- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Mostanában elég kötekedős kedvemben vagyok, de nekem is egyet kell értenem bepken-el.
Ez a csomag rossz! Persze, aki most keveredett ide valami istenhátamögötti zsákfaluból, az tud belőle csemegézni. De aki régebb óta követi ezeket az oldalakat (és szerintem is sokan vagyunk ilyenek) azoknak már minden címnek meg kellene lennie ezek közül, 1-2 kivétellel.
Ezek a játékok már agyon voltak bundlizva. Ez a harmadik 2k bundle + még volt firaxis bundle is. Nomeg az évek soráni ingyenosztogatások (amikhez hozzá veheted az x-com-ot is amúgy).
Ami új a csomagban:
- The Golf Club™ 2019 featuring PGA TOUR
- NBA 2K Playgrounds 2
- NBA 2K20
- WWE 2K20Most ebből a négy játékból ha rákeresel bármelyikre, mindegyiket úgy fogják szídni, mint a meszeset.
Persze, "ne hallgass a negatív véleményekre". Na, ezek azok a játékok, ahol kell ezekre hallgatni!
Én a 2K sport játékait a 2017-es évvel kaszáltam el (előtte az összes NBA-t játszottam olyan 2009-től), mert egyszerűen játszhatatlanok, ha nem tömöd a kiadó zsebét további 10 dollárosokkal. Mikrotranzakció mikrotranzakció hátán, a WWE még optimalizálatlan is volt...
Persze, nem akarok én senkit eltántorítani, meg nem mondom hogy nem lehetnek valakinek elmaradásai ebből a bundle-ből. De úgy gondolom, hogy nem laikus szemmel nézve ez egy rossz bundle, és azt gondolnám, hogy ide nem laikusok járnak.
-
bepken
veterán
ajj már néha én is sápitozhatok kicsit, hogy #régenjobbvót
egyébként nyilván mindig találni valami olyat, ami kellene még, hiszen úgy állítják össze a csomagot. de ezt a topikot zömével olyanok olvassák/látogatják szerintem, akik ezeket a konkrét címeket már nagyjából zsákolták 8 accounton az elmúlt két évben, ingyen. (mellesleg ugyancsak Humble jóvoltából
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest