- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz
Hellhammer #703 üzenetére
ilyen gepem volt nekem is, ventivel kezdj valamit, bar nemtom hogy egyeni problema volt e, de nalam nagyon hangos volt
-
-
sowi
őstag
válasz
Athanáz9 #654 üzenetére
cpu support eszerint megy benne, a videokartya meg gondolom ahogy az elotte szolo emlitette egy sima pciexpress kartya amit adnak hozza
-
sowi
őstag
1. ezek annyira nem low cost deszkak, max a sis chipset miatt olcsok, nekem volt mar par, es altalanos felhasznalasban nekem nem tunt lassunak, sot...stabilitasi es kompatibilitasi gondjaim soha nem voltak, ocsem gepeben a mai napig 661fx chipes deszka van es nagyon meg van elegedve vele, egy nforce-os shuttle bareboneom volt idaig de azt nagyon utaltam el is adtam gyorsan
2. lehet hasznalni az optikai egyseget siman oldalra forditva, ha beleteszed a cd-t a kis kampok nem engedig hogy kiessen
3. nem lesz kompatibilis, mivel ez nem matx hanem flexatx formatum altalaban, es az sehogyse passzol, ha esetleg asus vintage-et veszel akkor abba belemegy mas matx lap siman, az standard cucc -
sowi
őstag
a 865 nem tud dvd lejatszast, csak a 865pro de az meg lga-s, egyebkent telleg nagyon szep a haz, nekem is eszmeletlenul tetszett amig megvolt
-
sowi
őstag
mar nincs meg az msi-m, aopent vettem helyette es ragaszkodom hozza nagyooon
az s-presso nehogy mar ne tamogasson HT-t, 865os deszka van benne, siman viszi a HT procikat
erdekes hogy elszallt benne a deszka, ocsem gepe tokeletesen muxik meg mindig...igaz hogy sis chipsetes es nem tuningol is benne
[Szerkesztve] -
sowi
őstag
-
sowi
őstag
ebben abszolut igazad van
viszont...az aspire qpack, antec aria mind mind nagyon jo(bar nekem nem teccik egyik se) viszont nagy, sehol sincs meretileg az en aopenemhez vagy pundithoz/msi mega-hoz, es van akinek ez sokat szamit(nekem pl.) es szerintem sokkal szebbek is mint a fent emliett ket haziko
-
-
sowi
őstag
válasz
Mr.Skyline #394 üzenetére
vegyel 1 punditot, az erre boven jo, meg kapsz is barhol, nekem is van 1 a nappaliban
[Szerkesztve] -
sowi
őstag
válasz
Mr.Skyline #392 üzenetére
pfffffffff, jo kerdeseid vannak
az attol fugg mennyit akarsz raszanni, csak es kizarolag internet kell? -
sowi
őstag
válasz
Space marine #369 üzenetére
az felejtos, ezek nem szabvany microATX cuccok, aprobbak joval, akkor rendelj kulfoldrol mATX hazat es pakold bele a cumot
-
sowi
őstag
válasz
Space marine #366 üzenetére
antec aria az ami leginkabb elerheto nalunk, a tobbirol ne is almodj, miert nem veszel inkabb 1 shuttle a64es barebonet?
-
sowi
őstag
akkor nem sok minden marad, ha nem akarsz csucsteljesitmenyt akkor msi mega651, csak ebben sajnos eleg regi sis csipszet van(viszont kegyetlen stabil es jo barebone, neha a mai napig visszasirom....) a masik pedig az asus s-presso deluxe, csak ez se olcso, viszont draga, es nemtom van e benne kartyaolvaso, a wifit usb cuccal tudod megoldani, a tunert meg pci kartyaval
-
sowi
őstag
válasz
szabzolee #323 üzenetére
nos azt netmom megy e masik videokartyaval, asus oldalan kene szetnezni, de gyanitom hogy igen, 29db az nappal elviselheto, ejszaka meg amikor jon a csond, valhat zavarova 1 picit, ha cserelsz benne procihuto ventit akkor lehet javitani a dolgon, de azert figyelembe kell venni hogy a 3 gigas proci 1 pici hazban van...
-
sowi
őstag
azzal el fogja birni a 3.2es procit
-
sowi
őstag
hogyne lehetne, ha nem kapcsolod be akkor nem igazan van hangja, majd lecsekkolom hogy pontosan mi fer bele, de sztem az asus oldalan is fonn van a leiras
-
sowi
őstag
csekkolta vki az uj shuttle MPC-t? kivancsi vagyok mire ideer mennyibe fog kerulni, nagyon jonak nez ki
-
sowi
őstag
shuttle vagy msi a legcsendesebb, a tobbi nem az igazi szvsz
-
sowi
őstag
ezekben nem codegenny tap van, ez telleg ki tudja magabol preselni a rairt teljesitmenyt, monnyuk a 200w az hataereset, de szvsz menni fog...
-
sowi
őstag
mire akarod hasznalni?
-
sowi
őstag
mennyi lesz az alaplap?
-
sowi
őstag
milyen lapot raksz bele?
-
sowi
őstag
sima BB haz, eleg jo minoseg, csak amennyiert megveszed kapsz 1 komplett barebone-t
-
sowi
őstag
rakjal bele vmi masik biost, majd megnezem az enyembe milyen van, de nem szabadna ezt csinalnia...
-
sowi
őstag
Bővebben: link
valaha nem az volt -
sowi
őstag
van 1 compaq ipaq desktopom, kicsi es szurke
-
sowi
őstag
rakjatok el a gepet a konyhabol
-
sowi
őstag
vagy rakjal bele vizet, annak nincs hangja
-
sowi
őstag
en ugytudom ekkorat csak hazzal egyutt lehet kapni itthon...persze ne legyen igazam
-
sowi
őstag
TÁPEGYSÉG MOREX EPIA 120W, MINI ITX mondjuk ilyenre gondoltal?
-
sowi
őstag
ilyet ugytudom hogy itthon kulon nem arul senki, ha via epiahoz kell vagy hasonszoru gepezethez akkor ajanlom az erzotech-et, ok foglalkoznak ilyesmivel
-
sowi
őstag
igen, idokozben megjott a punditom
hat en samsung memoriaval eleve nem hasznalok semmit amit 1 picit is szeretek, 2x256/400as supertalent volt benne, azzal nem pruszkolt
-
sowi
őstag
mini-atx tapra gondolsz?
-
sowi
őstag
egyszer belekostolsz a barebone cuccok vilagaba....utana nincs menekules
-
sowi
őstag
leszedted az elolapot gondolom a cd-hez amikor beraktad, jol dugtad vissza a csatlakozokat? biosban engedelyezve van az instant music? nekem a radio resze mukodott, a cd lejatszast nem probaltam...
-
sowi
őstag
engem az ndk hutogepekre emlekeztet kicsit
de leszedheto egyben az elolap, szal festeni lehet, nekem az a bajom hogy nem fer be a monitorom ala, mint anno az msi mega651
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung 990Pro SSD 4TB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest