- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Egyébként az ilyen textiles felületű padokat mivel érdemes / szabad tisztogatni?
Én kicsit spórolósra fogtam a figurát: HAMA 360Ft
--6mm vastag (igaz asztal felülete sima, de kényelmes a csuklómnak)
--Nem csúszkál (valami antisztatikus habszivacsgumiarábikumú a talpa)
--Nem volt felcsavarva, és így alapból sík a felülete, semmi hullám, és elég merev.
--Jó minőségű textil cucc van a tetején (a többi megvizsgált 300ft-os padokhoz képest)
--Lassan 1 hete nyüstölöm, még nem feslett fel sehol.
--DeathAdderem szereti, és nemigen karcolta eddig a rágcsálót.
--23X25 centijével nekem elég a mérete..
--kék (eddig nem látszik meg rajta por) -
Apophis
őstag
Hirdetésként senkit nem érdekelt, így beírom ide is: vadonat új, pár percet használt Exactmat eladó. Nekem nem jön be, Hyperglide-al borzasztó hangos és a kontroll sem az igazi, maradok az üveg alapú padoknál.
All was naught but to serve the void...
-
WolfheartGR
őstag
Hali!
Egy kérdés:
Mivel illene letörölnöm a Nova Raidert? Mert összevissza kv+cigi...
Amúgy néztem nem ajánljátok ezt a padot pedig nálam bevált a logi mx518 (+revoltec fighttapes) alá.
Mondjuk első komolyabb padom.Tehát nagy viszonyítási alapom nincs...
Köszi a választ/válaszokat!!!"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
-szabi-
addikt
válasz
s@nyiii #1394 üzenetére
Hy
Végre megvan a steelseries qck mini egérpadom.
Pár nap használat utáni vélemény, nagyon jól könnyedén mozog rajta az egerem.
Lézer még nem vettem észre, hogy hibázna.
Stabil szinte tapad az asztalhoz. (ezt azért mondom, mert elöző képes volt megmozdulni az egérrel)Viszont lenne két negativum is.
A fekete szinen minden apró kis szősz-kosz meglátszik.
Csomagolásában hengerelve volt még mindig nem simult ki teljesen.Tartósságáról egyenlőre nem tudok mit mondani.
Remélem az lesz.Mindenkinek köszönöm a tanácsokat.
Üdv
szabiChatGPT is the first AI lost it's job to AI
-
s@nyiii
tag
Évek óta QcK-t használom, hát mit mondjak róla, nagyon jó egérpad. Én különösen azért szeretem, mert amikor müanyag padot használtam mindig hiányzott a szövet padok súrlódásából következő ellenállás, valószinüleg ez azért volt, mert ezt szoktam meg anno. Pár éves kopás látható rajta, könnyen koszolodik, azonban könnyü kimosni is, a 2 mm vastagság nem gond főleg ha teljesen sík felületen használod, és a szélén se jön fel a textil, ez nem gagyi kínai minőség!
Én csak ajánlani tudom, ennyi pénzért!
-
csana
senior tag
Én is ezzel szemezgetek, de azon tűnődtem, hogy nem hátrány a csupán 2mm-es vastagság? Olyan kis vékonykának tűnik. Esetleg valakinek vélemény a Qck-val kapcs? Bírja a gyűrődést? Nem jön fel a szélén könnyen a textil? Nem hullámosodik fel az egér tologatástól? Nekem elég lenne a mini változat, de a fentiek kicsit aggasztanak..
-
sid87
senior tag
Hm én asszem beruházok egy SteelPad QcK-re, egész jó az ára, és amire nekem kell sztem jó. Jobb mint a sima szövet kék padom, ami 600 forint volt xD És már egy éve megvan, minden sérülés nélkül.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sourcer
csendes tag
Qpad Ct-je van valakinek?
One Shot One Kill, No Luck Just Skill
-
s@nyiii
tag
Első Steelpad egérpadom a 4D volt, és igen, hamar elkopott.
A Steel S&S SK version volt a másik müanyag padom, azt kb. 1 évig használtam, azon is látszott minimális szintü kopás a 4D-hez képest az már csoda volt. Amugy az S&S-nek más a felüle a 4D-hez képest, teljesen más érzés használni a kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz
-szabi- #1377 üzenetére
jah hát skatez nélkül vagy üvegszálas skatezzel tényleg elég gyorsan kopik
de még ugy is tovább bírja mint pár hónap...
jah hát a mantis durvanagyezért jó a qck, minden méretben van
én még soha sem használtam de elég sok pro gamer használja és sokan is ajánlják szal rossz nem lehet
azért qck mini se rossz ha kell a hely, meg nemsokat buksz vele ha nem jó -
-szabi-
addikt
Azért 4D ne kopjon el, azt nem szeretném.
Esetleg csiszolóvászonnal tisztítjátok!?Közben itt mind a 4 versenyzőt megtaláltam.
Fentebb a Mantis speed volt a befutó, de valami zavar vele.
Hatalmas! 444 x 355mm.Úgy tünt a 4 közül ezt tartod a legjobbnak, de nem tudom, hogy fog itt elférni.
SZERK: Kerestem razer-re és mantis-ra is, akkor vmit nem jól csináltam.
Köszi.Üdv
szabi[ Szerkesztve ]
ChatGPT is the first AI lost it's job to AI
-
-szabi-
addikt
Rendben, ez a 4 marad.
Sajna itt nincs mantis, sem qck.
Sima eXactMat sincs csak eXactMat + eXactRest ami drágább.Csak a 4D-t találtam meg.
Mindegy legalább ez megvan mit keressek.Kérdés, ezen padokhoz kell külön tappancs vagy csík vagy teflon vagy nem is tudom mi még?
Üdv
-
TexT-BoY
addikt
válasz
DroneZ^ #1363 üzenetére
Nekem Steel 4S-em van, még annak idején az "Aimbot" csomagban vásároltam MS Exp. 4.0Egérrel. Közben az egér meghalt, azóta Logitech MX610 cinim van, nagyon jól együtt müködnek. Kopás nincs pedig megélt pár CB wart, és Dota meccset
. A tápom, a házam, és az egérpadom amik 2004-óta szolgálnak.
Megnéztem2004.07.28-án vettem 18.654Ft-ért a Varázspálcátol
, jó befektetés volt.
Ha valakinek akad kérdése erről az öskövületről, az forduljon hozzám nyugodtan. De semmit nemtudok elmondani, szappanal mosom war elött forro vizzel és 1felöl nem lesz zsiros, másfelöl tökéletesen száraz, harmadrészt a csuklómat nem bánja a hideg fém. Aztán a war alatt folyamatosan mozog rajta a kezem akkor már nem hideg.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
-szabi-
addikt
Ok, értem ezt az SS vs SK dolgot.
Sajna SK 10e és SP 9e.
Ez is sok.Már csak a 4S-t nem tudom hová tenni, de végülis mindegy mert az mégdrágább.
Mantis speed vagy control?
Egyébként köszi a tippeket.Üdv
-
-szabi-
addikt
Nah, ezt sem igazán értem.
Hivatalos oldal szerint klikk nem is létezik 4S tipus.
Ellenben fenn van az SS fajta.
Itthoni árat nem találok hozzá viszont ajánlott ár alapján szintén nem az én kategóriám.Üdv
-
-szabi-
addikt
Megnéztem ezeket a padokat amikről beszéltek.
SteelPad 4D 6e
SteelPad 4S 12e
Utóbbi elég drága, igy nem játszik.Esetleg még ezek:
Nova MicrOptic+ 2200 ft
Steelpad QcK mini 1800 ft
Nova Raider 5500 ft
Razer MANTIS Speed Mat 5400 ftSZERK: Ilyet, hogy SS itt nem találtam.
Üdv
szabi[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
kizárt.. persze ha havi 1x használod akkor igen, de amugy nem bir ki 4 évet... és ráadásul kicsi is... ss is kopik, nálam 1.5 max 2 évet birt ki rendszeres tefloncserével és prontoval tisztitottam amitől nagyon csuszott, tehat alig kopott, igy birta ki ezt az idöt is, megnezem aki csak normalisan jatszik, nem prontozza, es vegighasznalja minden teflonjat, mikor bir ki 4 évet.... ugy hogy semmit sem romlik a felülete, mert amugy 50évet is kibir az a müanyag
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
-
-szabi-
addikt
Ja igen 3 dolgot elfelejtettem.
Kaptam hozzá 8 darab taplacskát.
Azokat akkor kell feltenni ha a jelenlegi elkopott, vagy rá kell tenni az eredetire?
A fő igénybevétel FPS.
Eddigi egérpadom 240x200mm az új is kb ekkora kellene legyen.Üdv
szabi[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
Hello
Múlt héten mivel már eléggé itt volt az ideje leváltottam 9 éves golyós egeremet.
Az új szerzemény a4tech x750bf lézeres egér lett.
Rátettem a régi egérpadomra amin a golyós is lakott a 9 év alatt.
Sajnos nem volt jó megoldás.
Jelenleg az asztalon van a saját talpain csúszik, de igy sem jó.
Ezért keresni kezdtem miféle egérpadot kellene venni.
Első nekifutásra STEELSERIES - QcK mini egérpadra gondoltam.
A téma viszont sokkal nagyobb mint azt gondoltam volna.
Ezért inkább kérdeznék.
Egérből sem vettem meg amit túl drágának találtam, szóval egérpadból sem szeretnék túl drágát. Maximum az egér árában legyen.A fentiek figyelembe vételével milyen egérpadot ajánlotok az új egeremhez?
Előre is köszi.Üdv
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
válasz
sourcer #1356 üzenetére
fenéket. Akkor steelpad SS-t próbáld ki ami 1 érdes pad. Elvileg nem csuszik és állitom h jobban csuszik 1 üveg padnál. Legyen a tesztalany az Icemat 2, az etalon. Ha nem hideg akkor meleg?
Nem hinnem h van olyan meleg mint 1 textilpad. mivel ittvan az emlitett egérpadokbol 1-1... Aki szereti szeresse, de ettől mé gnemfog jobban csuszni, és meleg sem lesz. Amugy meg skatezzel is hangos, textilhez képest minden az. és a műanyagnál is hangosabb de főleg karcolobb hangja van, ennyi.
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
whYz
őstag
válasz
DroneZ^ #1355 üzenetére
hát hangját meglehet oldani egy skatezzel, hidegnek nem hideg
(kb annyira mint egy muanyag pad) ha hideget akarsz akkor próbáld ki az alut
, elég nehezen törik... sztem ha elakarnád törni nem menne túl könnyen
az viszont igaz h nem minden egér megy el rajtade az optikai egerek többsége
és sztem a leggyorsabban koszolódó padok
miért kéne h gyorsabban csusszon? te se a gyorsasága miatt használsz mantist nem? -
DroneZ^
őstag
hát kb, de üveget semmire nem ajánlom, minden amit tud, nem tetszik
pl a hangja, pl hogy undorito hideg, pl hogy törik.. pl h nincs ember aki megmondja megik optika megy tökéletesen rajta, de logikus is, nemazé talaltak ki az optikat az egérre hogy üvegen át probáljon tájékozodni... sokkal nyerőbb valami szövet pad, vagy érdes műanyag padok...
és az üveg nem csuszik jobban a műanyagnál, szabaduljunk meg ettől a tévhittől.
G7 G9 Copperhead Lachesis, tuti.vagy MX1000
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
válasz
qwertzz #1342 üzenetére
Mikor lesz ez a destructor magyar honban? na és mennyiért? boomslang-ből kiindulva, ilyet sem fogok venni, és miért boomslangből? Az alu doboz aranyat ér kb... ha razer. Boomslang is jó minőségű, azaz drága, és ez a pad is.. a gyártó benyújtja a számlát egy ilyen padért, kiváncsi vagyok pixelbe mennyi lesz ezek után...
[ Szerkesztve ]
-
szitaati
aktív tag
válasz
s@nyiii #1346 üzenetére
Hát én egy natúr műanyagos padra gondoltam, ami egyszínű... amúgy se szeretnék többet kiadni egérpadra, mint amit az egér ér (2 éve volt 3,6k)... Ennyi erővel rádobok még egy ezrest és veszek egy új egeret. (ugyanilyet)
Ha láttok valahol max 5-600Ft-os műanyagos padot ami egyszínű, szóljatok pls.! Köszönöm"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy A4tech NB-30-as egerem, ez a vezetéknélküli-vezetékes csodabigyó, itt a PH-n is tesztelték. Maga az egér kifogástalan, de az egérpadon elkezdett felpúposodni a ,,kopófelület" vagy mi, amin maga az egér csúszik. Kb. már csak a felét tudom használni a padnak. No most próbáltam leragasztani, de makacs a drága, és nem hagyja magát.
Szóval kellene nekem egy egyszínű (fontos, mert hajlamos ugrálni az egér mintás egérpaddal alatta - tapasztalat) műanyag egérpad, amit szépen kivágok akkorára mint az egér alja, a jelenlegi helyére. Ezek a sima 200ft-os padok is jók lennének, ha nem lenne rajtuk ábra
Remélem érthető a problémám, ha valaki tud a kívánalmaknak megfelelő padról, ne tartsa magában.
(Ahogy néztem az egér topicja halott, ezért írok ide.)"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
qwertzz
csendes tag
Razer Desctructor test : [link]
9.8-at kapottCsak a méretével van baj (low senzre egy picit kicsi), de amúgy tiszta olyan mint az SX csak nagyobban és olcsóbban.
-
Buko01
tag
sziasztok van egy razer mantis speed egérpadom mivel tudnám eltakaritani??
ugyértem mitöl nem lesz baja? vagy sem,mitöl? -
Myers
senior tag
Alu egérpadokkal mi a tapasztalat?
Mennyire eszik az egér talpát?
Milyen vastag egy alu pad?
Nem túl hideg?
Van valamivel kezelve az alu felülete? Mert az elég gáz, ha a csupasz alumíniumon megy az egér (szerintem).http://www.muszaj.hu/
-
tzimash
őstag
hi
nem tudjátok az mitől lehet, hogy az egy hónapos logi g3 egerem, eleinte még kedvelte, a steelpad qck mini padomat, mostanában meg akadozik rajta. lassan húzom egy irányba az egeret a kurzor többé-kevésbé követi, de kisebb ugrálásokkal minden irányban. gondolom ennek nem igy kéne lennie, régebben mintha nem csinálta volna. remélem nem az egérnek van baja. a pad egyébként nem piszkos az sem sokkal régebbi, mint az egér. izzadságon kivül más nem érte még
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem nagyon vagyok otthon a témában, ezért kérném a segítségeteket.
Elsősorban CAD-ezéshez (Auto-, Archi-) szeretnék venni egy padot.
Lehetőleg "merevített" legyen, előfordul, hogy ágyon használom.
Egerem: Trust MI-7900Z Wireless Laser
Fontos szempont, hogy hosszútávon is kényelmes legyen, ill. tartós.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Üdv!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Myers
senior tag
Üdv!
Egeret és egérpadot tervezek venni. Egerekből sikerült leszűkíteni vagy 15 félére a választási lehetőséget.
És igazából padot nem is akartam venni, max 250 Ft-ért, de valszeg az egér miatt muszáj lesz.
Most csak így gyorsban: láttam az aprók között egy pár padot, ti melyiket javasolnátok?
1. Nova Killer - jó állapotban - 4k
2. Revoltec Gamepad Precision Advanced - új, 3,2k
3. S&S SteelPad - jó állapotban (írták ezt fél évvel ezelőtt) - 4,5k
4. RAZER MANTIS SPEED - erről nem írnak semmit, sem állapotot, de tegyük fel, hogy jó állapotban
5. Point Of View Gamer - alig használt 2,5kVagy előbb el kéne döntenem, hogy milyen egeret?
[ Szerkesztve ]
http://www.muszaj.hu/
-
Froclee
őstag
válasz
kicsiPistike #1319 üzenetére
SteelPad 5L ;)
-
whYz
őstag
válasz
kicsiPistike #1319 üzenetére
steelpad 4d vagy 5l
qck-n sok embernek kiakadt nagyobb rántásoknál de ki tudja... -
kicsiPistike
tag
Had kérdezzem meg, bár használtam a keresőt is, de mégis vannak kétségeim hogy a G5 egérhez milyen egérpadok jók. Ha lehet nem túl drága, de jó és tartós.
-
ATI
senior tag
Nekem évek óta van QcK-m, és elég tartósnak bizonyult. Nem foszlik a széle, talán egy cérnaszálat kellett levágnom a 2 év alatt. Mx518-cal használom quake-re. Elégedett vagyok vele, esetleg egy vastagabb szövet padra cserélném, de csak ezért, hogy kipróbáljam az milyen
-
fradi81
veterán
-
whYz
őstag
válasz
fradi81 #1304 üzenetére
sx-el van tapasztalatom(alu) és ez baromira csúszik kb mint az icemat(savval maratott üveg) viszont a corepadnak csak az allja üveg... felül egy teflon réteg van, nem valami népszerű pad pedig nem rossz
ezek nem olyanok mint egy teljesen sima üveg felület mivel az tapad ezek viszont érdesek
amikor először használtam corepadot eldöntöttem h soha többet hajlékony padot!jer1cho: da v g5! de a többség ugyis da-t fog mondani
-
Froclee
őstag
válasz
TazLeacher #1305 üzenetére
bor-zal-mas! A bal oldali fele (CH)!
Mész a játékban, érzed hogy lőnek hátulról egy jó nagyot rántaszs az egeren hogy megfordulj, és már az eget bámulod....(kiakad)...ch már nem jó
, van helyette más ..
-
fradi81
veterán
Az üveg és alu egérpadok kemények és hidegek ugye, de csúszásban van különbség?
Kipróbáltam a hifiállvány üvegén az egerem de azon nem igazán csúszik, vagy corepad jobb ebből a szempontól?moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest