Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
Fú, nagyon köszönöm a sok segítséget, nehéz választás lesz az biztos, főleg hogy további obik is beléptek a képbe.
(#4149) *Ropi*: nem tudtam, hogy ez ilyen jó obi de látom, hogy a photozone.de-n Highly recommended-et kapott ami azért nem semmi. Kicsit talán az ára magas, nagyjából ez a tartomány a 17-40L és azt már kapok használtan 110-130 ért. Tudom a 24-105 is kb ennyi de ott nagyobb az zoomátfogás.
no meg ki tudja, hátha egyszer lesz öddé
(#4148) cOxeR: köszi a véleményt, én is erre gondolok, hogy az a 10mm
nem fog hiányozni. max felteszem a fix 50est!(#4150) MaUser: köszi, szimpi ez a párosítás is nagyon, ezzel csak az a gond, hogy mostanában csak az egyikre lesz pénzem és nem tudom milyen lenne az élet nagylátó nélkül.. (tudom a kitobim sem pont az)
(#4153) Fejo: neked is köszi, te is mauser által javasolt kombót használod, az érdekelne, hogy mik azok a helyzetek amikor már nem állja meg a helyét a 24-105 és fel kell tenni a 10-22est? Persze tájképeknél biztos! De általános mindennapi helyzetekben? Amúgy láttam az ausztriai képeidet a másik topikban, gratulálok nagyon jók, én is most megyek egy hasonlóan szép helyre csak jóval gyatrább felszereléssel. Persze azért igyekszem majd jó képeket készíteni...
Ropi: ennek a tokinának is utánanézek köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest