- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Akkor a CMOS Clear után a BIOS-ban kijelzett CPU_NB_VID értéket szabályozd úgy, hogy az alapérték és az általad beállított összege 1,35V-ot adjon. Tehát, ha 1,100V alapból, akkor +0,25V-ot állíts be, ha 1V alapból, akkor +0,35V-ot, ha meg 1,25V alapból, akkor +0,1V-ot, és így tovább. Értelemszerűen.
Azonban leírhattad volna, hogy nincs az a konkrét érték, hanem offset alapján állítható, és akkor is segítettünk volna. De nem, nem kérdezel, egy tök más értéket önkényesen beállítottál 1,35V-ra. Végülis nem volt sokkal arrébb a BIOS-ban, igazad volt. Egyébként másik feszültséget tekintve, meg másik értéket állítva tudtunk volna olyat mondani, hogy annak nem megfelelő (mást állítasz helyette az adott értékre) állítása károsítsa a hardvered. Mondjuk, saját tulajdonod.
"Te sem a muter hasában tanultad!" - Így van. Kérdeztem, és figyelmesen jártam el. A kapott tanácsokat megfogadtam, ha valami nem stimmelt, inkább megint kérdeztem
UI.: Ha csak 1333MHz-en jár a RAM-od, akkor sem vesztesz szinte semmit.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest