Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Van valami info arrol hogy tulajdonképpen miböl készül a mini?Gondolok itt a borításra, a töltő kábel helyére(nekem porcelánnok tűnik).Vagy amolyan törésteszt féle Pl:hogy ha leesik az asztalrol a metlakitra akkor milyen károkat szenvedhet, vagy valami hasonló.Múlthéten voltam Angliában és a 40GB-os Ipod 200 fontba kerül kint.Kint akartam venni eredeti hálózati töltőt csakhogy sehol sem volt(Legalábbis én nem találtam pedig nagyon kerestem) egy Apple center(Londonban) ahol tartozékokat vehettem volna mivel minden helyen lehetett venni Ipod-ot ahol ilyesmi cuccal foglalkoznak így hát nemigazán van szükség apple centerre.Angliában nagyon elterjedt a mini,azok akik sportolnak Pl:akik naponta futnak a parkban néhány kört azok többsége mind ilyet használ(a csuklópántról és a jellegzetes fülhallgatóról lehetett felismerni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest