Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
sziasztok!
ma jött meg a Superlux 681 EVO-m, hát mit ne mondjak... a kis retek HD201-hez képest ez valami másik dimenzió
iszonyat erővel préseli magát a fejemre, mégse kényelmetlen (legalábbis addig a 30 percig, míg rajtam volt egyhuzamban), ám hamar bepállik alatta a fülem... gyárilag jár ugye hozzá egy pár velúrpárna, hogy tudnám kicserélni rá?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Dorien #29118 üzenetére
ja, hogy csak ennyi? azt hittem, hogy oda van ragasztva, vagy csavarozva valahogyan... akkor nekiesek, köszi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz MC Pite #29120 üzenetére
észrevettem... majdnem kihajítottam az ablakon, de csak sikerült végre
kicsit sok a mély (vagy nem szoktam hozzá, fene tudja), kicsit lejjebb kellett vennem a mélyeket az EQ-ben, közepet kicsit fentebb, mindjárt pompásamúgy hány óra alatt járatódik be, aztán ha sikeresen be lett járatva, mely tartományok változnak?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
én tegnap kora délután rendeltem meg a muzikertől, ma délelőtt hozta is a futár
szállítási költséggel együtt ~11,5k voltGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
sziasztok!
akinek HD681 EVO-ja van, annak tört már meg a fejhallgató csatlakozójának a töve? nekem körülbelül a kábel átmérőjének a feléig megtört, szerintem már csak a kábel tartja, csak nem látszik a fekete borítás miatt
a baloldal nem nagyon akar szólni, csak akkor, ha mozgatom a kábelt, a jobb fele (még) tökéletesen szólezt lehet garanciálisan ügyintézni, vagy inkább keressek valakit Debrecenben, aki meg tudja csinálni? Muzikerből vásároltam, még tavaly júliusban, gondolom 1 év garancia van rá
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
szuper, köszi!
már csak az a kérdés, hogy ez garanciális ügynek számít-e, vagy én vagyok-e a hibás ezért... mindjárt írok is nekik, hátha el tudom intézni jövő héten velük a dolgot, nem nagyon szeretnék több napig fejhallgató nélkül maradni, belebolondulnék a csöndbe
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Gzula[HUN] #41233 üzenetére
nekem tört meg, a szerviz meg azt mondta rá, hogy külső behatás, aha... 2500Ft volt a javítási költség a futárral együtt, úgy érzem, hogy jövő ilyenkorra megint meg lesz törve, kíváncsi leszek
de mondjuk azt is elfelejtették velem közölni, hogy a szervizes egy hétig szabadságon lesz, úgy kellett rákérdeznem egy hét múlva, hogy mi van már a fejesemmel, aztán akkor nyögték be, hogy hát szabadságon van
-
pohár
félisten
sziasztok!
ez a FIIO Q1 DAC+AMP mennyire lenne overkill egy Superlux HD681EVO-hoz?
pénteken le lesz árazva az ExtremeAudionál, ha megéri megvenni még egy ilyen gyengébb fejeshez is, lehet beruházok egybe, mert csak alaplapival hajtom az EVO-t így is
plusz még lesz akcióban az AT m50x is, ezt mennyiért érheti meg megvenni újonnan? (jelenleg 55k a fent említett boltban)
sőt, ha annyira jó áron lenne a fent említett két termék, megéri együtt használni őket, szeretik egymást? (a Q1 és m50x)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ó, és tényleg... bár eddig abban a tévhitben éltem valamiért, hogy ez félnyitott, zártat nemigen szeretnék, a 681EVO hangzása pont megfelel nekem, plusz nyáron a zártban megfőnek a füleim (meg ezt is a plüsspárnákkal használom a műbőr helyett, hát még ha a bőr lenne rajta, kész szauna lenne)
akkor inkább megvárom az akciót, hátha lesz valami félnyitott füles jó áron
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
nyitott létére mennyire van bajban a mélyekkel? javarészt elektronikus zenét hallgatok (meg sok filmet, sorozatot nézek, plusz játszok is, de ott sem számít a sok mély annyira )
-
pohár
félisten
na, akkor hátha kifogok egyet majd jó áron pénteken...
azt hogy értetted, hogy nem olyan a hangja, mint az EVO-mnak?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
az igazi Black Friday az a Thanksgiving utáni péntek, vagyis most jövő hét péntek
köszi a kis elemzést, ha meg is venném a DT990-et, először csak DAC/AMP nélkül tudnám használni, alaplapi zörejkeltővel
hangzásban sokban különböznek a különböző impedanciájú modellek, vagy csak a meghajthatóságukban térnek el lényegében?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ááá értem, akkor marad lehetséges opcióként a 250-es Pro, köszi az infót
-
pohár
félisten
üdv urak!
kollégám a fülembe ültette a bogarat azzal, hogy a Yamaha MT220 most nagyon jó áron kapható az Extreme Audionál (40k), mivel kifutó termék, és elmondása szerint (és a netes tesztek, vásárlói vélemények alapján is) egy bitang fejhallgatóról van szó, mozog a sajtkukac bennem, hogy le kéne csapni egy darabra, amíg a készlet tart... (vakon nem fogom megrendelni, mindenképp kipróbálom az üzletben)
játékra, filmekhez, és javarészt elektronikus zene lenne a legtöbb tartalom, és bár jelenleg csak egy integrált hangkártyától tudna szólni, később természetesen alátennék valami komolyabb forrást is (akár erre is valami ajánlás olyan 30k értékig, bár nem tudom, hogy ez mennyire reális értékhatár ilyen elvárásnál), de egyelőre ezzel kell beérné
előre is köszönöm a válaszokat
-
pohár
félisten
válasz #71562240 #59842 üzenetére
és mindenki más: köszi az infókat, a keresőben már végigolvastam a talált hozzászólásokat, de azért kérdeztem rá inkább, mert úgy emlékszem, hogy senki nem hallgatott vele elektronikus zenét (és játék), ezért bátorkodtam beírni a kisregényem, hogy biztos az én felhasználási területemre való-e
későbbi beszerzés lenne alá egy DAC/AMP, valaki tud ajánlani hozzá valamit még elviselhető áron, vagy inkább ezzel majd az erősítős topiklakókat zargassam?
-
pohár
félisten
válasz #71562240 #59848 üzenetére
my bad, valaki írta, hogy elektronikus zene alatt is teljesít rendesen a fejes, scusi
-
pohár
félisten
válasz #71562240 #59853 üzenetére
na igen, ezért is kérdeztem, hogy a tapasztaltabb fülek hogy látják a dolgot ilyen téren
-
pohár
félisten
sziasztok urak!
melóból fáradtan hazaérve, gép elé leülve épp tenném a fejemre a HD681 EVO-t, erre nem elpattan a fejpántja a bal oldali hangszóró tövénél?
igazándiból lecseréltem volna már egy Yamaha MT220-ra, míg lehetett kapni, de pont kicsúsztam belőle, így maradt ez... a lényeg: van most valami bestbuy fejhallgató 30-40k környékén?
egy régebbi ASUS hangkariról van hajtva, főleg elektronikus zene szól rajta (house/techno), filmezés, játékok is ezzel történnek, az, hogy nyitott/félnyitott/zárt legyen, az jó kérdés, igazából csak ezt a félnyitott konstrukciót hallottam még a saját zene környezetemben, max elmegyek hallgatózni, ha más felépítésű az ajánlott, mint ez (hja, és aránylag a fejem is nagy )
köszönöm előre is a tippeket!
-
pohár
félisten
válasz Samtya #68882 üzenetére
wow, az ám fejpánt
a Yamahás ajánlást köszi, de egyelőre úgy néz ki, hogy Dorien DT880-a lesz a nyerő, aztán majd meglátjuk
-
pohár
félisten
válasz Rony949 #69170 üzenetére
ha kell, nézek neked hétfőn, van most nálunk sok, amit küldünk gariztatni a Kingston felé, ha gondolod, átnézem őket, és oda tudom adni belőle a bőr verziókat (már ha olyan állapotban van)
-
-
pohár
félisten
válasz Ear001 #69189 üzenetére
megnézem neked is, csak ma helyettesítettem, aztán most nem volt időm kotorászni
-
pohár
félisten
válasz Ear001 #69204 üzenetére
neked is bőr kellene, vagy a plüss?
mert perpillanat 1-1 pár van olyan állapotban, amit oda mernék adni bárkinek is, a bőr meg már le van foglalva
-
pohár
félisten
sziasztok!
ma délután sikeresen vettem Amazonról egy HD599-et (viszont véletlenül vettem meg ténylegesen, még nem akartam, de ez van ), most keresnék hozzá erősítőt/DAC-ot, egyelőre az alaplapi retekkel fogom tekerni, mik váltak be eddig nektek ehhez a fejeshez?
most 681EVO-t hajtok, legalább ennyi mélyet szeretnék bele, ha megoldható kis technika alápakolásával (elektronikus zene 98%-ban, játékok, filmezés)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Gzula[HUN] #93195 üzenetére
nyomtam rá egy cancelt, de mivel tényleg véletlen vettem meg (igazából a szállítási költség miatt mentem el a rendelés végéig, csak figyelmetlen voltam), így egyből be is húztam az Amazonon lévő creditjeimből, úgy voltam vele, hogy csak jó lesz
akkor inkább úgy kérdezem: max 200€ környékén mit ajánlanátok a német Amazonról, amiben legalább annyi basszus van, mint az EVO681-ben? utána majd idővel pakolok alá elektronikát természetesen, nem az alaplapi filléres hangkártyáról tervezem hajtani
-
pohár
félisten
válasz Gzula[HUN] #93199 üzenetére
németeknél 99€, pont néztem azt is, mert az Amazon ajánlotta a HD599 alatt
szállítással, meg mindennel ide 115€-ban állna meg, lényegében ugyanennyi volt a HD599 is
Beyer környékén esetleg valami? Doriennel anno üzleteltünk valamit (600Ohm-os, talán DT880 volt), de ott is kevés volt a basszus a 681-hez képest, így egy hét után visszavette tőlem a fejest készségesen
-
pohár
félisten
válasz Gzula[HUN] #93202 üzenetére
megtaláltam a privátjaim közt, DT880 600Ohm volt kiválasztott
ha attól valamelyik Beyer tud több mélyt produkálni (és nem karcol annyira a magas tartománya, mert annak karcolt ám rendesen, vágnom kellett belőle), megnézném/rácuppannék, addig meg utánajárok a Philips-nek
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Dorien #93207 üzenetére
& emiki... semmi bajom az X2HR-rel, sosem próbáltam még, de mivel ti hallottátok már a szóbanforgó fejeseket, hiszek nektek
erősítőből mennyire kell bika alá? ha bejön a hangja, az lesz a következő beruházás
a Shure fejesed kicsit over the top ár nekem, de bitang jó cuccnak néz ki
-
pohár
félisten
sziasztok!
no, sokatok ajánlására megrendeltem az X2HR-t, első benyomások igen jók, tényleg van basszus
viszont az észrevettem, hogy a HD681EVO-nál halkabb, ez lehetséges? plusz mintha a közepek/magasok tompábbak lennének, gondolom egy hozzá passzoló erősítővel lehet majd ezen alakítani kicsit, meg a bejáratással is
-
pohár
félisten
válasz Gzula[HUN] #93225 üzenetére
D20-ról olvastam sok rosszat Amazonon, review oldalakon is, de a D10-et nagyon dicsérték, lehet holnap behúzom Amazonról, maradt még ~80€-m, kicsit rá kell fizessek, remélem jó lesz
igazából nem is zenében, hanem mondjuk játék, Apex közben vettem észre, hogy mikor kinyitok egy lootbint az tompább lett, vagy egyes karaktereknél (akinek fémből van a lába, és csattog futáskor a fém talajon) pedig már zavaró a magas hang, szinte fájóan csilingelt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest