- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Nekem most MX518 alatt egy STEELSERIES QcK szolgál. Sajnos kicsi a padom és a bill mellett kevés a hely, de a mini változat pont elfér és teljes mértékben megvagyok vele elégedve. 2 éve nyúzom, a széle egy nagyon picit felgöngyölődött, de csak ott ahol általában a csuklómat éri. De ez is teljesen észrevehetetlen és ugyanúgy tökéletes. A csuszása is optimális számomra, persze mindenkinek más jön be ilyen szempontból. Szóval én csak jót tudok mondani róla.

-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
hat igen jobban tul volt arazva de sokkal nagyobb is volt a valasztek es sokkal minosegibb termekek. es igen a magyar gaming hoskorszakaban kb egyeduli volt ahol lehetett pro gamer cuccokat venni... a usersnek sokkal kissebb volt a valaszteka a minosegi cuccokbol tobb volt a tomeg termek es ezaltal volt csak valamivel olcsobb. de a pixel arait azert ma sem kell felteni.
hat arrol a padrol nem hallottam meg valaki is probalta volna az ismeroseim kozul hungaryban egy csomo termek ismeretlen ami kulfoldon nagy nepszerusegnek orvend. de a leirasok alapjan nem lehet rossz fajta! csak ezzel is az a baj hogy kicsi nekem... 444x355-os meret alatt nem tudok forogni. ha forgok akkor meg mar nemtudok celozni... nalam kizart az ennel kissebb meret. ( neha meg ez is elfogy a kezem alatt ha haboru van pedig atloban hasznalom
)blackydan: ha ez jo valasztek kepzeld el hogy regen 4szer ennyi minden volt boseggel
es csak a draga minosegi fajtabol... emlekszem amikor megjelent a diamondback 3g kb az orszag elso 100 darabja oda erkezett es en tuti benne voltam az elso 10be akinek olyan volt magyarhonban.
(elorendeltem)nem is ertem a peldaul microsoft helyett miert arulnak roccatot. biztos azert mert a verpistikek tobbet veszik mert csillog es lezer es 60000dpi... de a padjaira szavam nincs... azok jok sokan dicserik.
-
superecneB
őstag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Pontosan, bár régebben sokkal jobban túl volt árazva és kb. egyedüli forgalmazója volt az ilyesfajta termékeknek. (Gody papa féle Users volt még kb. és itt kifújt - Debrecenben egyáltalán nem volt, és most sem nagyon van lehetőség)
Ma már a pixelben abszolúte a Razer és a SteelSeries hype megy. Kicsit ez sajnálni való bár nagyon úgy fest hogy a termékek is szűkültek. X-Ray, fUnc stb. legendás padokat már nem is kapni, pedig pl. a Thunder 8 az egy nagyobb fUnc 1030 volt, simán alternatíva volt egy S&S ellen...Erről hallottál már? [link]
-
iamthesonar
aktív tag
a pixel amugy elegge elkurvult szerintem. regen nagyobb volt a valasztek sokkal. de akkor sem volt a legolcsobb. az egyetlen es legfontosabb elonye a helynek hogy jatszhatsz azon amit venni keszulsz.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
superecneB
üzenetére
Persze, tiszta sor, csak bosszant, hogy az így is szűkös időmmel 2x kell fordulnom. Legolcsóbb helyen 3.9k, holnapra ha megjön beugrom érte. Addig előmelegítem az asztalt, meg a codot

-
hoffman_
nagyúr
Pixel nagyon zsír hely, perkfet gamer kuckó. 86 féle pad, rengeteg egér, zömmel Razer kirakva, majdnem elsírtam magam. A Goliathus Speed jobban tetszett, de persze az volt az egyetlen pad(Standard) ami nem volt raktáron, májusig nem is jön... Úgyhogy majd máshol beszerzem. Még a Diamondbackre való Hyperglide is volt, pedig már régi staff nagyon. Pozitívan csalódtam. Még meg is vettem volna +600 hufért a padot, ha van, csak mert ilyen korrekt hely volt.
Vittem a rágcsálóm, rádughattam egy gépre, próba erejéig. Volt fent CS meg HL, gondolom kipróbálhattam volna azokat is. (makulátlan NZXT házban volt egymásra pakolva 2 batár GTX, volt körítés rendesen
)Ja, és a Deathadder meg a Naga, ótejóég... <3
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
en az mx szeriabol 500, 510, 518-as egerekkel jatszottam mindketto padon. a steel series s&s az jo pad de zabalja a tappancsokat es azonkivul azt vettem eszre hogy neha kihagy rajta az optika (nagyon ritka eset de zavaro hosszutavon). qpad ct szereny velemenyem szerint sokkal jobban adja a logikkal. gyors kenyelmes es nem annyira suppedos pad. azonkivul en low szens el is tokeletesen tudtam hasznalni csak az zavart hogy egy ido utan nem tudtam lejjebb venni a senzit es a padon konnyu volt tulhuzni az egeret. de ez azert van mert low szenz. de ha megszokod vagy megtanulod hasznalni akkor kituno kis pad. az optikas diamondbackel ppl tokeletes paros.
-
superecneB
őstag
válasz
szaszayanou
üzenetére
A Steelseries S&S a legjobb műanyag egérpad, nem kopik nagyon jól csúszik ha gyorsabb stílusú játékos vagy nagyon jó vétel lehet! Régen lehetett kapni ilyet, hogy Steelpad Solo, az lényegében S&S volt hordtáska nélkül, kicsit olcsóbb volt lehet most is kapni valahol talán.
A QPAD CT az egyik leggyorsabb szövet pad, ha inkább az ilyen jellegű padokat szereted jó választás lehet. Előnye az S&Shez képes hogy kevésbé eszi a skatezt viszont nem is annyira gyors pad.
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
A qpad ct-ről mi a véleményetek? Ezen kívül még a steelseries s&s-t néztem ki magamnak. A kettő közül melyik a jobb?
Azt még elfelejtettem mondani, hogy csuklóból, magas érzékenységgel használom az egeret.
-
superecneB
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy én ebayről rendeltem most Razer Mantis Speedet közepes méretben. Egy-két hét mire megérkezik, majd megírom milyen [link]
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
superecneB
üzenetére
Köszi szépen a választ. Nézegettem pár onlinestoret, a Standard Goliathus Speed volt a legszimpibb nekem is, 4k alatt is találtam, szóval szuper. Nem reménykedtem kipróbálási lehetőségben, úgyhogy most nagyon örülök. Pláne, hogy holnap megyek iPonba, ez meg ott van egy köpésre. Köszi a választ, holnap kiderül.
-
superecneB
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Budapesten van lehetőséged elvileg kipróbálni a Pixelben: 1145 Budapest, Laky Adolf u. 21.
nyitva tartás: hétfő - csütörtök 10h-18h, péntek 10h-17hHa ragaszkodsz a Razerhez, akkor a goliathus szériában nézz szét. Szerintem ez nem lehet rossz: [link] vagy van a controll változata, ami valamivel lassabb. Három méret van a padból, a linken a közepes szerepel.
Ha nagyon magas érzékenységen játszol elképzelhető hogy az S-es méret is elegendő lenne. Én a helyedben megnézném hogy egy átlagos egérmozdulatomhoz (játékban pl) mennyi hely szükséges.
A Razer többi padja szerintem nem túl jól pozicionált ár tekintetében. Az Sphex ami még olcsóbb, az egy kis gyors műanyag egérpad, elég vékony. Egyes vélemények szerint hamar kopik mások szerint nem. Én mindenesetre tartózkodnék egy ilyen vékony műanyag megoldástól nem tűnik túl hosszú életűnek (élőben még nem volt szerencsém hozzá).
A Kabuto egy kis méretű vékony szövet pad véleményem szerint a Goliathus családdal jobban jársz, ez elrongyolódhat az idő során. -
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Eddig free volt az egérkém, egy nagyon sima felületű famatricás asztalon futott. Most cseréltem asztalt, kicsit fura a felülete, én síknak érzem, de az egér furán fut rajta. Színre fekete, ebből nem vettem észre hátrányt(bár még játék alatt nem próbáltam). Az a lényeg, hogy az egér futása miatt szeretnék egy egérpadot. Még a régi Diamondback-em van, ezen fetisizmus miatt is csak Razer padokat keresek. Nem akarok sokat költeni, örülnék ha 4, maximum 5k-ba beleférne. Az S-es pad már lehet hogy kicsi, jobban örülnék egy Mediumnak. Nem tudom, hogy Control oder Speed(tudok valahol próbálni esetleg, nem mi?), azt tudom, hogy nagyon magas érzékenyéséggel játszom. Nagyon örülnék pár tippnek!
Előre is köszönöm

-
superecneB
őstag
válasz
szaszayanou
üzenetére
Aluval nincs tapasztalatom, de feltételezem hogy a szövetnél biztosan gyorsabban koptatja. Az üveg az nagyon hamar megeszi, a műanyag kevésbé, a szöveten szinte örök életű
. A szövet padok általánosságban lassabbak adott esetben sokkal lassabbak, de a Qpad és a razer mantis speed felveszik sebességben a versenyt 1-2 műanyag paddal (szerintem ez az aranyközép út siklás szempontjából ezért rendeltem én is mantis speedet.) -
iamthesonar
aktív tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
hat az bizony jobban kopik a nem textil feluleteken

-
szaszayanou
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
Köszönöm a válaszotokat, nem vagyok otthon egérpad témában ezért jó, hogy el tudok indulni valami vonalon. Majd megnézem magamnak a szövet padokat is, ha már ennyire javasoljátok. Egy vékonyabb, amibe nem süpped annyira az egér bele talán jó is lehet, lehet csak az én elmeszüleményem, hogy a szövet padok sokkal lassabbak.
Egy alu vagy üveg felületű pad mennyire eszi jobban a teflont, mint egy textil?
-
superecneB
őstag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Esetleg még a Funcnak van az F szériája, abból az érdeset esetleg még érdemes lenne lecsekkolni mondjuk a pixelben. Az Mx518-hoz kb bármilyen pad jó (én qck+, icemat, steelpad 4d-t és allsopot használtam hozzá) Logitech vonalról szerintem máig a legjobb választás (főleg hogy versenyen nyertem és így ingyen volt lényegében)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
qpad szerintem is tokeletes az mx sorozathoz.
-
superecneB
őstag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Szerintem is meg lehetne próbálni egy gyorsabb szövet padot, QPAD, vagy Razer Mantis/Goliathus Speed. Ha nem adja akkor műanyagban gondolkoznék (s&s), vagy Icemat 2.0ban.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
hat en nem ertem ez miert zarja ki a szovet padokat... de probald meg a steelseries S&S vagy a steelseries SX. ezek eleg dragak. vagy razer exact mat de az is draga.
mx518 tapasztalatom szerint jobb is a szovet!
-
szaszayanou
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó egérpadot az mx518-ashoz? Annyi a szempont, hogy könnyen és gyorsan mozogjon rajta az egér. A szövet padok ezért nem jöhetnek szóba.
-
XenHai
senior tag
Üdv Razer mamba alá milyen egérpadot tudtuk ajánlani?
Jelenleg 1 razer mantis speedem van és nagyon szeretem jó lesz e alá?? -
superecneB
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Én játékon kívül semmire nem használom a plusz gombokat, és ott is csak az egyiket.
Ha különösebb szükséged nincs a több gombra, szerintem felesleges pénz kiadni erre. Hát általában a puha és a vastag nem nagyon létezik külön. De itt vastagság alatt 4mm-6mm-ben gondolkozz ami szerintem nem vészes. Bár én most egy párnát használok egérpadnak, ezt is ajánlani tudom csak, elég kényelmes
Ha helyed és a pénztárcád engedi, véleményem szerint a QCK Mass az egyik legjobb vétel (javítsanak a kollégák ha nem értenek egyet!), de mindenképp kipróbálás után dönts @ pixel! -
lordjancso
senior tag
válasz
superecneB
üzenetére
Igen, én is nagyon szeretem ezt az egeret. Meg vagyok elégedve vele.
Valószínűleg valamivel nagyobb lesz a hely idővel, mert új gép, új monitor, kicsit át fognak rendeződni az erőviszonyok az asztalomon, és talán rendet is fogok rakni.
Olyan egérpad kellene ami jó játékra, irodai munkára, puha de mégsem egy vastag szivacs
, könnyen tisztántartható.
Kb ezek a kritériumok.
Ha időm engedi, be fogok nézni ebbe az üzletbe!Szerk: Nem volt még ennél több gombos egerem, úgyhogy lehet hogy veszek egyet, hogy kipróbáljam mivel jobb az.
Ötletem sincs, hogy mit lehet irányítani vele. -
superecneB
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Hát ebben a méretben még a qck mini sem nagyon fér el valahogy nem tudsz egy kis helyet felszabadítani? A Microsoft 1.1A-t ha nincs különösebb okod rá (pl túl kevés gomb), ne cseréld le tökéletes mind játékra mind irodai munkára.
-
Jim-Y
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Csak megszokás kérdése, ha mindig ott van szem előtt akkor előbb-utóbb rászoksz

-
lordjancso
senior tag
válasz
superecneB
üzenetére
15x25cm kb. 15 a szélesség.
Jelenlegi egerem: Microsoft 1.1A [link](#2868) Jim-Y: Ez sem rossz ötlet, nekem is van csuklószorítóm, de elfelejteném mindig felvenni.

-
Jim-Y
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Én pont az ilyen csontfájdalmak elkerülése végett már egy fél éve izzadságtörlőben/csuklószorítóban gépezek, azóta nem piros a bütyköm. üdv
-
superecneB
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
A nincs túl sok hely méretileg körülbelül mit jelent? Pontosan milyen a jelenlegi irodai Microsoft egered?
-
lordjancso
senior tag
válasz
superecneB
üzenetére
Az a helyzet, hogy a csuklómon (jobb kezes vagyok) jobb oldalon (ahol felfekszik a kezem az asztalra) kezd megkeményedni a csont.
Vagyis a "kezd" elég gyenge kifejezés, mert már inkább csontkinövésnek nevezném, ezért szeretnék egy egérpadot venni (mert ahogy betört az infrás egér, azóta nem használok).
Az asztalomon viszont nincs túl sok hely olyan bazinagy egérpadoknak, mint amiket linkeltetek, viszont azért egy mini egérpadot sem szeretnék venni, mert játszani is szeretek (ftp és stratégiai játékokkal is).
Egyébként egy új gép vásárlását tervezem, így új egeret is szeretnék, ami jobban kielégíti az igényeimet a jelenlegi irodai Microsoft egérrel szemben, viszont a játékon kívül irodai munkára is használható legyen, mivel programozó vagyok.
Kb ennyi.
-
superecneB
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Van, csak Budapesten van, a PIXEL. 1145 Budapest, Laky Adolf u. 21.
Szabad megtudni esetleg miben gondolkozol?
-
lordjancso
senior tag
Van olyan üzlet Budapesten, ahol ki lehet próbálni az egérpadokat és nagy a választék is?
A normálisabb egérpadokra gondolok, amiket alább emlegettek. -
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
ismet csak egyet kell hogy ertsek. annyit meg hozzatennek mindenkeppen hogy gondold meg azt az "M"-es meretet mert nekem pl kicsi es en is lowsens player vagyok. azonkivul a "ridegebb" feluletu padok nagyon hamar megeszik az egerek csuszotalpait! de a qck mass nagyon jo valasztas! irany a pixel

-
superecneB
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
A szövet padok általában lassabbak, nagyobb a tapadási súrlódási együtthatójuk mint a műanyag/üveg/fém padoknak. Ez annak köszönhető hogy egyrészt alapvetően érdesebbek szoktak lenni a műanyag/stb padok másrészt annak hogy azoknak keményebb ridegebb a felülete, nem "süpped" bele az egér (az idézőjel azért van mert a szövet padon sem észrevehető ez a süppedés).
Az alacsonyabb sensitivity-hez általában jól szoktak passzolni a szövet padok. A legjobb az lenne, mivel mint látom budapesti vagy, beugorhatnál mondjuk a pixel-be, ott ki tudod próbálni a különböző egérpadokat így 100% megtalálod a neked megfelelőt.Hogy jót is írjak a szövet padokról kényelmesebbek és sokkal időt állóbbak egyes műanyag padoknál, ha tisztán tartod.
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy mennyi a különbség a szövet és a kemény felületű egérpadok között? Csúszás stb...
Steelpadokat néztem. Alacsony sensel nyomom, szerintem kellene a nagyobb darab, legalább M-es darabok a steel series honlapja szerint.
A qck mass ára egész barátinak tűnik, de kemény felületű M-es darab az már 8k
-
fazr
senior tag
válasz
iamthesonar
üzenetére
ebay-en csak a kisebb veziót találtam meg, bár nem mintha szükségem lenne rá, hisz én pont árulok egy normális méretű (nagyobb) Mantis Speed-et

-
superecneB
őstag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Archetype-t rendeltem volna USAból de eltűnt ebayről

-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
USA is es Europa is made in China....

en is nezegettem es lehet rendelni tobb helyrol is meg mantist! en nagyon szerettem.
-
superecneB
őstag
-
fazr
senior tag
válasz
superecneB
üzenetére
Nem is tudtam, hogy Mantis-ból is csináltak ilyen kicsit

-
superecneB
őstag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Ilyenem fog érkezni heteken belül, ha érdekel valakit majd megírom a tapasztalataim vele, 19 dollárért jó vételnek tűnik.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
csak helyeselni tudom a leirtakat!
csak meret beli kulombseg van a padok kozott a felulet ugyan az! az meg hogy neked milyen meret kell az csaki s a sajat szenz beallitasaidtol fugg. nagy sens=eleg a kis meret, kis sens=lehet nem artana a nagyobb
.
a vastagabb az en tapasztalataim szerin tis idotallobb darab! -
superecneB
őstag
Nem feltétlen jelent. Azt vizsgáld meg az adott dpi beállításon (gondolom maxon használod) hány cm-re van szükséged arra hogy megfordulj vagy körbefordulj a játékban. Amennyiben jelenlegi sensitivitydnél a qck mini által nyújtott méret elegendő, semmi hátrányát nem fogod érezni.
A padok között csak méretbeli különbség van, biztosan megtalálod a neked megfelelőt, sorrendben:Qck mini - 250 x 210 x 2 mm
Qck - 320 x 270 x 2 mm
Qck MASS - 320 x 270 x 6 mm
Qck+ - 450 x 400 x 2 mm
Qck Heavy - 450 x 400 x 6 mmEsetleg ha az árba belefér, mindenképp a vastagabb változatú Qck-t javasolnám (tehát MASS, vagy HEAVY, ha a méret nem elegendő), kevésbé jár el felette az idő mint a sima vékonyabb társain (qck mini, qck, qck+)
-
flash-
veterán
sziasztok!
lenne néhány kérdés:steelpad qck mini ugyebár kisebb,de vajon ez a méretbeli különbség ad valamilyen hátrányt fpsnél ha logictec mx518 as egérrel használom?
vagy inkább a sima SteelPad QcK padot vegyem?
és a SteelPad QcK+? -
Genji
őstag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Sima qck tökéletes mar csak ki kell találni hol vegyem meg! Köszi!
-
Genji
őstag
Logitech G5-hez keresek olcsó padot. Tök süket vagyok a témához ajánlanátok vmit 3k körül?
-
superecneB
őstag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Egyszer már eltűnt a fUnc majd visszajött megint (bár az F-széria nem egy nagy durr az Archetype vagy 1030-hoz viszonyítva legalábbis nem annyira népszerű ahogy észrevettem), szerintem most is csak kicsi a kereslet és kicsit leálltak a gyártással.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
ez van sajnos. ami fasza annak megszuntetik a gyartasat es vedd a az uj selejt minosegu divat cuccot....
-
superecneB
őstag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Nekem volt fUnc 1030om a méretén kívül nem tudok semmit felhozni ellene, legjobb műanyag pad szerintem. Az X-ray thunder 8 volt hasonló, nagyon hasonló és méretileg nagyobb. Sajna eltűnt a piacról.
-
iamthesonar
aktív tag
jah a func-ot sokan szeretik es dicserik en meg soha nem probaltam nem lehet rossz...
-
AXisBOLD
addikt
mellé

-
bul07
nagyúr
válasz
iamthesonar
üzenetére
na megvan az egérpad ,egy kicsit hullámos a szállítási módja mait így most lapítom pár könyvel majd holnap meglátom milyen lesz használni
úgy könnyű ha van a közeledbe olyan bolt ahol lehet kapni nekem ehez 65Km kellene autókáznom ilyen benzinárak mellet ez nem érné meg
-
iamthesonar
aktív tag
en nem rendeltem meg soha egerpadot amit kineztem mindig elmentem az uzletbe es megvette.
amugy jatekra 2011-ben meg mindig jobb a madzagos eger szerintem is. egyetlen olyan wireless egeret nem talaltam meg ami jo lett volna fps-re ugy hogy hasznalom a sajat eger beallitasaimat kesett es laggolt a mozgas... a te egeredben mar uj 2.4ghz-es jelado van tenyleg lenyegesen gyorsabb mint a regebbi wireless egereke. ezert lennek kivancsi a te egeredre. amugy en nem 1000hz-en hasznalom hanem 125hz. ami azt jelenti hogy 8/ad akkora sebessegem lesz azert mert le kell valahogy csokkentenem a szenzemet annyira hogy tudjak celozni. a 2.4ghz-s jelado valoban nem kesik mar 18-20ms-eket de 8-10 igen is itt van a szuk keresztmetszet az alap 8ms-re rajon meg 8-10 ami mar zavaro laggot eredmenyez az en beallitasaimmal es ha gyorsabbra veszem nemtudok jatszani mert nemtudok pontosan celozni. ezert nem jo a wireless eger de az SW X8-at kiprobalnam hogy produkalja e ezt vagy sem. es ha nem elhiszem hogy sikerult olyan jatek egeret kesziteni wirelessbol ami jo fps-re. nekem ez a velemenyem meg is kovezhetsz de igy van. 1000hz-n keptelen vagyok loni 1ms helyett alapbol 8ms-t hasznalok. es nem mindegy hogy 1ms+8-10ms vagy 8ms+8-10ms. erted?
-
bul07
nagyúr
Szia
aqua.hu Roccat Taito 3.635Ft nem a legolcsóbb de eben a hónapban még ingyenes a Pick Pack Pontos átvétel és így már lehet hogy megéri
A gyorsaságra annyit tudok mondani hogy csütörtökön(14-én)reggel 9kor adtam le a rendelést(nagy nehezen ez az igazság sz@r a rendszerük) rá fél órára hívtak egyeztetésre és azt mondták hogy szombaton(ma) 12óra után átvehetem a általam választott kiszállítási helyen(majd meglátom, hogy tényleg így is van)
Amúgy én biztos nem vettem volna egéralátétet ha nem lett volna ingyenes szállítás,mert sok helyen nagyon sokba kerül a kiszállítás egyszerűen nem éri meg megrendelni -
flash-
veterán
sziasztok
hol lehet venni roccat taito egérpadot gyorsan jó áron?
mert rendeltem egy helyen(ebolt) március 29-én és még mindig nem jött meg. -
bul07
nagyúr
válasz
iamthesonar
üzenetére
na holnap megkapom az egérpadomat majd kiderül hogy számomra megéri az árát
garanciázást megfontolom bár most elég nekem a folyamatba lévő garanciális ügyintézés(HDD,memória,processzor), meg én Debrecenbe vettem az egeret az tőlem 65kmoda és 65Km vissza, kétszer bemenni az az egér árának majdnem felét állná
ott olvashatod a hozzászólásomat , és itt meg egy kicsit megmagyarázom neked hogy miért, tele van a t*k*m az olyan hozzászólásokkal hogy a játékra csak a madzagos egér való , ébredjenek már fel 2011 írunk ,egyre fejlődnek az egerek is, de hát aki csak védi a saját döntését annak beszélhetsz
-
iamthesonar
aktív tag
irhatnal az egerrol egy par sort a milyen egeret valasszak topikba mert ez van teriteken. de paran akik foglalkozunk vele meg nemprobaltuk ezt a tipust es mar tobben kerdeztek milyen. neked van es te legalabb normalisan leirod amit tapasztalsz es nem netes hype videokbol nezed ki a velemenyedet.
-
iamthesonar
aktív tag
hat aqua... nem a legtutibb hely vasarolni... akkor a te macskad legalabb annyira jofej mint az ocseme volt
az ocsem frankon lehetett vele beszelgetni es valaszolt es ertette amit mondtal neki
. de cica ide vagy oda a qck-ban nem fogsz csalodni!gondolom nem tul regi darab az egered garanciaztasd le. ezek a tunetek nem igazan "normalisak". szerintem 6 meterrol is ugyan olyan jonak kene lennie a jelnek. a madzag nelkuli eger atka az hogy lemerul de ennyire random? szerintem kifogtal pont egy rakoncatlankodo darabot. nem jellemzo a microsoft termekekre ez a megbizhatatlansag (kiveve az operacios rendszereket
de elnezzuk). az hogy hany dpi meg milyen beallitasok szerintem nem kene hogy befojasoljak a powert max minimalisan mert ugye mas lesz toluk az eger mozgatasa/mozgasa. probald legariztatni hatha kapsz egy ujat es az nem csinalja. -
bul07
nagyúr
válasz
iamthesonar
üzenetére
Kész szenvedés volt megrendelni az egérpadot az Aqua-ból , vagy 5x adtam le a rendelésemet
már ott tartottam hogy hagyom az egészet de a végén csak sikerült
a macsek körme vágva van de ha messzebbről célozza meg az asztalt az se számít sokatazt nem tudom mire vélni hogy
fél méter távolságra van a jelfogójától és nem folyamatos a kurzor mozgása(ugrik) de ez csak néha jön elő havi egyszer kétszer
meg mait írtam is az akkumulátorának az üzemideje is nagyon változó, van hogy aktív játék mellet is 7nap, de van hogy kevés játék csak böngészés és négy napra kéri a töltést (3000 dpi-n használom)
és van hogy túl hamar jelzi hogy feltöltődött és ilyenkor hamarabb is merül le
viszont az nagyon szeretem benne hogy kicsit elemelem az egeret és már nem mozog arrébb a kurzor(ez játékoknál jön jól mikkor a tanknak a lövegtornyával fordulok körbe BC2-ő)
amúgy igen méretes egy egér, nem kicsi a kezem de épen elég hozzá,és erőteljes a hangja a mikrokapcsolójának meg a görgőjének -
iamthesonar
aktív tag
-
Glomgold
tag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Köszi a segitséget de végülis megnéztem pár videót róla és egy Razer Sphex mellett döntöttem, mégha páran írják is hogy nem túl tartós, legfeljebb csak játék alatt lesz használatban.
-
bul07
nagyúr
válasz
iamthesonar
üzenetére
jelenleg a mini-től is kisebbet használok pár centivel és bőven elég, sőt még túl nagy is mert az egeret olyan 3-4cm-tert mozgatom jobbra balra és már át is értem a képernyőn
közbe én is megnéztem pontosban a Cooler Master Choiix 3:1 kép le is tetem róla
szerintem marad a SteelSeries QcK mini csak nem tudom hogy menyire lesz tartós mert néha a macskám is megszállja az egérpadot és előfordul hogy a körmével nem vigyáz

Egérnek vannak hibái, amit nem tudok mire vélni , az akkumulátor töltésével lehet valami mert van hogy bírja egy hétig töltés nélkül de van hogy 3-4nap után kéri a töltést , amúgy teljesen jó kis egér
-
iamthesonar
aktív tag
kicsit irigyellek mert azt az egeret ki szeretnem probalni egy ideje pont a bluetrack szenzor miatt. utana nezegettem a padoknak amiket linkeltel mert ezek kozul egyedul a qck-t ismerem. hat en aztmondom hogy ezek egy szintem vannak egy 199ft-os tescos pad es egy textil zsebkendo hibridjevel amibe juttattak nemi szivacs geneket.. az en tanacsom az hogy a te egered mindenkeppen megerdemli azt a qck-t de en a helyedben a mininel egyel nagyobbat vennek!!!! ha a kezem koze kapnek egy olyan egeret az elso ket pad amin kiprobalnam az a qck heavy es az everglide titan monster mat lenne

-
iamthesonar
aktív tag
válasz
Glomgold
üzenetére
en speciel "extreme" lowsensel jatszottam mindig szoval higsensben annyira nem vagyok otthon mert nekem nem volt jo vele celozni de kenyelmesebb volt csak a csuklodat mozgatni az egesz alkarod helyett
... hat olyat ami nem szovetpad nem nagyon tudnek ajanlani neked 4000ft-ig... max ha talalsz PH-n hasznaltba valamit. de en mondjuk a szovetpadokat preferalom.. a steel qck pl tok jo minden sensre (igen highra is!) vekony jol csuszik es eleg jo pad szerintem. nem is beszelve arrol hogy ujonnan is belefer az arba. megnezhetned meg a razer goliathust abbol is van vekony es van kimondottan speed edition. a roccatnak is vannak jo padja (sokan dicserik oket de en speciel meg nem hasznalztam) csak kicsit dragabbak (monjuk 5k.ig). -
bul07
nagyúr
Üdv
Gondoltam teszek egy próbát és veszek egy kicsit drágább egérpadot, a jelenlegitől(149Ft-os)
Egerem egy Microsoft SideWinder™ X8 (BlueTrack)
Az aqua-ból fogom rendelni mert még eben a hónapban is ingyenes a Pick Pack Pontos kiszállítás
Tehát a versenyzők
Cooler Master Choiix 3:1 ebből 2 fajta is van
/C-MQ01-SS/ , /C-MQ01-SL/
Cooler Master Choiix Accupad /C-WM02-WW/
Ez a három 813Ft-ba kerülnek viszont nem tudok róla semmitSteelSeries QcK mini 2580Ft erről itt sok jó véleményt olvastam
Cooler Master vagy SteelSeries mert van árkülönbség rendesen
-
Glomgold
tag
Sziasztok
Szükségem lenne egy kis segítségre. Keresek gyors és pontos egérpadot 4e forint magasságáig. Lehetőleg vékonyat és nem szövet alapút. Melyiket ajánljátok? high sens egerem van, tehát fontos a könnyű siklás a kis mozgatásokhoz.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv -
iamthesonar
aktív tag
hat nemtunik egy steelpadnak... a massivabb szovetpadokat langyos szappanosviz+puha szivaccsal szokas tisztitani mert az nagyjabol ledzsuvazza... ha erosebbnek tunik a pad probald meg vekonyn bekenni szinesruhahoz valo mosogellel es egy rovid kimeloprogramon centrifuga nelkul be a mosogepbe... jobbat nem tudok mondani mert nem ismerem a padodat...
-
sti10p
senior tag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Az egérpadot a polomania.hu-ról vettem, csak ilyen képet találtam róla: [link] ezen nem sok látszik. Amint írtam is felül vékony szövet, alatta pedig ilyen fekete hajlékony gumiszerűség. Gondolom ragasztva van (okos vagyok, mi?
). A minta pedig rányomásos technikával készült, de azt ki tudom kerülni. Csak azt nem akarom, hogy még jobban elmázgáljon, nem tudom mi lenne ha rá mennék egy Oxi-s szivaccsal. -
sti10p
senior tag
Van egy excluzív mintás szövetpadom, amire véletlenül ráfolyt egy kis söröcske
(vagy limonádé, már nem emléxem
) és egy picit látszik rajta. Kidobni nem akarom, mert különleges, drága volt és még csak nem is használtam. Mivel tudnám kitisztítani, úgy hogy ne legyen még rosszabb a helyzet (félek hogy felválik a szövet a gumirol és hogy még jobban elmaszatolom)?! -
hexameter93
csendes tag
Kösszi a segítséget!

-
iamthesonar
aktív tag
válasz
hexameter93
üzenetére
a leheto legjobb helyre irtal! azt az egeret tovirol hegyire ismerem es sok egerpadot fingattam alatta! a legkedvencebb egerem a mai napig! ami a leheto legjobban adta nekem eddig a diamondbackhez (csakis CS 1.6al jatszottam vilag eletemben es persze elodjeivel 1.5,1.4,1.3, stb...) az everglide titan monster mat, a steelseries qck heavy. de ezekkel a beallitasokkal nagyjabol mid sensed van. ez azt jelenti hogy neked nincs szukseged oriaspadra. boven megteszi a kozepes meret. azok kozul amiket te nezegettel a taito sem rossz pad meg a goliathus sem. a mouset ezek kozul goliathussal probaltam (controll) es nekem valamivel jobban tetszett a a qck mert a mozgatas faszabb volt rajta. de van belole speed edition is azt nemtudom mit adna a mouse alatt. de ha veszel egy qck mass padot az minden kriteriumnak megfelel es tuti beadja azzal kis ragcsaloval. kenyelmes, nem csuszkal, jol birja, pontos es meg az arba is belefer.
-
hexameter93
csendes tag
Hali!Én egy olcsó mégis jó egér padot szeretnék venni ami kényelmes strapabíró és könyedén csúszik rajta az egér mégis pontos célzást biztosítva na meg ne csúszkàljon ell az asztalon.Főként Counter-Strike 1.6 -hoz használnám.Razer Diamondback 3 g egerem van 800 dpi-n használom a játékban 4.6 az egér érzékenydés.Nagyrészt csak csuklóval mozgatom az egeret .2500-max 4000 Ft-ot szánnék rá.Közepes méretű egér padot szeretnék.Amiket nézegettem
occat Taito,Steelseries Qck,Razer Goliathus,Razer Sphex (persze ezeken kívűl is várom az ötleteket,tapasztalatokat)Plz segítsetek!Kösszi -
clayman
aktív tag
Mit lehet kapni manapság, ami hasonló a SteelPad 5L-hez? Textilpadot szeretnék, de nem bírom ezeket a tartás nélküli rongydarabokat, idegesít, hogy 1-2 mm-et mozog az egér alatt...
-
flash-
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
roccat taito-t rendeltem remélem be fog válni
most van egy genius XL-750f,kíváncsi vagyok hogy hogy muzsikálna egy roccat taito-n.
Mert most egy 1000 éve lakkozott íróasztalon használom és már utálom
meg hát a fogása is borzasztó számomraszóval majd mx518 asra váltok a4tech egerem szerintem nagyon gyenge lehet hozzá képest
-
iamthesonar
aktív tag
milyen jellegu hatekhoz kell es milyen sensen tolod azt? ez fontos a pad kivalasztasanal. de ami tutira jo tokmindegy mit es hogyan tolsz es milyen egered van az szerintem a steelseries qck... (de ezek sem rossz markak: everglide, allsop, razer, qpad. foleg ezeket ajanlom figyelmedbe) amugy lehet a roccat sem rossz en meg nem probaltam de dicserik paran!
-
flash-
veterán
sziasztok
Logitec mx518 as egérhez milyen egérpadot tudtok ajánlani ami tuti jó?(játékra lenne)
max 4-5 ezer forint legyen! -
iamthesonar
aktív tag
tud valaki velemenyt alkotni a steelseries np+ -rol? nezegettem... szimpinek tunik. a tesztek hypoljak ilyen olyan klanok hypoljak... volt valakinek/jatszott valaki ilyenen kozuletek?
-
tálusz
tag
válasz
iamthesonar
üzenetére
Köszönöm szépen!

-
iamthesonar
aktív tag
en nekem nem volt meg roccat taitom... de a qck, az everglide es a razer mantis korrektul tisztithato szivaccsal es langyos szappanos vizzel probald meg azzal. a mosogepet ne ajanlom mert nemtudom kibirjae a pad (roccat). a qck es az everglide birta... (de ha egyszer megis kimosnad kend be szinesruhahoz valo mosogellel vekonyan es raks be egy rovid kimeloprogramra centrifuga nelkul)
-
tálusz
tag
Sziasztok!
Volna nékem egy Roccat Taito egérpadom ami enyhén szólva koszos! Mivel érdemes tisztítani? Mosógépbe gondolom nem ajánlott beledobni?!
Esetleg vizes szivacs?Válaszokat előre is köszi!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
iamthesonar
üzenetére
innen választok, és nem akarok rá sokat költeni, úgyhogy speed lesz.
(#2800) fazr: köszi

(#2801) [oWn]f4te: a listából melyikre gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

). A minta pedig rányomásos technikával készült, de azt ki tudom kerülni. Csak azt nem akarom, hogy még jobban elmázgáljon, nem tudom mi lenne ha rá mennék egy Oxi-s szivaccsal.