- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Olvasok, nyugi, csak épp szerkesztésben voltam, amikor írtál és közben még dolgozom is, szal lassan megy ma a kommentelés nálam
Valszeg azt fogom csinálni amit mondasz, hogy beleapplikálom a gépembe a szabad ágat, tegnap este már nagyon nem volt hozzá kedvem és energiám, de majd ma ha eljutok addig!Köszi!
Aztán nehogy összekapjatok az én "marhaságomon", mert nincs értelme!, úgyis kiderül pár napon belül, hogy mi a helyzet.
Mindenkinek köszönöm a segítséget és az ötleteket, ha van valami érdembeli fejlemény, akkor közlöm, ha kíváncsiak vagytok rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest