Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #784 üzenetére
Jóslatom erre az évre, gazdagabb leszek mint 4 éve
- 2-3 TB-s vinyóknak sztem nem som értelme, bár én szkeptikus vagyok a nagy méretű vinyókkal szemben, valahogy mindig a lassabb működést és nagyobb hibalehetőséget kötöm hozzá. 2-3 TB tul gyors fejlődés lenne az eddigi ütemhez képest.
- Processzor magok sokszorozása szintén felesleges, a mai szoftverek talán 90%a két magnál többet nem kis kezel.
- AMD remélem talpra áll, mind proci mind vga téren, bár nem lesz könnyű...
nVidia házatáján 8800-ak óta eléggé csücsülnek a babérjaikon de persze biztos lesznek majd ujdonságok idén, csak talán lassabban.
- LCD monitoroknál tényleg a méret a lényeg elvet akarják sulykolni.
- Shuttle mögé felsorakozhatna még pár cég (Aopen, Biostar, MSI, Asus, Soltek) eléggé egyeduralkodók a piacon, de NEKEM még azóta sem találtak ki barebonet
Az elején aláhúztam a sztem-et hogy ne kelljen minden sorba újra irnom, de értelemszerűen minden a saját véleményemet tükrözi, amivel lehet de nem érdemes vitatkozni, nem vagyok túl kompetens a témában, csak találgatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest