- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomyLeeBoy
tag
-
TomyLeeBoy
tag
Üdv mindenki!
Egy mysql lekérésem nem futott le végig, úgy éreztem kimaradnak elemek, így elkezdtem utána járni a dolognak és a következő lett a megoldás:
Az egyik rekord VARCHAR típusú, 50 hosszú mezőjében a következő érték van: M01535/2015/004723
Ennél a rekordnál meghal a lekérdezés. Ha bármi mást írok a helyére akkor szépen lefut. Nem értem mi ebben a speciális tartalom hogy ez miatt nem megy. Másik rekordnak ugyanebben az elemében is vannak / jelek és azzal semmi gond.
Ha tudnám hogy mi a baja ezzel, csinálnék valami védelmet hogy ne lehessen olyat beírni amitől nem fog működni a lekérdezés, de nem tudok rájönni ezzel mi a gond.A lekérdezés:
SELECT * FROM tabla WHERE YEAR(date) = '2015' AND MONTH(date) = '5' AND sum='1' ORDER BY date DESCés php-ban while-al járom végig.
Ha valakinek van ötlete nagyon megköszönném.
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
DNReNTi #1517 üzenetére
Van egy gépünk befogva szervernek (pentium dualcore, 4Gb ram), egy php+mysql alapú adatrögzítő/nyilvántartó rendszer fut rajta. Eddig linuxon ment, most win server került rá mert másra is kellene használni amihez win kell. Még csak iis, mysql 5.5, php van rajta semmi más, visszarakva egy a bizonyos rendszer, és a mysql műveletek jelentősen lassabbak lettek. Nem néztem pontos mérést de 5x-10x biztosan. Először azt gondoltam kevés a vas így winnel, de a feladatkezelő 3% prociterhelést, és 1,3Gb foglalt ramot mutat, tehát erőforrás elvileg még van bőven...
-
TomyLeeBoy
tag
Sziasztok!
Lenne valakinek ötlete arra vonatkozóan, hogy miért futnak le a mysql kérdések win+mysql kiszolgálón mint linux+mysql szerveren?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Facebook és Messenger
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest