- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
martonx #1543 üzenetére
oda nem pakol, végignéztem ezeket a helyeket, csak a saját telepítési mappájában.
most újracsináltam, és jó lett.
uninstall után otthagyott mappákat végignéztem, csak az adatbázis és projekt fájlokat hagytam meg, a többit kitöröltem, és ezután telepítettem. az adatbázis átmásolásnál (új verziós mysql mappába) is figyeltem hogy conf fájlokat ne írjak felül a régivel. nem tudom pontosan melyik okozta a gondot, mert múlt héten a 2. telepítésnél a komplett wamp mappát is töröltem, és úgy is kavarodás volt, bár az adatok visszamásolása előtt lehet nem néztem meg, csak másolás után, így vélhetőleg felülírtam vmit. -
DS39
nagyúr
kicsit off kérdésem lesz, de örülnék ha tudnátok segíteni.
a WAMP server 2.2 helyett felraktam a 2.4-et (okai: phpmyadmin-ban ha ki akarom exportálni az adatbázist sql fájlba, akkor elfelejti beletenni az adatbázis kreálás kódrészt, vagy pl. a datetime-nak nem tudtam on update current_timestamp tulajdonságot beállítani, csak timestamp-nek, illetve nem engedett olyat hogy egy oszlop default értéke current_timestamp legyen és egy másiknak meg üres, de update-re felvigye a current_timestamp-et, 2.4-es wamp-nál ezek megtehetők) de a phpmyadmin felületén az ikonok teljesen összekeveredve látszanak, és ez engem zavar. először azt gondoltam hogy a telepítővel lehet vmi, de másik gépre is feltettem, ahol előtte nem volt wamp, és ott meg tökéletes. uninstalláltam már számtalanszor, de nem jött helyre. ha visszateszem a 2.2-t minden ikon a helyén van. hol tárolhatja ezeket ill. hol hivatkozik rá hogy még törlés is után is a korábbi beállítás él(het), és a 2.4-nél már más ikonok töltődnek be?
tudom kicsit hülyeség lehet hogy ezen akadtam fent, de megszoktam a felületet, és zavar hogy adatbázis ikon helyett eldobás van, szerkezetnél az importálás ikonja, és hasonlók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest