Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
albundy291
csendes tag
Szia én neked annyi t tudok segíteni BVSC uszoda területén (szőnyi út) szombat vasárnap délután lehet menni 1500 ft 13.30-19.00ig ha gondolod s nincs párod esetleg szeretnél ütni egy kicsit szivesen állok rendelkezésedre igaz én nem vagyok igazolt versenyző csupán hobbiból játszom.K Péter 06702643610,albundy2910@windowslive.com ide tudsz e-mailt írni.
-
fuze
őstag
Huuh köszönöm. Ezzel most sokat segítettél.
A neten nemigen találtam közeli helyeket. Ráadásul így már emlékszem, hogy mit mondott az edzőm hova mentek át a Hajósból. Az ESMTK lesz az.
Még valami!
Nekem van egy összeállított pingpongütőm. Kíváncsi lennék a véleményedre. Még pár éve vettem az egyesületben az egyik embertől 5000 ft-ért és azóta ezzel játszom.
Mindkét oldalán Joola mambo van, viszont a fekete szoft szivacsrésze nekem valahogy vastagabbnak tűnik mint a piros, pedig lemértem és 4 mm vastag mind a kettő. Az ütőfa márkájára még nem sikerült rájönnöm akárhogy nézegettem, viszont csináltam róla egy képet. Kép
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest