Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabyka666

veterán

Üdv mindenkinek!

Egy kis szakmai segítségre lenne szükségem. Vettem egy pár eredeti DDR-es fékbetétet a 251-esbe, és ma bele akartam tenni, de végül nem jártam sikerrel. Ebben kéne némi útmutatás. Szóval...

Lecsavaroztam a féknyerget, kihúztam a stifteket és kivettem a lefogató lemezt, ki is potyogtak a fékbetétek. Még van rajta 1-2mm kopóréteg, de ha már kiszedtem, gondoltam beleteszem az újat. Ugyebár az újak jóval vastagabbak, ezért nem fér bele. Lecsavartam a fékolajtartály kupakját, és egy villáskulcs nyelével elkezdtem kifelé passzírozni a munkahengereket. Az egyik (a keréktől távolabbi) szépen vissza is ment a helyére, szerintem ütközésig sikerült benyomnom, a másik (a légtelenítő csavar felőli) viszont csak egy kicsit ment vissza, ezért nem tudtam beletenni a betéteket - így hát visszaraktam a régit. Kicsit befog a fék, tényleg csak minimálisat, de ez gondolom amiatt van, hogy picit üt a tárcsa is. A fék amúgy így is jobb lett, mint volt, és legalább most nem csikorog, amikor fékezek.

Szóval van ennek valami trükkje? Hogyan nyomjam vissza a másik munkahengert is?

Köszi a segítséget előre is!

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés