Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexuspolaris
tag
válasz
radírfej
üzenetére
Köszi az infót.
Főleg HD filmek lejátszására és grafikára használom a gépet, arra tökéletes, néhanapján egy kis játék. 3Dmark06-on teszteltem egyébként, de akkor legalább tudom, hogy nem a konfigommal van a baj.
Azt nem tudod véletlenül, hogy FIFA09-nél számít-e a crossfire?
-
gombcomp
senior tag
-
katt777
félisten
válasz
radírfej
üzenetére
Hát ez a gond a driverekkel. 8.2 -> 0, 8.3 -> 0. 8.1-gyel már nem is néztem. Mondjuk a 8.3-as cata nagy szívatás. A Sapphire-é végre működött (amit tegnapelőtt adtak ki), de bekrepált, eltávolítani nem lehetett, Oblivion nem indult, meg még volt pár baja, szóval most 8.2 van, 2. 3870 meg vevőre várva pihen a dobozában. Bebuktam.

-
katt777
félisten
válasz
radírfej
üzenetére
Ezt cáfolom, saját tapasztalataim alapján. Már nem az üzemmódot a lapban, az műxik, hanem hogy maga a CrossFire üzemmód (VGA-kkal együtt) automatikusan működne, ha a lap már OK.
Eddig csak Witcher, Prey, és CoJ ment CrossFire-rel (UT3 2. VGA 2D módban), az összes többi játéknál hatástalan (vagy negatív a hatása, azaz lassul a megjelenítés). Ezek is csak olyan mértékben (60% körül), hogy egy 8800GTS-szel jobban (és olcsóbban) jártam volna. Egyedül 3DMarkban volt 99%-os a gyorsulás 2 karival.
Szóval az egész CF egy nagy átverés, a neten fellelhető tesztekkel együtt, amelyeket gondosan megválogatott hardvereken és játékokkal futtatnak, aztán az egyszeri felhasználó jól pofára esik, amikor a saját gépétől várja ugyanazt a teljesítmény-növekedést.ricsy888:
Évek múlva sem, mert a mai játékokat (és a régebbieket) nem fogják CF-képessé tenni. Persze, ha valaki csak eldobható játékokkal játszik, annak mindegy, de én szeretem a régieket elővenni, vagy egy Oblivionnal pl. sztem évek múlva is játszani fogok. -
katt777
félisten
válasz
radírfej
üzenetére
Nem a gyártó spórol, hanem a magyar kereskedelmi rablóláncban tűnik el (már a nem lite), ahogy némely komolyabb autós újságból a nagyméretű poszterek, ezeket veheted meg utólag +1x, és ezért nem lehet hivatalosan venni. Tolvajország, így működik.
Becsületes egyéni importőröknél valahogy mindig megvan a CF híd, mert nekik nem érdekük vevőt veszíteni. -
Washwillah
tag
vannnak játékok amik támogatják a ppu használatát mint pl az UT3. viszont az is igaz, hogy ezek inkább az Ageia által gyárott Physx kártyát támogatják, nem pedig az ATi által preferált Havok fejlesztést... sajnos nekem is úgy tűnik, hogy ez a ppu dolog még nagyon gyerekcipőben jár az ATinál, arra meg én nem fogok kiadna Xtízezer forintot, hogy legyen egy ageia physx... amúgy nekem van egy tartalék vga-m, nevezetesen egy geforce 7600gs. nem tudom az alaplap hogyan boldogulna a 2600xt mellett ezzel a karival..

-
redgold
tag
Olyan érzésem van az alaplappal, mint régen a bx chipkészlettel, ha nem az általa kedvelt memóriát kapta. Mintha eltérő időzítéseken menne proci, alaplap, ram. Lassan idulnak programok, időnként sokat "tűnődik" a gép, hogy mit is csináljon!
Ez előtt volt egy Abit AT8 32x alaplapom a 4800+os procival, azzal semmi ilyesmi nem volt! Mint a parancsolat úgy dolgozott az elvileg lassabb procival és ram-mal! Ugyan az a chipkészlet, csak az 939, és ddr1-es.
Az MSI-nél úgy veszem észre, hogy mikor a mem időzítésit auto-ra állítom a biosban, akkor 5-5-5-18 időzítésre állítja a corsair xms-2-t, ami alapból 4-4-4-12 lenne. Lehet a proci nem szereti a nagyobb mem sebességet.
Már telepítettem újra, mert nem akartam elhinni, hogy ilyen legyen! Vinyók sata2, driverek rendben a helyükön, elvileg semmi gond nem lehetne!Érthetetlen nekem ez az alaplap!
Köszi a táblázatot!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest