Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Szia!
Kissé elfogultan ugyan, de én az asus barebone-t ajánlok, azért mert kicsi (de erős), formás, csendes és ahogy olvasom az igényeidnek megfelelő. 90-100k körül az alábbi lehetőségek vannak (szerintem):
Intel: beltartalomra az alábbiakat ajánlom: proci E4600, 2GB RAM (lehetőleg dual channel), halk vinyó, olcsó DVD RW, PCIe VGA kártya (hogy milyen az pénztárca függő, én várom az ATI 3850-t, hogy olcsóbb legyen...)
Az alapgépek
T3-P5g965 (csak ezüst színben van, viszont nagy előnye, hogy a PCIe VGA foglalat mellett az 1db PCI slot is gyárilag üres)T3-P5945gcx (van belőle ezüst és gyönyörű fekete, több procit támogat mint az előző, de sajnos a PCI foglalatban ott csücsül a hálókártya, így már csak egy PCIe VGA az össz bővítési lehetőség...ami mondjuk nekem elég)
Mindkét típus frankó alaplapi 8 csatornás hangkártyával bír, kártyaolvasó is van bennük, viszont az említett beltartalommal...tehát VGA nélkül 90-100k között áll meg. AZ alaplapi VGA -amit jelenleg használok- nem rossz, a max amit elvisz az a HL2 1024x768 alap beállítások mellett
AMD: ha olcsóbbat akarsz, de ezt kevesebben ajánlják.
Nemrég állítottam össze egy gépet egy kedves ismerősöm számára, akinek csak internetre, office alkalmazásokra, esetleg dvd nézésre és zenehallgatásra van igénye.beltartalom:
AMD Athlon x2 4200+
1024MB RAM (667)
Seagate 80GB HDD
Samsung DVD RWaz alapgép V3-M2V890
méretre nagyobb, szögletesebb, férfiasabb kinézet. Nincs kártyaolvasó, viszont több a bővítési lehetőség. 6 csatornás alaplapi hangkártya kifogástalan. Ez is csendes, de a procihűtés vezérlése nélkül kicsit hangosabb, de így is ok. Ez a gép kb. 60k ....szóval egy jó VGA-val (esetleg 5000+ procival) már ott vagy a 90-100k-nál, így ez szintén jó választás lehet...Remélem tudtam segíteni.
-
Szia!
Sztem sokkal nagyobb szabadsága van az embernek akkor, ha csak magát a házat veszi meg esetleg tápegységgel, mint ha ráerőltetik a vevőkre, hogy az általuk beletuszkolt alaplappal vegyék meg azt. Most már egyre több barebone házat lehet kapni és abba olyan alaplapot raksz amit szeretnél, legyen az Intel vagy AMD. Én is ezért mentem bele az egészbe, mert akartam gépet, de nem mentem volna bele egy sima normál toronyba. Egyetlen rossz dolog ezekben a barebone rendszerekben, az hogy elég nehezen lehet szerelni, ha mondjuk bővítésről van szó vagy kártyacseréről. Én sztem az Aspire XQPack szerű barebone házaknak van jövőjük, mert Te választasz bele cuccokat és az sokkal jobb mint a gyári. Ez az én véleményem.
Üdv,
Vikthor -
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- E-roller topik
- Apple Watch
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Windows 11
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Linux kezdőknek
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest