Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli_76
csendes újonc
válasz MaCS_70 #16960 üzenetére
Fizetési meghagyást közjegyzőtől. Aminek ellent tudok mondani, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a perré alakulás számomra kedvező lenne. Jelenleg az alap tőketartozást és kamattartozást gond nélkül ki is fizetném, sőt kifizetném még a közjegyzői díjat és a benyújtás díját is. Ezt javasoltam is nekik. Azonban az adott behajtó cég, úgy gondolja nekem kell fizetnem a céges bulit is. A viccet félretéve a nyomtatási költséget, irattározást, ügyvédi munkadíjat (2x - úgy hogy még tárgyalás sem volt), levelezés díját, telefonálás költségét (fel sem hívtak soha) stb. egy komplett árlistát kívánnak rám terhelni. Olyan mintha az Ő ügyvédjüket én fizetném, úgy hogy még per sem lett. Próbáltam szépen érvelni, kevésbé szépen érvelni, de nem igazán értem célt, pontosítva 0.0%-ban.
Így viszont egy piti összegből sikerült eléggé elvadultat csinálniuk. Történetesen 9599 tőketartozás, 10407 kamattartozás és 45750 "költségtartozást" gondoltak. Érdeklődtem náluk, aminek a hatása az lett, hogy a kamattartozás 12000 lett, míg a költségtartozás 54750. Mondjuk nem ilyen megoldásra gondoltam.
Most pedig egy kicsit ott tartok, hogy mivel manapság boldog-boldogtalan mindenre benyújthat fizetési meghagyást, ez a cég valójában nem faktor cég, hanem bűnszervezet. Így ha fizetnék nekik, akkor sem lenne vége soha, mert 5 Forintból is tudnak 30-40.000-et csinálni pillanatok alatt. Tehát a teljes fizetési meghagyásnak ellent akarok mondani, annak minden részének. Maga az "adósság" keletkezése sem annyira triviális, mert 2015.01.01 - 2015.09.08-ig havonta keletkezett, sima folyószámla fenntartási díjból és éves kártyadíjból. Tehát semmiféle hitel nem volt benne. Úgy hogy benne van a folyószámla értesítő díja is, amit ki sem küldtek.
Ehhez kellene tapasztalt ügyvéd aki az összes irat birtokában helyes tanácsot tud adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPhone topik
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest