Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FunPro

őstag

válasz reelc #14251 üzenetére

Mostanában elég kötekedős kedvemben vagyok, de nekem is egyet kell értenem bepken-el.

Ez a csomag rossz! Persze, aki most keveredett ide valami istenhátamögötti zsákfaluból, az tud belőle csemegézni. De aki régebb óta követi ezeket az oldalakat (és szerintem is sokan vagyunk ilyenek) azoknak már minden címnek meg kellene lennie ezek közül, 1-2 kivétellel.

Ezek a játékok már agyon voltak bundlizva. Ez a harmadik 2k bundle + még volt firaxis bundle is. Nomeg az évek soráni ingyenosztogatások (amikhez hozzá veheted az x-com-ot is amúgy).

Ami új a csomagban:

- The Golf Club™ 2019 featuring PGA TOUR
    - NBA 2K Playgrounds 2
    - NBA 2K20
    - WWE 2K20

Most ebből a négy játékból ha rákeresel bármelyikre, mindegyiket úgy fogják szídni, mint a meszeset.

Persze, "ne hallgass a negatív véleményekre". Na, ezek azok a játékok, ahol kell ezekre hallgatni!

Én a 2K sport játékait a 2017-es évvel kaszáltam el (előtte az összes NBA-t játszottam olyan 2009-től), mert egyszerűen játszhatatlanok, ha nem tömöd a kiadó zsebét további 10 dollárosokkal. Mikrotranzakció mikrotranzakció hátán, a WWE még optimalizálatlan is volt...

Persze, nem akarok én senkit eltántorítani, meg nem mondom hogy nem lehetnek valakinek elmaradásai ebből a bundle-ből. De úgy gondolom, hogy nem laikus szemmel nézve ez egy rossz bundle, és azt gondolnám, hogy ide nem laikusok járnak.

• bepken

veterán

válasz reelc #14251 üzenetére

ajj már néha én is sápitozhatok kicsit, hogy #régenjobbvót :D

egyébként nyilván mindig találni valami olyat, ami kellene még, hiszen úgy állítják össze a csomagot. de ezt a topikot zömével olyanok olvassák/látogatják szerintem, akik ezeket a konkrét címeket már nagyjából zsákolták 8 accounton az elmúlt két évben, ingyen. (mellesleg ugyancsak Humble jóvoltából :P )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés