Új hozzászólás Aktív témák

• Tas

tag

Eheh meg mindig Balkan vagyunk ;] Visszavittem gariztatni az ipodot, elotte beszeltem fickoval telon, hogy nincs kitoltve a garlap es szamla sincs mar meg (fene sem gondolta, h kell kesobb, mivel az eddigi tapasztalataim szerint a garlap eleg). Valasza nem 1ertelmu hebeg habog, majd kiboki vigyem be. Boltban belekotott, h nincs kitoltve a garlap es nincs szamlam sem, igy nem tudom igazolni, h meg garis a cucc. Igaz o utana tudna nezni az ipodon levo sorszam alapjan a gepeben, de azok az adatok nem eleg megbizhatok ( :F ). Nyomas Fukarhoz kaptam igazolast arrol, h mikor es mit vettem (garlapot tovabbra sem toltik ki es soha nem is tettek), vissza boltba ahol most az a problema, hogy addig nem veszik szervizbe amig nincs kitoltve a garlap (amit senki nem akar kitolteni) es kifogasoljak, h van az egyik sarkan egy utodes (leesett a konyhakore), biztos az a baja es en tettem tonkre. Scandisk hibat nem jelzett a mikrodrive-on, leeses ota nem volt semmi problemam vele csak most ez az lemerulok vagy megsem szindroma, mint amikor kifingik egy mobiltelo akksija. Vegul szervizbe nem, csak bevizsgalasra vettek at. Most varhatok arra, hogy megallapitsak, h en vok a hibas (meg akkor is ezt fogjak mondani ha valoban szar a cucc!) :O Jupiii!!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák