Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
NEM, NEM FOGSZ.
Néhány játékban mehet +50-60%-kal (lásd a tesztoldalamon), azaz kb. egy 8800GTS szintjén, a többi nem kezeli le, ezért a 2 VGA miatt lassulást is tapasztalhatsz majd (párhuzamosítás miatt). Én már ráfizettem, de ha gondolod, próbálkozz vele te is. Amúgy azokkal a játékokkal tesztelik, amelyekben van eredmény, ha mással akarsz játszani, felejtsd el. -
katt777
félisten
Kérlek alássan: 1680x1050 QTP3 + Natural Enhancement + Atmospheric Weather System + Better Cities + 7-es megjelenítési távolság (alap 5 helyett, hogy legalább lássam, mi mellett lovagolok el) + apróbb javítások + egy rakás mod. Játék grafikából (Launcher + game) minden a maxon HDR-rel, driverből kényszerítve a többi: 8XAA Edge-Detect + temporal AA, 16XAF, Spec. Cat. AI, MipMap minőség, Vsync, Adaptív AA minőség.
Nem apróztam el, ugye?
Ha már állítólag jó a VGA, hadd szóljon! Nézz képeket itt a Programok szekcióban, főleg a vége felé, ahol már minden kép agyig maxolva készült. És ezért kéne (lenne király) a CF, mert ez megy átlag 25FPS-szel, azaz néha tud akadni, főleg QTP3 miatt. -
-
katt777
félisten
Viszont 38xx-ekkel nem fogsz. Tudod, hányan állnak már abban a sorban, hogy majd csak jön egy jó driver, meg hogy a gyártók ebbe az irányba haladnak? Marketing kamu az egész. Még az 1 GPU-s rendszerek hibái sincsenek kijavítva! De rühellem ezt a "feljesztést"!
3870CF 1 alkalmazásban produkál közel 100%-os növekedést: 3D06-ban, azon kívül jó esetben +60%, azaz 8800GTS olcsóbb és jobb (hát még az 1 PCIE-X16-os alaplapok!). -
radírfej
senior tag
elvileg lehetséges. gyakorlatban nem tudjuk mi fog történni. jó lenne már valami gyakorlati tapasztalat is, úgyhogy ha véletlenül megépíted az asszimetrikus rendszert, akkor beírhanád a tapasztalatokat.
viszont amiről beszélsz az a szoftveres cf, elvileg lehetőség van a régebbi kártyák ilyen együttműködésére is... a HD sorozatnál azonos chipek biztosan üzemelnek szoftveres üzemmódban, bár sok helyen lassabb, mint összekötő híddal. (összekötő kábel az x800as kártyáknál kellet, ahol a "master cf kártyát kellet összekötni a másik delikvenesel, azóta már hasonló merev híd van, mint az nvidia sli megoldása esetében.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha már állítólag jó a VGA, hadd szóljon! Nézz képeket