot minden termékemért elfogadom
-
biker
nagyúr
válasz Atomgeszi #23707 üzenetére
Meglepődnél mennyi hektáron termesztenek most is, szépen talicskázzák át a MediHempnek, de itthon is van 2-3 feldolgozó, ahol CBD olaj készül. Folyamatosan nehezítve a dolgukat persze.
Több helyen is bebizonyosodott, hogy semmivel sem nőtt a fogyasztás a legalizálás után, ellenben csökkent egyes bűncselekmények száma, amik korábban a termesztéssel és terjesztéssel voltak kapcsolatosak.
ahol meg nagyban nyomják, ott gazdasági fellendülést hozott a gyógyászati termesztés, ami már ugye nem szántóföldön történik.Igazából tehát nem igaz, hogy szabad utat engednek a bűnözésnek, nem igaz a kapudrog elmélet sem, nem igaz az egészségügyi károsodás (igen lehetnek kivételek, hogy valaki pánikrohamot kap, de neki az alkohol is kockázati tényező lehet)
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest