- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
en is igy gondolom
(#706) wwenigma: hat elegge szemetseg nehol a digitalis piac. ott a steam aki elhiteti velunk hogy mi birtoklunk valamit, de igazabol nem. egy klikk es elszedheti tolunk vagy kivehet tartalmat. itunes nal valamelyik szinesz ? mar nemtom is kemenyen felhaborodott hiszen mar oreg es arra gondolt hogy a zenegyujtemenyet majd a gyereke orokli, csak hogy ezt nem engedi az itunes jogszeruen. alapvetoen nem valami nagy dolog lenne, meg persze siman odadhatja most is, de az nem legalis... igazabol ahogy korbenezel folyamatosan valtoznak a szabalyok de sztem is illene mar rendezni ezeket hiszen mar kb mindenki a neten el. az hogy hib mit akar ezzel elerni nem tudjuk csak talalgatasok viszont az tuti hogy neha azert vannak egybe a kulcsok mert szeretne mondjuk a kiado keresni is rajta ha mar ilyen komoly dolgokat ad, thq mondjuk egy kulcs volt de origin meg "jofej" es kulon adott. ez sztem nem ok dontik el. 1 ev alatt nagyon sokat valtozott a HIB mint ajanlatokban es persze szerkezetileg is. a facebookon is irtak hogy johetnek a velemenyek, ird meg sztem oda hiszen minden +1 szamit aztan ugyis majd kitalalnak valami kellemeset hogy a kiadoknak nekik is es persze nekunk is jo legyen, de alapvetoen en nem erzek nagy veszteseget, hiszen regebben is igy volt. steamnel se kapok plusz giftet csak tenyleg par jatek eseteben, ezt is el tudtak fogadni az emberek pedig ott nem 1 dollart fizettek...
jaa es mellesleg en ezert az egy dologert szeretem a GOG.com ot (remelem dadawa olvas
) mert ott nem csak accounthoz kapom meg a jatekot, de letolthetem kiirhatom( nincs 5 eve dvd meghajtom
) es ugymond az enyem. viszont egy baj van, hogy steamen ezerszer jobb akciokban megkapom a jatekokat. ha nem igy lenne akkor meg tobb jatekom lenne ott, pedig amiota megujult nekem nagyon bejott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation 5 Digital Edition + Midnight black cover
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest