Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
válasz
bajnokpityu #556 üzenetére
AD700-ról volt szó ha jól emlékszem...én elhiszem hogy szuper füles, és értéktartó, meg örök életre szóló dolog, de ezt újonnan 44k-ért lehet megkapni...az eladó 25k-ért kínálta...én nekem személy szerint a fülesre szánt összegem 22k volt, de idáig már nem jutottunk el a beszélgetésben, mert már a meghirdetett végső ár is 25k volt, és az eladó megemlítette, hogy komolyan írta ki, hogy végső ár. Innentől kezdve meddő téma volt az egész.
Na most a vevő, az vevő. Hardveraprón jogában áll akkor is alkudozni, ha a meghirdetett ár a végső, mivel nem egy boltba megy be, nem ott veszi meg, nem kap róla blokkot, illetve számlát.
Ha az eladó nem tágít, akkor elesik egy vevőtől. Ez természetesen az Ő dolga, és Ő jár jól (vagy rosszul) attól függően, hogy mennyire tartja a saját használt termékének az értékét.
Szerintem háromféleképpen lehet erre értelmesen reagálni, ha a vevő nem tágít:
1. Megmondja, hogy nem további alku tárgya (Dave így reagált, és ezzel SEMMI bajom nem volt, sőt még mesélt is 1-2 dolgot, szóval hozzáértését, és a témában való jártasságát maximális tiszteletben tartom).
2. Miután sokadjára zaklatják ezzel, nem válaszol. Elég kellemetlen megoldás, de megoldás.
3. Esetleg mégis enged az árból.
Semelyik, hangsúlyozom SEMELYIK megoldással sincs problémám. A problémám azzal van, hogy a vevőket, érdeklődőket milyen jelzőkkel illeti. Ez egész egyszerűen az én szemszögemből nem fér bele...én is eladtam már pár dolgot itt, habár csak 11 pozitív értékelésem van, mert előtte vagy nem tudtam a pirospontos témáról, vagy a vevő nem tudta beírni, mert kezdő volt még itt a PH-n. De engem személy szerint akárhányszor kérdeztek meg (végső ár esetén is), hogy engedek-e belőle, vagy engedtem, vagy megmondtam hogy nem, és (itt jön a különbség!) nem illettem se névvel, se név nélkül az érdeklődőket egy másik fórumon.
Ezzel nem értek egyet... mint mondtam a terméket olyan áron kínálja az eladó amilyenen akarja, és azt vagy elviszik, vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest