Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheNewDawn
üzenetére
így kifejtve érthetőbb!

ac odyssey kiborit, origin is grindes volt, de EZ?! bezzegrégen, 20-25 óra alatt végig lehetett "szaladni" egy AC-n.... most ez 45-60 óra lett, ennyi ebben a formulában SZERINTEM nincs.(a kilózásnál, elsőre én egyből pl a nálam 10/10-es limbo-ra asszociáltam... 2-3 órás játék, de nem hinném, hogy csak 2-3 eurót érne)
(#14550) kwzatz feltehetően jogos amit írsz, hogy vannak kivételek, egyiket sem játszottam, nem az én világom, nem tudom megítélni, hogy mit tudnak a fizetős konkurrenciához képest (ha van olyan egyáltalán)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Temu
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest