Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Így már egyszerű
-
doc
nagyúr
válasz
R2D20208 #42869 üzenetére
szerintem is hatalmas film (annak ellenere hogy francia, bar a regi francia filmek meglepoen jok)
anno meg kisgyerekkoromban lattam, es csak egy-ket jelenetre emlekeztem, de az nagyon megragadt bennem, aztan par eve sikerult megtudnom hogy ez volt az, gyorsan meg is neztem, es meg mindig baromi jo -
jozsi252
veterán
Na akkor itt egy picivel nehezebb, bár relatív kinek mi a nehéz
-
jozsi252
veterán
válasz
fateless #42858 üzenetére
Igen talált
Jennifer Love Hewitt
Ilyenkor mi a szabály? Rakhat bárki?
bambano Igen azt tudom, csak kiírta hogy most épp nemtud rakni. Akkor mihelyst tud
-
válasz
jozsi252 #42857 üzenetére
Így hirtelenjében idepislantva egy film jut csak eszembe tőle (pedig sokban volt), az pedig az ügyféllista. Ha minden igaz, ez abból van, mikor már van pénz, de már nem örül neki.
Bár most eszembe jutott az If only is, de a tippem akkor is az ügyféllista.
MOD
Még annyi, hogy ha talált, akkor bocs, de most nem tudok rakni, mert épp csak felpillantottam ide. -
jozsi252
veterán
Akkor legyen egy könnyű, a csajszi egyik kedvenc
-
R2D20208
addikt
Rakhatnék fel egy nagyon egyszerűt nektek ?
-
Sickboy25
addikt
válasz
bambano #42835 üzenetére
tényleg hol?
elkerülte akkor a figyelmem én a hozzászólásomig csk egy C.F.-t láttam és lévén, hogy sem smallville-t , sem pedig star wars-ot nem nézek a C.F. monogram semmit nem mondott...Azt sem tudtam, hogy csak a nőt kell kitalálni...
persze a C.F.-et akár googlizhattam volna...
-
bambano
titán
válasz
Arnold2 #42834 üzenetére
"Szóval passzolok egy ráérős kollégának ": javaslom passzoljuk át a rakás jogát Fateless kollégának.
(#42833) Sickboy25: ne haragudj, de abban a hsz-ben, amire válaszoltál, benne van, hogy ki ez a színésznő.
(#42832) fateless: Smallville elég ismert sorozat, tv2-n is ment, van magyar szinkronja. A belga művészfilm kategóriától sokkal messzebb van, mint az előző Nesze neked Pete Tong.
-
Arnold2
őstag
válasz
bambano #42829 üzenetére
Jajj, nem képrakási célból fejtettem meg
Csak láttam, hogy senki se ismeri fel fiatalkori nagy kedvencemet
Amúgy is dolgozom, nem tudnék. Szóval passzolok egy ráérős kollégának
(#42831) R2D20208: Sehogy. Az első képből, nagyon gyanús volt, de a második és harmadik képből már egyértelmű volt hogy C.F. az. Nagy Star Wars fan vagyok, így nekem ez abszolút nem okozott problémát
Sickboy25: Nem is, de a feladvány nem a sorozatra volt kíváncsi, hanem a színésznőre illetve Leia hercegnőre
S mivel nem éles verseny van most, hanem kötetlen találgatás, szerintem belefér
#2: Carrie Fisher, azaz Leia Organa hercegnő a Csillagok Háborúja filmekből. -
Arnold2
őstag
A kakaós-csigák koronázatlan hercegnője, a birodalmi családon belüli románc nagykövete, a wookie fetisiszáták alapítója, Han Solo ágyasa és nem utolsó sorban Shmi unokája.
-
válasz
bambano #42825 üzenetére
Azért nem lesz homlokracsapás, mert ha ismerős lenne a hölgy, már mondtam volna, vagy motoszkálna bennem egy gondolat, hogy már láttam ezt az arcot. De amikor láttam, egyáltalán nem maradt meg bennem, így aztán semmit sem ér a számomra a három közel egyforma fénykép. Ezért mondom, hogy biztosan nem lesz homlokracsapás.
Ha Komlós Jucit vagy Csala Zsuzsát raksz be, őket még felismerem arcról, de egyébként szörnyű vagyok a nőkben. (Feleségem meg nem szerepel filmekben
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Betörne a filmiparba a Google
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest