- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Akkor a CMOS Clear után a BIOS-ban kijelzett CPU_NB_VID értéket szabályozd úgy, hogy az alapérték és az általad beállított összege 1,35V-ot adjon. Tehát, ha 1,100V alapból, akkor +0,25V-ot állíts be, ha 1V alapból, akkor +0,35V-ot, ha meg 1,25V alapból, akkor +0,1V-ot, és így tovább. Értelemszerűen.
Azonban leírhattad volna, hogy nincs az a konkrét érték, hanem offset alapján állítható, és akkor is segítettünk volna. De nem, nem kérdezel, egy tök más értéket önkényesen beállítottál 1,35V-ra. Végülis nem volt sokkal arrébb a BIOS-ban, igazad volt. Egyébként másik feszültséget tekintve, meg másik értéket állítva tudtunk volna olyat mondani, hogy annak nem megfelelő (mást állítasz helyette az adott értékre) állítása károsítsa a hardvered. Mondjuk, saját tulajdonod.
"Te sem a muter hasában tanultad!" - Így van. Kérdeztem, és figyelmesen jártam el. A kapott tanácsokat megfogadtam, ha valami nem stimmelt, inkább megint kérdeztem
UI.: Ha csak 1333MHz-en jár a RAM-od, akkor sem vesztesz szinte semmit.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged