Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok. A Sharkoon 1337 egérpadját vagy a Qck minit ajánlanátok inkább? Főleg fps, tps játékokkal játszom.
Köszi!
-
Vanir
veterán
válasz
ZsákosBilbó #6396 üzenetére
Yep. Vagy aliexpress.
-
ZsákosBilbó
csendes tag
Azért ez nem gyenge : eBay?
-
pepperhaj
tag
válasz
jaffa 2843 #6394 üzenetére
Igen, pont ez a problémám, hogy annak idején ez az egyféle volt, most sajnos látom, hogy már többfélét is gyártanak. Esetleg ha a képről megismernéd.
[link] -
-
pepperhaj
tag
Sziasztok!
Régebb óta használok egy Qpad egérpadot, még évekkel ezelőtt vettem. ehhez hasonló egérpadot keresnék most, ha jól tudom ez valamilyen teflon/szövet hibrid. Lehetőleg itthon lehessen kapni, valamint tényleg fontos lenne, hogy minél jobban hasonlítson a mostanimhoz. Köszönettel!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Logitech G5 alá szeretnék padot venni. Max méret amit el tudok helyezni 30x35cm. Sose volt minőségi padom, használtam az asztal lapján és 200ft-os noname szövet padonszóval nem tudom igazán hogy műanyag vagy szövet padra lenne-e szükségem. Játék közben a csuklóm a padon fekszik, ebből azt szűröm le hogy a puhább pad lehet kényelmesebb lenne, de nem tudom hogy ez az egérnek is jobb-e. Vagy inkább a saját kényelmemmel foglalkozzak?
Szóval mit ajánlanátok?
-
ati888
senior tag
Hello!
Megjött a G502 egerem és keresek alá egy teljesen egyszerű egérpadot, 3000 körül, nem kell hardcore gamer, csak általános használatra + az új játékokhoz. Olyan 300x250 körüli elég lenne. Van valamilyen ajánlott ebben az árkategóriában?
Kösz
Ati
Mionix Sargas 260 milyen, az van 3k alatt, amit hirtelen találtam.
-
Vanir
veterán
válasz
andromedae #6388 üzenetére
Igazából nem tudok mást mondani, vedd meg, próbáld ki. Csak akkor nem értem, hogy minek kérsz tőlünk véleményt.
-
andromedae
tag
persze hogy nem, csak leírtam amit írtak
amúgy mivel 15 éve nem használtam padot nincs ismeretem róluk
de szerintem jó lesz a ROG egér alá a ROG pada mérete jó, anyaga vastag és szövet, jónak írják
Anyag:
ROG GM50 egéralátét: Gumi és nemszőtt kelme
Csuklópánt: Szilikongumivideó:
[link]teszt:
[link]
[link]
hátránynak azt írják nincs több méretben és a rányomott logó elkophat -
Vanir
veterán
válasz
andromedae #6385 üzenetére
És te hiszel a reklámokban?
Válassz egérpadot az ajánlóból, jobban jársz. -
válasz
andromedae #6385 üzenetére
A marketing van optimalizálva.
-
andromedae
tag
válasz
jaffa 2843 #6384 üzenetére
Nekem egy ismerősőm ajánlotta akinek van a hozzá való logitech g700s egérrel. Látom a képet amin kikopott.
Egyébként én precíz grafikai munkára veszem nem játékra. Olvastam ez a logitech pad optimalizálva van a Logitech G sorozatú játékegerek érzékelőihez, szóval lehet más egérrel nem jönne elő ez az előny, de lehet a többinél is előjön, fogalmam sincs mit jelent.Viszont ha már Asus Gladiusom van lehet a hozzá való Asus egérpad jobban megfelelne, arról van tapasztalat?
ASUS ROG GM50 Mouse Pad
[link]ez tetszik:
ezt írják:
A többrétegű, baktériumölő bevonat a baktériumok akár 99,9 százalékát megöli. -
válasz
andromedae #6383 üzenetére
Olvasni nem bűn. Ha az összefoglalót nem is sikerült megtalálni, 6 hsz-t visszaolvasva megkapod a válaszod az egyikről.
-
ZsákosBilbó
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #6381 üzenetére
-
válasz
ZsákosBilbó #6378 üzenetére
Lehetséges, hogy ladyboy, sose lehet ezeknél tudni. Jaaa, hogy a pad? Fene se tudja.
A mérete nem stimmel, szóval valszeg kamu.
-
Vanir
veterán
válasz
ZsákosBilbó #6378 üzenetére
Nem. Sem aliexpressen, sem ebayen nincsenek eredetiek, amik kínából származnak.
-
ZsákosBilbó
csendes tag
Köszi a választ! Ez vajon eredeti?
-
Vanir
veterán
válasz
ZsákosBilbó #6375 üzenetére
QcK Heavy, QcK+ akármilyen edition, Corepad C1 Large, Goliathusból a nagyobbik. Esetleg kemény padok közül a Logi G440 úgy hallottam egész jó.
-
ZsákosBilbó
csendes tag
Sziasztok!
Razer Deathadder egeremhez milyen padot ajánlanátok? Jelenleg egy A4Tech X7 Gaming van alatta. Nagyon jó pad (főleg ár érték arányban) de mivel most a lowsense-el próbálkozom, nagyobb rántásokkal egyáltalán nem vagyok pontos. Mivel nem hiszem, hogy az egér miatt, így arra gondoltam, hogy padot kéne cserélnem. Persze ez sem biztos
Mit ajánlotok közepes vagy nagyobb méretben?
-
-FLY->
őstag
Azért én kíváncsi lennék, hogy a gyakorlatban hogyan is működik pl egy szövet pad gariztatása. A gyártó részéről annyira könnyen kimagyarázható, hogy miért nem cserélik ki.
-
.LnB
titán
válasz
CsigaGyilkos #6370 üzenetére
Legutóbbi vásárlásomnál a pixeltől jól sült el. Rendeltem egy médium qck-t (wow-osat), és küldtek egy 5C-t (wow-osat). Akkoriban volt olyan 10e huf a két pár között. Nem reklamáltam
-
-
Vanir
veterán
válasz
CsigaGyilkos #6370 üzenetére
Őszintén szólva én még nem nagyon láttam akárkit is, aki vállalna egérpadra garanciát.
-
-
Vanir
veterán
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Grafikai munkára milyen padot ajánlatnátok? Speed vagy inkább control? Steelseries quick mini -t néztem ki magamnak, de nem írnak róla hogy milyen típusú. Low sens-es vagyok, ha lehet így fogalmazni ennél a felhasználásnál..
-
Thunder82
aktív tag
Ezt tudom ajánlani és ráadásul jó pad is Mionix Sargas 900.
Páran használjuk és semmi gond vele. De mire kellene asztalterítő ? -
XZoli
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #6362 üzenetére
megosztottam a logitech facebook oldalán a képet kíváncsi leszek a cenzúrára
-
-
XZoli
aktív tag
válasz
CsigaGyilkos #6360 üzenetére
-
Szomorú. Mert sajna volt, hogy valakinek blokk nélkül is garanciáztak. Sajnos ez van, nem kötelesek.
Logitech mellett döntöttem az új egerem megvásárlásánál is, de az egérpadjukat rutinból elkerültem. Máshol is olvastam, hogy hagy maga után némi kívánni valót. Viszont a Steelpad-hoz kérnék szépen egy pontos típust!
-
XZoli
aktív tag
Túl vagyok a Logitech G440 egérpad garanciáztatásán, természetesen elhajtottak csak szórakoztak egy hónapig az elején megírtam nincs meg a számlál nem szóltak, a végén ebbe kötöttek bele.
az egérpad, így néz ki 8 hónap után, nem ajánlom senkinek
40 Megapixeles kép
-
Scofield007
csendes tag
Sziasztok!
Logitech G402-es egérhez milyen egérpadot érdemes venni?
Eddig egy A4-Tech A4-X7-300MP egérpadot néztem ki.
Ha a fent megnevezett egérpadot nem jó, akkor a kikötéseim:
- a mérete kb. azzal akkora legyen,
- árban kb. 3000 Ft-ra gondoltam.A válaszokat előre is köszönöm!
-
Dufy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni nagyon nagy méretű egérpadot, vagy egérpadhoz hasonlító anyagot, mondjuk 700x1300mmx3mm-es méretben! ( egyik paraméter sem elírás!
)
Hol tudnék ehhez hasonlót beszerezni? Most hívtam egy céget, van egérpad hatású habosított gumijuk, azt lehet megnézem élőben, de ha esetleg tudjátok pontosan miből készül az egérpad és hol lehetne ilyen anyagot nagy méretben, akár méterre venni, az óriási lenne.
Ha a fenti nagyon speciális mérettől különböző van csak, akkor tudok alkalmazkodni, egy 500x1000-es vagy akár négyzetméteres négyzet alakú is megfelel.
Köszönöm előre is.
-
válasz
adamkaa777 #6353 üzenetére
Úgy van ahogy előttem írta a kolléga. Egérpadból érdemes a nagyobbat és vastagabbat választani! Steel padból nekem sima QcK van és megvagyok vele elégedve.
(A pro sem hiszem, hogy rosszabb lenne)
-
bbdzyx
senior tag
válasz
adamkaa777 #6353 üzenetére
Idézek az Összefoglalóból:
"A méretet tekintve szerintem a nagy pad mindig jobb, mint a kisebb, akkor is, ha nem használod ki a teljes méretét.
Azért, mert:
-----------------
- megfelelő elhelyezés esetén kicsit kipárnázza az alkart, ezért hosszútávú használat során kényelmesebb
- ha csak egy 10x10 cm-es részt használsz is rajta, ha 2-3 év alatt esetleg bekopott egy kicsit, akkor fordítasz 90 / 180 °-ot a padon és ott a szűz felület ---> megsokszorozza a termék effektív használati idejét
- garantáltan nem fog elfogyni az egér alól a lehető legrosszabb pillanatban
- valamivel drágább, de ha valamikor el akarod adni, kicsivel többért tudod áruba bocsájtani (tehát értéktartóbb)Akárhogy is nézem, jobban megéri. Ha az elhelyezést meg tudod oldani, mindenképpen bátorítalak egy nagy verzió (ill. ha adott típusból létezik vastagabb is, akkor a nagyobb és vastagabb) beszerzésére, az árdifferencia a legtöbb esetben mindössze ~1-2 ezer forint."
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok egérpadot szeretnék venni. Kettőt néztem ki .Steelseries Qck Gaming 320x270x2mm illetve Steelseries Qck Heavy Pro Gaming 450x400x6mm . Számít valamit a vastagság ? Nincs nagy árkülönbség mind2 méret jó lenne viszont nem tudom a 2mm vagy a 6mm a jobb .
-
ManY
senior tag
válasz
takacsbotond #6348 üzenetére
Ha goliathuson gondolkodsz mindenképpen próbáld ki a logi egérrel...
mikor én próbáltam egy controllt 3 bol kb 1 egérrel siklott számomra pontosan és kényelmesenÉn nemrég próbáltam egy nagyon vékony zowie műanyag padot, de sajnos nem tudom a nevét (valaki biztos egyből ráfogja vágni
)
Egyszerűen tökéletes volt..
Sajnos az árát sem tudom
De hirtelen teszteltem azt is legalább 4 egérrel és elég pattent volt
bármit tettünk rá hozott egy számomra kényelmes pontos és így elfogadható szintet
mivel zowieról beszélünk ezért ár info hiányában nem merem azt mondani hogy tökéletes
de lehet csak én vagyok árérzékeny ha a zowieról van szó
szerintem egyszerűen nagyszerűek a termékeik de sokkal kigyúrtabbakat kapsz ugyan abban az árfekvésben roccatből vagy steelseriesből... ettől függetlenül én mégis a zowie mellett tenném le a voksom ha a felső kategóriában túrkálnék (pl egér vásárláskor)
így most az én választásom nemrég egérből egy számomra nagyon kényelmes mionix naos 7000 lett
ha rászántam volt még plusz 7 rongyot akkor egészen biztos a zowiet választom!
ja és még valami a zowie padról
annak ellenére hogy műanyag nem tűnt úgy hogy könnyen kopna
nem merem állítani hogy nem tud elkopni és örök darab... mivel műanyag padról beszélünk
de a tulajdonosa egyértelműen sokat nyúzza és ennek ellenére nagyon jó állapotban volt találkozásunkkor
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest