Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, nekem pont ez a legnagyobb bajom vele - számomra teljesen átláthatatlan az egész struktúra. Most így 2 helyen vannak tárolva a nyers RAW-képeim.
- először a PM Home-mal töltöm le a RAW képeket a gépem egyik külön erre a célra tartott vincseszterére, dátum szerinti könyvtárakban (eleve így ment, ugye). Megőrzöm a szemetet is.
- erről a vinyóról importálom be azt a napot (illetve a nap képeit) a C1-be. (Ez már egy SSD-n tárol, azon sokkal jobb dolgozni)
- a kész, megművelt, lekonvertált 16 bites TIFF-eket egy külön könyvtárba mentem ideiglenesen, ahonnan PS6-tal nyitom meg (illetve megnyitja magától - ha úgy van beállítva). Ez utóbbival csak a végleges képméretet (A4, 300dpi) állítom be, plusz még egyet élesítek leméretezés után, majd mentem a legjobb jpg-be. Minden kész képemet ebben a méretben tárolom.Ez sem egyszerű, és nem is áttekinthető, de a két "végállomás" (az érintetlen RAW és a kész jpg mindig meg van. a közbülső állományokat (a C1-be beimportáltakat is) pár hetente törlöm, mert véges az SSD-m kapacitása. Volt már vinyó hibájából teljes adatvesztésen sajnos - egy év összes fotói eltűntek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest