- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
anonymus89 #358 üzenetére
Jó hogy megírtad, most igazán örülök.
-
anonymus89
addikt
Akkor én nagyon jól jártam a donic ütőmmel amit 7 éve vettünk egy Tesco üzletben 1500,-JMF-ért.
Nagyon meg vagyok elégedve vele ha tisztán tartom még most is úgy húz, hogy ihaj.
Ezzel is lehet tekergetni viszont én a lassú, puha ütőket nem komálom egyszerűn nem jönnek be.
Mivel nem is tudtam mihez hasonlítani én nagyon meg vagyok elégedve vele. -
andorra
őstag
válasz
anonymus89 #356 üzenetére
Szokás értékeket adni az ütők bizonyos tulajdonságainak, többnyire ezek felhasználói vélemények, nem hitelesek és nem is hitelesíthetők. Ebből kiindulni nem lehet, hiszen nem tudjuk, kik. mikhez képest érezték olyannak amilyennek pontozták, ha ugyan az adatok "igazak". Ha tudnánk, akkor sem derülne ki belőle, hogy valakinek az valóban jó-e, hiszen sok összetevője van annak, hogy kinek, milyen ütő jó.
Nem lehet jó választás egy ütőt úgy megvásárolni, hogy nincs a vevőnek összehasonlítási alapja, nem próbált meg sokféle ütővel játszani, legfőképpen még a vásárolni kívánt ütővel sem. Ha mégis jó lenne, az kizárólag a véleltlen műve. -
andorra
őstag
válasz
anonymus89 #354 üzenetére
Ütővásárlásban nem lehet konkrét tanácsot adni, pláne interneten a távolból. Azok is sokféle borítást, ütőfát használnak akik ugyanezt szeretik. A készen kapható ütők nagyon amatőrőknek valók, lehet, hogy elég jó lesz neki, lehet, hogy nem, a gyakorlat dönti el. Teljesen egyéni és az idők során is sokaknál változik.
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Egy ismerősöm szeretne venni magának ütőt mert nincs, imád nyesni, tekerni/csavarni.
Ha jól értelmezem akkor lágy, puha ütőre volna szüksége?Egy ilyet néztem az egyik boltban Joola Match, szerintetek?
-
gygalilei
tag
Ez a Cornilleau nagyon profinak néz ki tényleg, masszív, időtálló.10 év gari az asztallapra,ami pozitív, néhány külföldi oldalon igen elismerően nyilatkoznak róla.De nem tudom ...Sajnos kipróbálni sehol sem lehet.De más kültérit sem nagyon.Ezért kérdeztem meg itt, hátha valakinek van tapasztalata.
-
jeni
félisten
válasz
gygalilei #351 üzenetére
a Sponetát mint beltéri asztalt ismerem,az is minőségi bizonyos esetekben jobbak a nagyobb márkás termékeknél.
abban az árkategóriában,ha pont olyant keresel az zömmel drágább mint a beltéri asztalok.
mint játékosok nem szoktunk sem játszani,sem versenyezni (magamból kiindulva) kültéri asztalokon,jobb esetekben baráti társasságban de kötve hiszem ,hogy azok Joola,Butterfly ,vagy Sponetta lenne az.elvileg minél vastagabb legyen és a lábazat legyen stabilabb és időtállóbb.
amit elsőre bejelöltél nem rossz én is elfogadnám.
-
gygalilei
tag
Valaki, aki a kültéri asztal témában otthon van tud segíteni ?
Milyen kültéri asztalt vegyek ? A legfontosabb: olyan kellene,aminek a pattanási tulajdonságai a legjobban hasonlítanak a beltéri versenyasztalokéhoz.Azaz lehetőleg profi asztal legyen.Több márka van,de nem tudom melyik a megbízhatóbb,jobb.
Pl. ezt néztem ki: http://www.tacticsport.hu/termek/cornilleau-sport-400-m-outdoor-kulteri-ping-pong-asztal-szurke/5054?CID=CMP00010
De a Sponeta is tetszik és még olcsóbb is.A Joola kültéri asztalok képről valahogy nem tűnnek strapírónak.
Van valakinek tapasztalata ezekről a márkákról vagy tud ajánlani valamilyet ? Köszönöm ! -
bence007
tag
Érdekel valakit olcsón versenyasztal?
-
Kephamos
addikt
A témához annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egyrészről már nem abba a korosztályba tartozok, mikor ésszerű volna profi karrierbe kezdeni, másrészről nem is szeretnék profi lenni, csak amatőr szinten fejlődni, minél jobbakat játszani. Nekem a ping-pong egy hobbi, testmozgás, kikapcsolódás. Nem több, nem kevesebb. Ha letelepedek ott ahol most voltam interjún (nagyon remélem, hogy felvesznek, szorítani!
), akkor tervezem, hogy be is lépek a helyi sportegyesületbe, ahol sokat tanulhatok még a játékról és sok kellemes órát tölthetek el asztaliteniszezéssel.
-
jeni
félisten
Igaz amit írtál korábban.
Bizonyos esetekben ez nem pénzkérdés hanem szemléleti hozzáállás.
Sajnos ma már mindenki elkényelmesedett,TISZTELET A KIVÉTELNEK!
A szórakozás,a kikapcsolódás már nem a falakon kívül történik többségében,egyre többen ülnek le és egyre több időt fordítanak a netezésre és a TV-nek egyaránt.
Főbb dolgokat már a neten keresztül intéznek el,legyen az élet bármely területe.
Kétségtelen 2013 év nem hasonlítható össze az 1980 évekkel.
Egyre kevesebb az egyesületek száma,kevesebb szakosztályokkal működnek és kisebb létszámmal. Ma már a karrier,és a pénz keresés a fő motiváció, amivel a fiatalság foglalkozik. -
andorra
őstag
ezért tart ott a magyar asztalitenisz,ahol tart ma is,mert negatív hozzáállással mindig van aki akadályozza a fejlődést,a tovább haladást.
Magyarországon a tömegsport siralmas helyzetben van (még az általános helyzethez képest is), ami mindennek az alfája és omegája. Ha ez nem fog változni, lehet okoskodni, meg másokra mutogatni, bűnbakokat keresni. Pedig, most már jól láthatóan, a következő években sem fog. -
andorra
őstag
Nagyon félreérted a helyzetet. Rengetegen szeretnek bármilyen amatőr szinten játszani és ha nincs bennük többre igény, akkor felesleges a válogatottságig vezető utat ismertetni velük egy ilyen tipusú kérdés kapcsán. Vagy előbb kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne elérni és mennyi időt fáradságot, anyagiakat áldozna erre?
-
jeni
félisten
gond az,hogy informáltam arról,hogy mire is kell számítania,merre is kell indulnia ha komolyan szeretné venni az asztaliteniszt?
akkor téged nem tartanálak jó edzőnek,partnernek ha felkérnélek rá!
ezért tart ott a magyar asztalitenisz,ahol tart ma is,mert negatív hozzáállással mindig van aki akadályozza a fejlődést,a tovább haladást.
ma már nem elegendő az,hogy fiam itt egy "Cornilleau 700 ütő és eredj játszani"
remélem nincs harag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Lexus, Toyota topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged