Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Nemrég azt vettem észre hogy a clickwheel kezd elszíneződni vagy kopni ott ahol a legtöbbet használom.Ti tapasztaltatok ilyet?Lehet vele kezdeni v.mit?
A válaszokat elöre is köszönöm. -
archer18
csendes tag
Hi all!
Agusztusban vettem a minim de a fülhallgatóm már megtört(Szerintem ''szakszerűen'' használtam).A kérdés:megtört fülhallgatóra jó a jótállás?Valaki nemrég írta hogy kicserélték a fülhallgatóját attól függetlenűl hogy csak 1 hónapig jó a gari.Én elvihetem kicseréltetni? -
archer18
csendes tag
Ez hasznos információ volt de ha egy üres itunes-al szinkronizálok akkor autómatikusan elkezdi formázni még mielőtt beállíthatnám azt amit írtál.Lehet van rá megoldás csak azért kérdezem mert nem akarom ezzel megszívni.
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Miért van az hogy ha egy üres music library-s itunes-al szinkronizálom az ipodot akkor letörli a zenéket?Hogy tudom azt megcsinálni hogy csak egyalbumot másoljon fel és ne törölje le a többit?Melyik programmal lehet ipodrol pc-n zenét hallgatni?
A válaszokate löre is köszönöm. -
archer18
csendes tag
Hi all!
I tunes-t használok és a library tele van mp3-al.Az lenne a kérdésem hogy van-e olyan beállítási lehetőség hogy ezeket az mp3-akat AAC-be másolja fel az itunes a minimre? -
archer18
csendes tag
Hi all!
A kijelző jobb felső sarkában van két kis világosabb folt,lehet hogy pixelhiba?Ha a háttérvilágítás aktív akkor nám látszik de ha nem aktív akkor csak egy bizonyos szögből látszik.Még egyszer sem ejtettem le. -
archer18
csendes tag
Hi all!
Szerintem mindenki tudja hogy a minit belehet állítani úgy hogy ébresszen de nem tudom hogy hogy kell beállítani azt hogy egy bizonyos albumot állítson be ébresztésnek és ne PL: a ''most 25played''-et.Ehhez szeretnék segítséget kérni.
Elöre is thnx. -
archer18
csendes tag
Hi all!
Használ valaki AAC-t az ipodján?Milyen tömörítésben érdemes AAC-t használni hogy jo legyen?Tud valaki olyan programot ami wma-bol csinal aac-t?
Elöre is thnx. -
archer18
csendes tag
Úgy értem hogy 512MB-ra 500 dal fér atrac formátumban,míg 4GB-ra 1000 dal
fér mp3 formátumban.Ha jol tudom akkor 1000-nek 500 a fele. -
archer18
csendes tag
Azt értem hogy mp3,aac,apple lossless fájlokat jáccik le,de nincs valami progi amivel ezt meg lehet kerülni?Ez egy nagyon jó mp3 lejátszó de az sux hogy egy 512mb-ra feleannyi zene fér mint 4GB-ra Nem?????
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Az lenne a kérdésem hogy melyik az a zeneformátum amit ismer az ipod és a legtöbb zene fér így a lejátszóra.A héten történt hogy haverom kapott 35ezré egy sony mp3 lejátszót (512MB) és ATRAC formátumban 500 dal fér rá míg a 4GB ipodra 1000db MP3?! -
archer18
csendes tag
Nekem is sikerült megtalálni a töltőt a speedshop honlapján de ott 220V-ot(konverter,hálózatra(220V) csatlakoztható átalakító usb kimenetre) írnak míg itt fentebb valaki 230V-ot írt.Erre a töltőre gondoltatok?
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Próbálta már valaki az új iTunes-t?Miben jobb mint az előző? -
archer18
csendes tag
Hi all!
Lenne egy olyan kérdésem hogy az itunes szoftverrel hogy lehet wma-bol mp3-at vagy aac-t csinálni gépen?Vagy van-e olyan szoftver ami ezt tudja(a zenéim 70%-a wma-ban van fent és nem akarom öket kiírni cd-re majd újra fel rippelni)? -
archer18
csendes tag
Nekem csak 1 zoknira van szükségem és a szürke pont megfelelne.
-
archer18
csendes tag
Hi!
Engem érdekelne a zokni de csak valami sötét színben!Milyen színűek vannak 1 dobozban? -
archer18
csendes tag
Hi all!
Olvastam a füles problémárol hogy nagyon hamar meghal.A közeljövőben szeretnék venni egy úja fülest de lehetőleg nem almát.Olvastam hogy a Sennheiser elég jó márka.Melyik Sennheiser fülbedugós fülest tudnátok nekem ajánlani(Max ár:amennyibe egy apple fülhallgató kerül)? Fontos hogy az a dugó amelyik a lejátszóba megy egyenes legyen mint az eredeti fülesen(Nemszeretném ha mindig beleakadna valamibe). -
archer18
csendes tag
Hi all!
Van valami info arrol hogy tulajdonképpen miböl készül a mini?Gondolok itt a borításra, a töltő kábel helyére(nekem porcelánnok tűnik).Vagy amolyan törésteszt féle Pl:hogy ha leesik az asztalrol a metlakitra akkor milyen károkat szenvedhet, vagy valami hasonló.Múlthéten voltam Angliában és a 40GB-os Ipod 200 fontba kerül kint.Kint akartam venni eredeti hálózati töltőt csakhogy sehol sem volt(Legalábbis én nem találtam pedig nagyon kerestem) egy Apple center(Londonban) ahol tartozékokat vehettem volna mivel minden helyen lehetett venni Ipod-ot ahol ilyesmi cuccal foglalkoznak így hát nemigazán van szükség apple centerre.Angliában nagyon elterjedt a mini,azok akik sportolnak Pl:akik naponta futnak a parkban néhány kört azok többsége mind ilyet használ(a csuklópántról és a jellegzetes fülhallgatóról lehetett felismerni). -
archer18
csendes tag
Hi all!
Nekem kicsivel több mint 7 óra alatt merült le teljesen(iPod mini) úgy hogy folyamatosan ment a zene,állandóra volt állítva a háttérfény és közben még pasziánszoztam néha de az aqualézer nem volt bekapcsolva. -
archer18
csendes tag
Hi all!
Ma reggel végigjártam néhány számtech boltot a környéken hogy vegyek egy USB-s adaptert csak az volt a baj hogy még sohasem hallottak olyan szerkezetröl ami úgy alkítja át az ipari áramot hogy usb-n lehessen tölteni vele akármit Megnéztem az USB HUB-ot is de az csak amolyan elosztó féle, legalábbis amit nekem mutattak és nem volt konnektor része!Ennek valószínűleg az az oka hogy a XXI. sz -ban még nem jutott el idáig a technika(Sárospatak).Van valakinek info-ja arrol hogy a francia tranzitszállokon van-e amolyan falbaépített usb-s töltő.Ezt csak azért kérdezem mert már láttam néhány helyen hogy a konnektor alatt van ilyen is! -
archer18
csendes tag
Ha az ipod udater-ben csak a restore felirat aktív de az update nem, akkor a készülék a legújjabb verziót használja?Hogy lehet hangfalat csatlakoztatni iPod-hoz,milyen kellékek kellenek hozzá?
-
archer18
csendes tag
Köszi a segítséget,már sokkal jobb:411 dal = 1,61Gb és már csak 1,63 Gb a foglalt terület.
-
archer18
csendes tag
I Pod mini-hez nem adnak fali töltőt csak usb-set!Leírnád bővebben hogy honnan szedjem le és hogy rakjam fel a legújjabb driver-t(gondolom az apple oldalárol de honnan)?Melyik a legújjabb verzió?
Előre is köszi! -
archer18
csendes tag
Öt napja vagyok tulaj de ez nem jelenti azt hogy hülye vagyok!Ez tulajdonképpen csak egy merevlemez és nem tudom hogy miért hiányzik Kb: 700 MB a memóriábol de lehet hogy csak én számoltam el!Én csak segítséget kértem és ha valaki nem tud segíteni akkor nem kell!Fenntebb olvastam hogy valaki 2000-ft-ért vett valamit amivel hálózati töltővé alakította az USB-t.Mi ennek az izének a neve?
Olcsó kijelzővédő fóliát hol lehet kapni és mi a neve?A válaszokat köszönöm! -
archer18
csendes tag
Hi All!
Lenne egy kérdésem!372 db zeneszám van az Ipod - on ami 1,48 GB, Capacity 3.72 GB,Available 1.5 GB (Version 1.3).Ha 3.72 GB - 1.48 GB = 2.24 GB akkor miért 1.5 GB a szabad memória ! Az anapod explorer azt írja hogy a használt terület 1515 MB , a szabad terület 1551 MB , a teljes terület 3851 MB. Nem véletlenül írtam MB-ot! A kérdés az hogy hova tűnt 785 valami?
Firmware version 2.5
Driver version 4.9.0.17
Remélem érthető voltam és a válaszokat előre is köszönöm!
: -
archer18
csendes tag
Most töltöttem le az anapod programot.A honlapon csak egy download link volt.Ez azt jelenti hogy minden fajta(mini,Photo) ipod-al lehet használni a programot?A telepítés után csak a shuffle-nak van külön progi.
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Szokta írni hogy ''do not disconnect'' mikor zenét másol a készülékre de miután befejezi utána azt írja hogy OK to disconnect->szóval csak egyszerüen le lehet akasztani a kábelröl?Most olvastam végig a fórumot és érdekelne a generációk közötti külömbség!Az enyém hanyadik G-s.Azt hittem 18 órát bír az akksi! -
archer18
csendes tag
Hi all!
2 napja vagyok boldog tulajdonosa egy 4 GB-os Ipod mininek!Tudja valaki azt hogy hogy lehet naptárbejegyzéseket és txt file-okat küldeni Ipodra?A készülék nagyon korrekt,minőségi cucc.Van valamilyen ingyenes program ipodra vagy ipod-hoz win alá?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest