- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
R2D20208 #43145 üzenetére
Ha jól emlékszem ebben a jelenetben van a film egyik legviccesebb beszélgetése:
"Rönó": És mi hozta Casablankába?
"Rick": Az egészségem.
"Rönó":Az egészsége?!
"Rick": Ja, a víz. A vízek miatt jöttem.
"Rönó": De hát a sivatag kellős közepében vagyunk ember.
"Rick": Hmm akkor engem félretájékoztattak. -
Arnold2
őstag
válasz
Viszlát #43104 üzenetére
A másodikon először nem ismertem fel a nénit. Ki kellett menjek a csak uraknak fenntartott, főleg csempével borított helyiségbe, hogy elgondolkodjak
De cserébe itt egy villámfeladvány, mert dolgozni is kéne már egy kicsit. Ez az egy kép van, több nem is lesz. Aki látta biztos tudja, aki nem az nem.
-
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
válasz
bambano #42829 üzenetére
Jajj, nem képrakási célból fejtettem meg
Csak láttam, hogy senki se ismeri fel fiatalkori nagy kedvencemet
Amúgy is dolgozom, nem tudnék. Szóval passzolok egy ráérős kollégának
(#42831) R2D20208: Sehogy. Az első képből, nagyon gyanús volt, de a második és harmadik képből már egyértelmű volt hogy C.F. az. Nagy Star Wars fan vagyok, így nekem ez abszolút nem okozott problémát
Sickboy25: Nem is, de a feladvány nem a sorozatra volt kíváncsi, hanem a színésznőre illetve Leia hercegnőre
S mivel nem éles verseny van most, hanem kötetlen találgatás, szerintem belefér
#2: Carrie Fisher, azaz Leia Organa hercegnő a Csillagok Háborúja filmekből. -
Arnold2
őstag
A kakaós-csigák koronázatlan hercegnője, a birodalmi családon belüli románc nagykövete, a wookie fetisiszáták alapítója, Han Solo ágyasa és nem utolsó sorban Shmi unokája.
-
Arnold2
őstag
Accepted / Felvéve (2006)
Nem egy rossz film, egynek elmegy.De passzolnám is a lehetőséget tovább.
-
Arnold2
őstag
Oszkárt sajnos nem kapott (csak jelölést), de Golden Globe-ot annál inkább. Egy kis kedvcsináló, ha tényleg érdekel a tetralógia
1. Fifi kutya ön-gyulladt 1989-es magyar panel doku
Michael Moore vizsgafilmjének szánta, ám forgatás alatt rájött, hogy itt sokkal több dolog van a felszín alatt, mint az elsőre látszódott. A rendező a trinitrotoluol-lal szennyezett kutya eledeleket vizsgálta, valamint hogy hogyan hatnak ki azokra a kutyákra, akik rendszeresen táplálkoznak belőle.
Így jött a képbe Fifi, kinek gazdája, Gizi mama (szül.: Weiss Gizella) aki már korábban jelezte Moore-nak, hogy Fifi már régóta eszi ezt a márkájú tápot, de még semmi baja. Alig hogy a forgatócsoport megérkezett Gizi mamához, a kis Fifi kutyusból (tacskó, spániel, foxi keverék, amúgy egy aranyos ám öregedő kan kutyus) kék színű lángok csaptak elő, majd irtózatos gyorsasággal éget hamuvá. Még kedvenc lábtörlőjéről sem tudott elmozdulni. Moore feltette karrierjét, hogy megbuktassa azokat akik ezt okozták.2. Fifi kutyus a lábtörlőre pisil 1990-es bosszú film
A folytatás már egy teljesen más stílusú és hangvételű film volt. A rendezői székben Michael Bay váltotta Moore-t. Fifi kutya hamvaiból, egy az űrből érkező idegen civilizáció, egy szinte megállíthatatlan bérgyilkost kreált, kit állati ösztönei, Gizi mama hiánya, de legfőképp a bosszúvágy hajtott. Célja, nemes egyszerűséggel, elpusztítani azok az amerikai nagyvállalatokat akik tulajdonában azok az európai nagyvállalatok vannak kinek tulajdonában a trinitrotoluol-lal szennyezett kutyakaja gyártó is van. Másfél óra tömör akció, csupa robbantás és semmi kegyelem.3. Virrasztás Fifi felett 1991-es amerikai-magyar művész film
A harmadik rész újfent új rendezőt kapott, aki nem más mint az a Darren Aronofsky, aki most a Black Swan-nal kápráztatott el nagyon sok nézőt.
Ez a film közvetlenül az első film után játszódik (párhuzamosan a másodikkal, bár nem sok utalást kapunk erről). A kutyus halotti tórával indít a film. Bemutatja a gyászoló barátokat és a vigasztalhatatlanul síró Gizi mamát is. Innen rövid, ám annál meghatóbb visszaemlékezéseket láthatunk a kis kutyusról, születésétől egészen tragikus haláláig. Bemutatja, hogy hogyan hatott egy kis keverék kutyus a vele kapcsolatba kerülő emberek életére akár pozitív vagy negatív irányban. Rövid szerepben feltűnik Michael Caine, aki azt a gonosz náci orvost alakítja aki kitette Fifit az utcára egy hideg februári délután.4. Fifi kutya lakói 1986-os magyar természetfilm
A 4. záró film, ahogy az az ilyen sikeres filmeknél szokott lenni, egy előzmény film lett. A mostanra már bevált szokást itt sem törték meg a producerek, s így lett David Attenborough a rendező a műfaj pedig természetfilm. Attenborough-tól megszokott precizitás és humor mesterpéldája ez a film, ahogy a Fifit körbevevő természettől egésze a rajta élő élősködökig bemutatja a természet csodás világát.
Véleményem szerint egy méltó befejező film, egy méltán híres kutyusról.Csak mert ráértem
-
Arnold2
őstag
Egyik kedvenc Star Trek filmem. Star Trek - Kapcsolatfelvétel.
A végén mikor Picard megkérdezi Data-t, hogy nem gondolkodott el azon, hogy átálljon. Erre ő, de elgondolkodtam 0,1 másodpercig. (Picard elmosolyodik) - Az egy Cyborgnak igen is sok idő.
Képet én sem tudok tenni.
-
Arnold2
őstag
Az arab Monk - Mr. Monk és az eltűnt csodalámpás talán?
-
Arnold2
őstag
válasz
Psychonaut #41706 üzenetére
Én is ezt írtam már rögtön az első képnél
A füst meg egyértelműen vicc volt -
Arnold2
őstag
válasz
Psychonaut #41692 üzenetére
A füst
Amúgy Moriarty prof. nem szereti a hegedűszót, főleg ha hamis.
-
-
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
Na akkor szokásomnak híven megint egy könnyű következik:
-
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
Revolutionary Road (2008)
-
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
válasz
rozsomak96 #38350 üzenetére
1408
-
Arnold2
őstag
válasz
rozsomak96 #38349 üzenetére
Hát ja
-
Arnold2
őstag
Most komolyan a The Room című filmből raktál nekünk feladványt?
-
Arnold2
őstag
válasz
littlelion21 #38143 üzenetére
Mintha a fószer, aki nézi a két embert Nick Cage lenne.
-
Arnold2
őstag
válasz
eziskamu #38049 üzenetére
Ja!
Ez lett volna a szagos második kép.
-
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
válasz
littlelion21 #38044 üzenetére
2 perc és teszek most már.
-
Arnold2
őstag
válasz
littlelion21 #38042 üzenetére
Felon
-
Arnold2
őstag
válasz
littlelion21 #38025 üzenetére
Hahaha 19 másodperc!!
Ma dél körül rakok majd, most vendégség van. De ha valakinek van égető képrakási szándéka ám legyen -
Arnold2
őstag
válasz
Panda macika #37919 üzenetére
vagy a Crank 2
Szép volt Sickboy25, jár a láda sör!
-
Arnold2
őstag
Nna, kaptok egy gyors könnyűt: 1.kép
-
Arnold2
őstag
Szerepcsere ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Villanyszerelés
- Assetto Corsa EVO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest