Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DS39

nagyúr

válasz martonx #1543 üzenetére

oda nem pakol, végignéztem ezeket a helyeket, csak a saját telepítési mappájában.

most újracsináltam, és jó lett. :)
    uninstall után otthagyott mappákat végignéztem, csak az adatbázis és projekt fájlokat hagytam meg, a többit kitöröltem, és ezután telepítettem. az adatbázis átmásolásnál (új verziós mysql mappába) is figyeltem hogy conf fájlokat ne írjak felül a régivel. nem tudom pontosan melyik okozta a gondot, mert múlt héten a 2. telepítésnél a komplett wamp mappát is töröltem, és úgy is kavarodás volt, bár az adatok visszamásolása előtt lehet nem néztem meg, csak másolás után, így vélhetőleg felülírtam vmit.

• DS39

nagyúr

kicsit off kérdésem lesz, de örülnék ha tudnátok segíteni.

a WAMP server 2.2 helyett felraktam a 2.4-et (okai: phpmyadmin-ban ha ki akarom exportálni az adatbázist sql fájlba, akkor elfelejti beletenni az adatbázis kreálás kódrészt, vagy pl. a datetime-nak nem tudtam on update current_timestamp tulajdonságot beállítani, csak timestamp-nek, illetve nem engedett olyat hogy egy oszlop default értéke current_timestamp legyen és egy másiknak meg üres, de update-re felvigye a current_timestamp-et, 2.4-es wamp-nál ezek megtehetők) de a phpmyadmin felületén az ikonok teljesen összekeveredve látszanak, és ez engem zavar. először azt gondoltam hogy a telepítővel lehet vmi, de másik gépre is feltettem, ahol előtte nem volt wamp, és ott meg tökéletes. uninstalláltam már számtalanszor, de nem jött helyre. ha visszateszem a 2.2-t minden ikon a helyén van. hol tárolhatja ezeket ill. hol hivatkozik rá hogy még törlés is után is a korábbi beállítás él(het), és a 2.4-nél már más ikonok töltődnek be?

tudom kicsit hülyeség lehet hogy ezen akadtam fent, de megszoktam a felületet, és zavar hogy adatbázis ikon helyett eldobás van, szerkezetnél az importálás ikonja, és hasonlók :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés