- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Igen.
5.1 alól kidumpolt fájlt az 5.6.28-ba gond nélkül beemelte, e fölött verzióknál már gond volt.
5.6.9-re, sem 5.7.11-re nem ment át rendesen, valami hibával elszállt.Próbáltam utána a működő 5.6.28-at bedumpolni újabba, ugyanúgy elszállt. Pedig jó lenne a lehető legfrissebb verziót felrakni, de most egyelőre nem volt kedvem tovább próbálkozni vele.
-
csusza`
senior tag
Szia!
Megpróbáltam, az utolsó parancsnál leakadt a rendszer.
Újraindítottam, azóta a root jelszót is eldobja a rendszer, és be sem enged a MySQL parancssorba sem!
Nem gáz, le vannak mentve az adatbázisok, próbálkozom, csak pár nap alatt tényleg meg kell oldanom a dolgot.@martonx: az elméleti részéhez nem értek, nem is akarok belemerülni, csak legyen áthelyezve nekik az új szerverre ...
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mivel nem értek az adatbázisokhoz, de most rákényszerültem, hogy kicsit utána járjak a dolgoknak.
Van egy körülbelül 10 éves Linux szerver, amin fut egy MySQL 5.1 adatbázis. Ezt pár napon belül át kell helyezni egy Windows Serverre.
Az adatbázist elérem MySQL Workbench-el, szépen az automatikus Migration Tool áthelyezgeti a kért adatbázist, látszólag minden rendben lezajlik.
Azonban, amikor a Users/Privileges menüpontba bemegyek, kiválasztok egy felhasználót, hibaüzenettel elszáll.Gondolom a felhasználók másolásánál van valami gond, próbáltam utána nézni a neten ennek, de érdemi választ nem találtam.
Felvinném én kézzel a felhasználókat, nem lenne azzal gond, de van vagy 30 ember, a fele nem is tudja azt a nyomorult jelszót...
Új hozzászólás Aktív témák
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS Xeon W-10855M T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest