Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
MrTwister #13513 üzenetére
Ha jól értem:
- 5$: Humble Trove hozzáférés, 10% store kedvezmény és limitált Humble Published originals and betas hozzáférés;
- 15$: a havi 10 játékból (most már az összes fel lesz fedve az elején) választhatsz 3-at + ami az 5$-ban van, annyi különbséggel, hogy a Humble Published originals and betas hozzáférés nem lesz limitált (bármit is jelentsen ez);
- 20$: ami a 15$-ban van csak 3 helyett 9 játékot tarthatsz meg és a store kedvezmény 20%-os;
- 12$-os Classic: ami a 20$-os csak mind a 10 játék a tied lesz. Ezt csak addig lehet választani amíg nem váltanak az új rendszerre és csak akkor tarthatod meg ha a váltáskor van aktív előfizetésed és csak akkor veszíted el ha lemondod az előfizetést.Szóval aki folyamatosan előfizet annak nem lesz gondja, ha valamit félreértettem javítsatok ki.
u.i. Durva, hogy 20 dollárért nem tarthatod meg mind a 10-et, de gondolom mint mindig ezentúl is lesz olyan amit bottal sem és könnyű döntés lesz a dobása, szerintem legkésőbb jövő ilyenkorra kivezetik majd a classikot is, a 2 heti bundle-ök után ign most kicsinálja a havit is, kedves tőlük.
u.i. 5% megy mindig majd donate-be, most nem tudom, hogy ment-e.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest